Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 122
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 945
# 946
Момичета, наскоро във фейсбук ми се мерна една публикация, че Лидл изтеглят от пазара като много опасна детска люлка 3в1. Приканваха хората да я връщат дори и без касовата бележка. Децата се преобръщали с главата надолу от нея.
Ако някоя от вас намери пълната информация, нека я качи тук. Аз не успях.
https://realniistorii.com/lidl-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%83%d0 … %82%d0%be-%d1%81/

# 947
Не мога да отворя линка, но ако детската люлка е една пластмасова като седалка, обръщат се и още как. Реших, че ние сме смотани и не сме я сложили както трябва. Направо замина на боклука, а аз честно казано щях да получа инфаркт.

# 948
Eто снимка с текст,ако не ви се отваря линка
Скрит текст:

# 949
До изхода на нашия филиал са залепили разпечатан лист и пише за тази люлка. Предполагам, че са залепили такива листове и по другите филиали.

# 950
  • СОФИЯ
От тази седмица пазарувам на каса със самообслужване, харесва ми, че не трябва да товариш стоките до устройството преди да маркираш, но не виждам персонал наблизо при грешка. (В Кауфланд има). И забелязвам как хората си зарязват нещата и хукват да търсят помощ. Така ли е по принцип или аз като ходя няма никой наоколо?
Днес сутринта в Младост 2 нямаше човек и не отидох на каса за самообслужване. И една бира да имаш, този служител маркира нещо с чипа си, че си над 18 г.
Малко пазарувах, нямаше ги нещата с купон, които ме интересуваха - чедър 150 гр, малини, киндер макси.

# 951
  • София
Чак сега видях, че имам лента този м. - 400 лв.

# 952
  • Сливен
Точно тази люлка продаваха в нашия магазин за 30 или 40лв,не запомних.

# 953
Браво за люлките! Сега ако вземат да си изтеглят и дефектните кончета, цена няма да имат Лидл-ци Joy...Да не ми обясняват как грешката е в моя телевизор и било прецедент някой да се оплаче от въпросната играчка.
Иначе ходих днес и купих парната четка,само не знам кога ще успея да я изпробвам.

# 954
3 лидл-а обиколих, нямаше 1 свободно място за паркиране днес. Отказах се

# 955
Здравейте.
Преди известно време в Лидл са пуснали сгъваеми раници. Подарили на единия внук, другият и той иска.
Молбата ми е, ако някой има в излишък една от тези раници, да ми я продаде. Благодаря.

# 956
Някой има ли тази прахосмукачка и дали е доволен. Имам домашен любимец дали ще се справи и с неговите косми? Достатъчно ли е мощна или да търся нещо на Бош, например.

# 957
Какви са тези сгъваеми раници? Ако може снимка
Здравейте.
Преди известно време в Лидл са пуснали сгъваеми раници. Подарили на единия внук, другият и той иска.
Молбата ми е, ако някой има в излишък една от тези раници, да ми я продаде. Благодаря.

# 958
Някой има ли тази прахосмукачка и дали е доволен. Имам домашен любимец дали ще се справи и с неговите косми? Достатъчно ли е мощна или да търся нещо на Бош, например.

И мен ме интересува, дали е мощна и дали ще се справи с котешки косми? Също и колко издържа батерията.

# 959
От собствен опит - от котешки косми спасява само нещо, което има въртяща се четка, от която се смесват космите - или турбочетка или робот с централна четка.

Общи условия

Активация на акаунт