Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 075
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз пък съм попадала на страхотни неща, макар и пробвани. Примерно перящата прахосмукачка си я взех за 135лв, виждаше се,че има вода в маркуча,но явно само беше пробвана. Взех двоен индукционен котлон за 50лв преди месец,само кашонът беше супер скъсан,иначе вътре котлонът си е идеален. Така че бях повече от доволна, че на някого не са му харесали, излязоха ми без пари Simple Smile

# 1 051
  • In transit
Бейби калмари търсеше някой - имаше днес няколко пакета на Лъвов мост. Взех и аз за една рецепта, дето й се каня отдавна,.
Аз търсех, ама във Варна. Grinning Благодаря, все пак. А обърна ли внимание дали е зачеркнат кода на етикета? Т.е дали са отлистени или просто временно са ги прибрали при нас?

# 1 052

Тази торта шоколадова ли е отвътре?

# 1 053
Препоръчайте бяло и розово вино от Лидл.
Каквото и да вземеш са средна ръка и са що-годе еднакви Smiley

# 1 054
  • София
Има ли хубав ароматизатор- тоалетно блокче в Лидъл, което наистина да ухае трайно в тоалетната?

# 1 055
  • Sofia
Бейби калмари търсеше някой - имаше днес няколко пакета на Лъвов мост. Взех и аз за една рецепта, дето й се каня отдавна,.
Аз търсех, ама във Варна. Grinning Благодаря, все пак. А обърна ли внимание дали е зачеркнат кода на етикета? Т.е дали са отлистени или просто временно са ги прибрали при нас?
Нищо нямаше май на етикета. Сигурно просто са свършили и най-вероятно ще заредят чак другото лято.

# 1 056
Здравейте. Някой знае ли с накрайниците на кои модели Oral B e съвместим тази четка на Лидъл https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/product2? … 3eFVqAAM&q=326307 На снимката лявата четка. Със сигурност има друг модел - десния на снимката и накрайниците му се различават. Аз ползвам десния и съм се запасил. Моя позната ползва левия защото е с батерии и е по-удобен за пренасяне. Само с накрайниците е драма.
Скрит текст:

# 1 057
Има ли хубав ароматизатор- тоалетно блокче в Лидъл, което наистина да ухае трайно в тоалетната?
купувала съм и в кошничка и за казанче, преди имаше немски и ставаха, сега последните пъти са просто ужас-едните въобще не се разтваряха и нищо не вършеха, сега съм с други на W5, гледах да не са произведени тук-не миришат, но има пяна.  По-добре вземи от някой магазин за вносни препарати.

# 1 058
  • Mostly in my mind
Бяло вино - Summerhouse. Чудесно е за цената си! Само такова взимам от Лидл

# 1 059
Здравейте, дали може по това време на годината в някой магазин да има налична от детската кухня? До колко съм запозната я пускат за продажба за коледните празници. Дадоха ми съвет да се обадя на националния телефон, утре ще го направя, но реших да пиша и тук. Благодаря.

# 1 060
Препоръчайте бяло и розово вино от Лидл.
Благодаря Simple Smile
Аз много харесах едно бяло полусладко вино, литър беше май, много евтино. Харесвам много и калифорнийското розе, но и то е сладко.

# 1 061
# 1 062
Нищо, което да ме заведе в магазина. Преди ходех два-три пъти седмично, вече има седмици, в които не ходя в магазина. Имам дежа вю по отношение на брошурата. Все едно е от предната седмица.

# 1 063
И аз така. Ходя все по-рядко. От брошурата харесах камембер и олио. Чакам чугун, пак няма. Знаете ли дали пускат в К?

# 1 064
Аз чакам акумулаторната прахосмукачка...

Общи условия

Активация на акаунт