Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 297
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 485
Ма, какви са тези бонбони и шоколади!? За първи път чувам. Дайте картинка.

# 1 486
  • София
Имаше снимка по-назад. Wink И аз се впечатлих от бонбоните за фризер, ще търся в нашия магазин.

Маските за коса и аз много ги харесвам, но аз съм със суха коса и ми трябват по-тежки и разплитащи маски.
От тези "плодовите салати" (пак маските за коса), повече не бих пробвала, май миналата година беше, купих една и я подарих.

# 1 487
Ма, какви са тези бонбони и шоколади!? За първи път чувам. Дайте картинка.

Ето такъв, има три вкуса, освен този с бурбонска ванилия, ягодов пълнеж  и три вида шоколад:

Досега все топли ги ям... Днес взех пак и ще поправя тази грешка Bowtie

# 1 488
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
На мен любим ми е с ягодов пълнеж. И топли, и във фризера все са вкусни тези лимитирани серии шоколад на Шогетен.

# 1 489
Ще ходя довечера за мортадела. Някой пробвал ли е Македонската наденица?

# 1 490
Има ли как да се разбере печатите с каква азбука са? Вчера съм взела един , но не е с български букви. Ще го ползвам. Въобще не ми мина през ума, че може да е с английската азбука. Но тази серия не е подходяща за надписване на дрехи. Няма го знака, който показва , че е подходящ за дрехи.

# 1 491
Пак да се върна на маските - доволна съм от тази на Сиен, на Лидл марката. На Агива сигурно не стават, няколко пъти съм купувала различни техни продукти и са много зле.

Ако перящата прахосмукачка е 250 лв., не си заслужава да я дебна.  С малко отгоре ще намеря Керхер на намаление.

Аз ти препоръчвам тази. Имам я от 2 години и мога да кажа, че си заслужава всяка стотинка. Когато я пуснах сефте, имах чувството, че никога не бях чистила. Чисти и пере безупречно. За съжаление не мога да дам снимки на изпрани мебели преди/след, защото телефона ми се прецака и всички снимки с него. Купих я ат Емаг на промоция по коледа за 360лв. Редовната цена беше 500. С по- големият мотор е (2100 вата), тъй като имат и по-малък (1700).

# 1 492
  • София
И от мен един глас за ябълковия чипс.  Много ми хареса!

Купих на  BIC едни флумастри, 4 бр. в опаковка. Заради черният цвят ги взех. 4-5  черти направих и беше до тук. Като изсъхнал.  Изобщо не пише. Другите цветове не съм ги ползвала, за тях не мога да кажа.

# 1 493
Здравейте, пускали ли са досега регулируемото бюро, което е в брошурата за следващата седмица? Имате ли впечатления от него? Благодаря.

# 1 494
  • Бургас
Здравейте, пускали ли са досега регулируемото бюро, което е в брошурата за следващата седмица? Имате ли впечатления от него? Благодаря.
Да, пускаха го и го имаме от тогава. Тежичко и масивно е и тъй като у дома се налага често да го местим, сменихме колелцата с по-якички. Иначе си е супер удобно на дечко, като това му е и маса за хранене, и бюро за писане и за всичко, общо взето Wink

# 1 495
Подарявам
Скрит текст:

# 1 496
Има ли как да се разбере печатите с каква азбука са? Вчера съм взела един , но не е с български букви. Ще го ползвам. Въобще не ми мина през ума, че може да е с английската азбука. Но тази серия не е подходяща за надписване на дрехи. Няма го знака, който показва , че е подходящ за дрехи.
Аз щях да питам за мнение дали стават, ако някой го има...

# 1 497
Аз съм го ползвала преди, бях доволна от печата. Сега обаче много трудно се закрепяха буквите и на първото печатане се разхвърчаха

# 1 498
  • софия
Ньоките са отвратителни. Бях забравила. Разкашкват са. С тези от италианския няма такъв проблем, но не сме ходили до там.

# 1 499
  • In transit
Ньоките са отвратителни. Бях забравила. Разкашкват са. С тези от италианския няма такъв проблем, но не сме ходили до там.
И аз забелязах същото. Не бях вземала от Лидл ньоки от доста време...преди 2-3 седмици имаш няколко останали пакета от предната италианска седмица, намалени, но с добър срок.
Разпаднаха се, залепваха ми по устата, ужасни. Тези, които продават в Била са същите, като в италианския магазин(като състав) и са 100 пъти по-хубави от лидълските.

Общи условия

Активация на акаунт