Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 114
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 960
Какви са тези сгъваеми раници? Ако може снимка

Това са раничките

Здравейте.
Преди известно време в Лидл са пуснали сгъваеми раници. Подарили на единия внук, другият и той иска.
Молбата ми е, ако някой има в излишък една от тези раници, да ми я продаде. Благодаря.

# 961
  • Sofia
С парната четка гладя, като слагам дрехата на закачалка и след това я закачам на касата на вратата и отварям вратата. Може да използвате и друго удобно място за закачане.

# 962

Също така съм хвърлила око на уреда за кисело мляко. Квася си редовно, но ми е хамалогия с големите буркани, завити с одеало....а и ми харесва размерът на бурканчетата, точно за една порция. Стъклени ли са? Как точно работи? Не знам, още един уред...но пък ще ми влезе в употреба.

Здравейте , бихте ли споделила какво кисело мляко използвате за подкваска моля. Може би в скрит текст или на лично. Благодаря предварително!

# 963
Здравейте! Ние подквасваме с елби

# 964
  • Сливен
И  киселото мляко на ведраре става за подкваска.

# 965
  • София
Подарявам
Скрит текст:

И всички седмични купони.

Днес си купих парната четка. Дано става за нещо! Simple Smile

# 966
Таня, става, става...😉 Аз също си купих днес, нямах търпение да ги пуснат пак! Предишната ми изведнъж спря да работи след 2 г, занесох я за рекламация и...след около месец ми върнаха парите. Оказа се, че никой не знае къде е "потънала" четката/рекламацията ми...😅 Звънях на националния им телефон, те звъняли до магазина, проверявали- нямало информация какво се е случило, не фигурирала в системата им такава рекламация...😃

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 16:42 от dolce miele

# 967
Хубави ли са дините без семки с тъмни кори?

# 968
Ние взехме такава от Била и беше страхотна. По принцип този вид да хубави, но от Лидл не сме взимали

# 969
Хубави са дини, не са прекалено сладки.

# 970
  • София
От Лидл съм купувала диня с тъмна кора и с малко семки. Беше много вкусна!
И аз купих парната четка. Силно се надявам да върши работа. Бяха останали сами 5 бр. вчера следобеда.

# 971
Аз имах Бош безкабелна. Не беше хубава за почистване у дома, дори и без животни. Като ръчна също не ставаше, батерията падаше за нула време. Ръчната на Лидл е по-добра, но е слабичка. Колежка си купи Бош без кабел, нова, преди около година, за кратко я ползва и я продаде. Та, не мога да кажа дали на Лидл е хубава прахосмукачката, но едва ли е по-зле от Бош без кабел. За косми трябва мощност, с четки за косми. Обикновените също обират, освен ако не са космати килими.

# 972
Ние имаме Бош безкабелна. Купихме и допълнително "куфарче" с аксесоари (накрайници). Този тип прахосмукачки обикновено са за бързо ежедневно почистване предимно на гладки настилки (ние с тази цел я взехме). За ъгли и труднодостъпни места трябват накрайници, а за килими и косми от животни си трябва примерно турбочетка.😉

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 21:55 от dolce miele

# 973
  • Варна
При нас в Бургас го нямаше вчера. Няма как да се прави аперол с него, то си е Аперол(Битерол) шприц, демек готов коктейл.

Чак сега виждам отговора, т.к. бях се отчаяла че ще го намерим. 🤪
Едвам го открихме наврян на майната си на рафтовете, даже служителите не знаеха къде  е. 
Това не е готов коктейл както казвате!
Правихме си коктейл с добавка на шампанско, газирана вода, лед, портокал - с една дума както си му е редът - получи се страхотно.

# 974
  • София
Вкусни ли са тези бири?
Пп. прекалено цитрусови не харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт