Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 073
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 095
Тази година тръгна да съхне 15 годишната ми маслина от Метро, мм я занесе на вилата, и там я засади, така ги лекува Simple Smile)  Също и каламондина
Каламондина навън ли стои зимата? Искам моите да ги изнеса...

# 1 096
  • София
bobo 44, тази сутрин в Лидл, филиала на бул. Сливница в София имаше много от тоалетната хартия, която търсиш.
Имаше и боровинки.
За другата седмица съм набелязала цветя да купя. Скъпи са и понеже няма гаранция, че ще оцелеят съм в чуденка дали да ги купя.

# 1 097
  • In transit
При нас имаше много боровинки.

Леми, и зайците са минали на здравословна диета с маслини. Grinning

# 1 098
  • София
Днес сутринта бяхме 5-6 клиента в Лидл. Тихо, спокойно за пазаруване. Стана ми интересно няколко души купиха по 2 чувала с жълт лук. Вярно цената ниска, но и качеството не беше добро - по-малки глави от средните, без люспи и лука беше влажен. Какво ще правят толкова много лук?! Та той ще мухляса....

# 1 099
Сет от 2 керамични тавички (0,680 л.) е намален от 12 на 7 лева. Чудя им се, (защото място в кухнята нямам много) за какво мога да ги ползвам. Единствено се сетих за запичане на сирене. Вие за какво ги ползвате?

# 1 100
Днес сутринта бяхме 5-6 клиента в Лидл. Тихо, спокойно за пазаруване. Стана ми интересно няколко души купиха по 2 чувала с жълт лук. Вярно цената ниска, но и качеството не беше добро - по-малки глави от средните, без люспи и лука беше влажен. Какво ще правят толкова много лук?! Та той ще мухляса....
Някои хора го режат и сушат и така им остава за готвене, други го замразяват нарязан.

# 1 101
Лук много лесно се съхранява, не е проблем, стига да не е някъде на влага, слага се в почти всички манджи и върви бързо, чувалче си е разумна покупка Hands V
Сет от 2 керамични тавички (0,680 л.) е намален от 12 на 7 лева. Чудя им се, (защото място в кухнята нямам много) за какво мога да ги ползвам. Единствено се сетих за запичане на сирене. Вие за какво ги ползвате?
Дълбоки ли са? Аз ползвам малки керамични тавички за индивидуални порции лазаня и подобни, или за печене на различни гарнитури едновременно, примерно по новогодишни празници и т.н.

# 1 102
Каламондина навън ли стои зимата? Искам моите да ги изнеса...
Прибираме го, иначе ще измръзне.
Ако си някъде по на топло, може би и да стане.🤔
Mikkey, знаеш ли какъв е дебел, добре сме го охранили. Пролетта ми опасе листата на червеното цвекло и миналогодишния манголд.

# 1 103
  • shumen
Лук тая година и ние извадихме много и го прибрах в мазето.Надявам се да устиска и да не се развали.

# 1 104
Ефибуш, според мен не са толкова дълбоки. Побират 0,680 литра.

# 1 105
Лук тая година и ние извадихме много и го прибрах в мазето.Надявам се да устиска и да не се развали.
Трябва да изсъхне хубаво за да не се развали.

# 1 106
Домашно произведените лук и чесън след като засъхнат малко е добре да се сплетят на венци и да се окачат, без да се допират.
Да, играчка е, но така се запазват много по-добре.

# 1 107

Аз бих го изсушила, за домашна подправка. Много бързо се суши в дехидрататор, после смилане в чопър и започва да чака тиквичките, морковите и останалите съставки.

# 1 108
Аз ако е домашно произведен бих сушила, но да суша купешки лук ми е излишно. Точно този зеленчук го има пресен през цялата година.

# 1 109
Здравейте, някой има ли впечатления от този пасатор? Достатъчно мощен ли е и изобщо върши ли работа?

Общи условия

Активация на акаунт