Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 248
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 335
Е, айде сега да си направим наша си...
Предишната ми, преди Лидълската не загряване при при месене.
Явно най - старите са без тази опция.
Беше малка и с една бъркалка.
Сега и аз съм с лидълска.
Голям хляб не ми се е налагало скоро да правя. Само тесто за голямата питка и то по празници.
Аз предимно меся в нея.
Доволна съм. Трудно ми беше в началото с пропорциите, но свикнах.
И моята не подгряваше, когато имах такъв уред. Но е друга марка. Тези на Лидл са с подгряване в началото на повечето програми, както и някои други марки. Така са го решили - така го направили. И действително имат опция човек да си направи програма по негово усмотрение, каквато си поиска, даже не знам една ли беше на тези  модели или можеше повече да се запаметят. За който не го устройват готовите зададени.
Не е въпросът стари или нови модели или колко са големи, просто различни и от там нататък всеки си избира какво да си купи. Избор има голям поне.

# 1 336
  • София
Аз съм много доволна от хлебопекарната на Лидл. Имах една, която ползвах почти 10г. Взехме й здравето - правя хляб почти всеки ден. Тази я имам от около половин година - от предното пускане може би - беше 139лв. Върши ми чудесна работа - пробвам различни програми, козунаците само ги меси, а си ги пека във фурна, но хлябът си се пече в нея. Обикновено я пускам с отложен старт, зареждам сутрин и вечерта като се върна от работа хлябът е готов.

# 1 337
За хляб не съм го ползвала, доста фино е.

Не ми е вкусен хляба с това брашно, а и със странна текстура се получава (този проблем с текстурата и при палачинките го имам, но те поне не стават странни на вкус). С миксовете на Shaer, тези на К или Dovesfarm става отлично, но пак е до рецепта предполагам, защото все пак има и доволни хора от Лидълското брашно в безглутеновите фб групи.

Много благодаря на всички за мненията относно хлебопекарната! За подгряването - Imetec-а, за която се чудих, също има такава опция, но тя е доста кратка (2 или 5 мин ми се въртят, там по рецептурник първо се добавят само течните неща задължително заедно с маята, после вече брашното - за разлика от другите хлебопекарни, където маята се слага върху брашното). Не знам колко би повлияло на вкуса на крайния продукт това наистина. Реших се окончателно общо взето. Ще я взема, ще я пробвам, пък ще видим 🙂

# 1 338
Здравейте, какво е мнението ви за уреда за вакуумиране на храна? Не знам дали скоро ще го пускат, но искам да си вземем такъв уред. Намирам торбички за многократна употреба, може ли да се ползва с всякакви или само с тези на Лидл?

# 1 339
  • София
И пак за децата има нещо много добро и не само за тях Simple Smile - дигитален пад

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 12:43 от Amiamo

# 1 340
Обаче този дигитален пад не е ли като едни "вълшебни" подложки за рисуване, които се продаваха - рисуваш и триеш? Т.е. нищо не може да се запази?

# 1 341
  • софия
По-скоро ми изглежда като remarkable за малки деца. Във френския сайт отзивите са добри.

# 1 342
  • София
Обаче този дигитален пад не е ли като едни "вълшебни" подложки за рисуване, които се продаваха - рисуваш и триеш? Т.е. нищо не може да се запази?
Ние имаме такъв, но от Пепко - голяма еуфория беше изминалата учебна година с тези таблети за рисуване. Поне нашият е точно това, което описваш - рисуваш и триеш.

Здравейте, какво е мнението ви за уреда за вакуумиране на храна? Не знам дали скоро ще го пускат, но искам да си вземем такъв уред. Намирам торбички за многократна употреба, може ли да се ползва с всякакви или само с тези на Лидл?
Ние имаме от пролетта, ползвали сме го с фолио от Лидл, също и от Кауфланд. А от къде многократни?
Върши работа, но малко ми е досадно на мен, не че е нещо, което всеки ден правим, но отнема време (ползвахме го за да си пакетираме в по-малки пакети насипни ядки, ядкови брашна, боб, леща; не се сетих за къмпинга да си вакумирам кето хлебчетата, щяха да издържат по-дълго).

Момичета, купих се излязлата наскоро кухненска везна, но не знам, аз ли нещо бъркам или везната не е наред. Разопаковах я, махнах от батерията найлоновия разделител, затворих, но не се включва да мери продукти. Копче за включване и изключване, няма. Та въпросът ми е, има ли някаква друга врътка да проработи, аз ли съм неандерталец или е дефектен?
Няма ли копче за пукане (тъч бутон) в ляво и дясно на екранчето?

krikri07, искам да пробвам да опека на мъжа ми безглутенов хляб.
Скрит текст:
Има един обрив на врата и т.к. често съм попадала на инфо, че може да е свързано с глутена, та днес реши, че ще пробва 1 месец без глутен. А не сяда на масата без хляб.
Та, ще съм благодарна някой с опит, да сподели рецепта. Иначе нормален хляб си печем в хлебопекарната от години, но само веднъж съм пробвала ръжен, стана на паве и до там опитите ми. Grinning

# 1 343
И безглутеновият става на паве.

# 1 344
Разбирам за таблета - сигурно на някого му харесва, но хората около мен не харесват такива неща - една позната от работата ми разказваше преди месеци (май пак беише взет от Лидл), че детето й се разстроило, че не може да си види старите рисунки и приключило набързо с него (не че е голям проблем при тази цена).

Като малка аз имах такова нещо (не бяха дигитални, очевидно) и също не го използвах особено. Винаги ми е харесвало да си събирам рисунките, а не да изчезват.

# 1 345
  • София

Можеш да запазиш текст или рисунка. Има бутон. Не съм пробвала обаче.

# 1 346
  • Асеновград
Момичета, купих се излязлата наскоро кухненска везна, но не знам, аз ли нещо бъркам или везната не е наред. Разопаковах я, махнах от батерията найлоновия разделител, затворих, но не се включва да мери продукти. Копче за включване и изключване, няма. Та въпросът ми е, има ли някаква друга врътка да проработи, аз ли съм неандерталец или е дефектен?
Пробвайте с друга батерия или да не е сложена както трябва . Ако пак не тръгва , връщайте .

# 1 347
Няма ли сензорно копче, като си задържиш пръста там, и се включва?

# 1 348
Вакуумираща ролка от Емаг, пише миеща се и преизползваема, първото, което ми излезе ✌️

# 1 349
Много съм доволна. Ползвам за домашни колбаси, кашкавал, подправки.
В нашия Лидл(Провадия) тези дни мярнах от уреда.

Общи условия

Активация на акаунт