Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 114
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 990
Някой има ли мнение за тези продукти за коса? Омазняват ли? Предотвратяват ли изсушаването? От боядисването косата ми доста се изсуши и слънцето също допринася за това.

# 991
Може да представляват интерес за някого- артикули от днешната разпродажба( Овча купел-София, на Линкълн)
Скрит текст:

# 992
Баничките са си типичен полуфабрикат. Вътре с мека извара, поне на това го оприличавам. ММ не ги харесва. На мен пък, понякога точно такова нещо ми се яде и си взимам. От всички пробвани досега, тези най ми допадат. Поне са меки и приятни за ядене, и нямат дъх на гранясала мазнина.

# 993
  • shumen
Баничките не са кои знае какво.Аз ги харесвам,но детето не.

# 994
Мини калмарите как се готвят, на кръгчета и пържени? Пипалата ядат ли се или само шушулката? Варят ли се?
Бамбуковите лентички хубави ли са? А сокът Терияки какво представлява на вкус?
Териякито леко сладни, малко на печени сливи бие, иначе е подобен на соевия, но по-гъст сос. Става за мариноване на пилешко. Бамбуковите лентички са общо взето безвкусни, но те са си така, просто нещо хрупкаво в марината ¯\_(ツ)_/¯

# 995
Видях, че при млените бадеми има нов продукт- смляно маково семе. Някой пробва ли го вече?🙂

# 996
Подарявам
Скрит текст:

# 997
Да, за зеленчуци с бамбук в уок ги обмислям бамбуковите лентички. Чудех се обаче дали на вкус са добре. Имам спомен, че някой беше казал, че миришат...🤔 Може и друг вид да са били онези, разбира се.

отвратителни са и миришат на лекарство. точно тези.
как е сладко чили соса?

# 998
Кристалните нудли още малко и ще ударят 2лв🙄 До сега винаги съм взимала, но май ще ги бойкотирам вече.

# 999
  • In transit
Мини калмарите как се готвят, на кръгчета и пържени? Пипалата ядат ли се или само шушулката? Варят ли се?

Най-добре стават, като се мариноват и после на скарата. Маринатата е стандартна - зехтин, лимонов сок, чесън, сол, пипер. Всичко им се яде, ако са изчистени. Няма нужда да се варят предварително. Нужни са им няколко минути за да се изпекат. А може да се срежат по дължина и разтворени да се изпекат на скарата.
Стават вкусни и в доматен сос с маслини, като яхния. Тогава леко се запържват в малко зехтин и се сгъстява доматения сос. Ако не са съвсем мини, може да се напълнят с нещо или задушени с вино. Давам няколко рецепти.

Долче, бамбуковите лентички миришат ужасно. В сос не се усеща този аромат, но преди това трябва да си запушиш носа. Grinning

# 1 000
За мен бамбуковите лентички са ужасни. Точно тези миришат много, нямах сили да ги готвя и не знам дали изчезва аромата. В соса има много захар. На вкус не знам как е.

# 1 001
Веднъж вземах бамбукови лентички, не ми харесаха.

# 1 002
Този контактен грил става ли за нещо? Видях, че е само 1000 вата, едва ли ще пече добре.

# 1 003
Аз се отчитам с един стабилен пазар вчера Simple Smile Отдавна не бях зареждала така  - шунка, гауда слайс, пил. хапки , мини сладоледи , мини пици , мляно месо, бира . Открехнах майка ми на клошарския щанд и този при месата и  тя взе някакви меса на -30%, цветя , аз една постелка за фитнес пак намалена Simple Smile
От нехранителните - пижама с динозаври за едното и с конче за другото. Мама си взе някаква цедка, сутиен черен ( много хубаво седи и ако имаше мой размер и аз щах да си взема ) . На ММ взех един комплект боксерки ( възмутена съм колко пари струват) и една оферта бермуди с тениска ( и за тях съм възмутена , ама нали са на оферта, та се прежалих ).

# 1 004
Този контактен грил става ли за нещо? Видях, че е само 1000 вата, едва ли ще пече добре.
На мен вече и моят тефалов с двойна на тази мощност ми се струва слаб за скарата, но може да има и други фактори, които да оказват влияние за изпичането, не съм се задълбавала да търся информация, освен че видях, че професионалните скари са доста по-мощни.

Общи условия

Активация на акаунт