Избор на столче за кола - 5

• 40 761
  • 535
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, някой с отзив/мнение относно столче за кола -Maxi-Cosi Titan Pro V2 I - size ?

# 391
Здравейте,
Препоръка за столче моля.
Детето е на 3.5м 60см, 6кг.
Автомобилът е Тойота Авенсис т25 седан
Детето ще се вози обратно на посоката на движение.
Желанието ми е да се вози на столчето максимално дълго.
Бюджет ~1000лв.

Малко над бюджета ви, но личната ми препоръка със сто ръце е Besafe Turn B, в ние преди година го взехме от Рошко, сега гледам е на още по-добра цена 1300 лв.
Столчето за кола е най-важната инвестиция за сигурността и здравето на детето. Тази марка е лидер на пазара, минало всички краш тестове.
Мое мнение е, че човек може да спести от всичко друго, но не и от сигурността на детето си.

# 392
Здравейте! Понеже колата ни няма изофикс система е, можете ли да ми препоръчате столче, което да се монтира с коланите на автомобила, като детенцето е на 4 месеца 60см в момента. Благодаря предварително!

Здравейте! Проверите производителя на колата дали не предлага изофикс и дали не е оставил място за допълнително слагани на такъв. Тук не говорим за универсален изофикс, а специален за съответната марка и модел. Ние също нямахме, но производителя беше оставил място … съответно си го купихме и поставихме.

# 393
Здравейте,

Дойде време да мислим за столче за кола, понеже съм бременна в 34 г.с. Автомобилът ни е Dacia Duster (2018), като в книжката пише, че разполага с ISOFIX с-ма с две- или триточково закрепване. Гледаме да хванем голямото намаление утре и в събота в Хиполенд, та мислим да поръчваме столче оттам. Не сме фенове на кошниците за новородени като цяло.

Бюджетът ни е около 300-350 лева. Засега сме си харесали това столче: https://www.hippoland.net/kikka-boo-stol-za-kola-i-size-i-hike-3 … -army-green?qty=1

Вие какво бихте препоръчали в този ценови диапазон?

# 394
Здравейте! Събирам препоръки за столче за кола до 150см.
Детето е на година и 3 месеца почти, 80см.
Имаме изофикс на колата.
Joie i spin 360° е столчето ни в момента и сме многооо доволни, но се оглеждаме за следващото такова, заради намаленията през май и юни.
Благодаря!

# 395
Здравейте!
Кое столче за кола с въртяща се база бихте препоръчали?
Взехме Maxi-Cosi Titan i-Size, което е страхотно само по себе си, но май ми се иска да взема такова което се върти

# 396
Зависи от вашия бюджет, ние сме със Сайбекс Sirina Gi I size plus с въртяща се база до 4г, на промоция взета за 600лв в комплект. Има и по-висок клас столчета за двойно повече пари, вече вие дайте ориентир, за да ви насочат и дали имате разни ограничения в размера на колата, изофикс, наклон на седалките.

# 397
Благодаря!
Столчето, което сте написали изглежда чудесно, благодаря!
Имаме изофикс, да.
Влиза в бюджета Simple Smile
Вие доволни ли сте от него? Добър ли е наклона за спане?

# 398
Аз бих препоръчала BeSafe Beyond 360, което е на малко по-висока цена, но се ползва по-дълго, тоест ще се изплати с времето, и е минало Plus test - най-сериозният краш тест за детски столчета. Наистина пази детето по-добре, а за мен това е от фундаментално значение. Има и отличен наклон за сън, дъщеря ми е спала цяла нощ удобно и спокойно при нощен преход с кола в предшественика му (BeSafe Stretch), събуди се напълно отпочинала и без оплаквания, а по принцип е мрънкаща примадона.

Без намаление в България се продава за около 1000 лв и 600 лв базата, но от чужбина на промоция може да се поръча на значително по-ниска цена. Виждам например пакет за около 1200 - 1300 лв с база, столче, бял летен калъф за столчето (много важен, защото столчетата се нагряват през лятото страшно много) и огледало за наблюдение на детето, като доставката до България ще е още около 100 лв. Скоро свършиха намаленията в сайта, откъдето аз си купувам всички столчета, преди беше на още по-добра цена.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 09:07 от Макарон

# 399
Здравейте, търся столче категория 76-150см
Колебая се между britax Römer ADVANSAFIX pro и Maxi Cosi Titan pro2
Откъм безопасност мисля, че и двата са ок. Откъм удобство за детето, материя кое е по-добро?
Не мога да ги открия и двата в един магазин за да ги погледна на живо..

# 400
  • Варна
Макарон   за кой сайт от чужбина споменаваш за столчетата? И ние сме в търсене на столче. След 2 седмици ставаме на 1 годинка. Това с което сме сега е Besafe до 15 месеца.

# 401
Аз досега все съм си купувала от Natural Baby Shower. Изгодно ми е, защото съм им клиент отпреди раждането на детето и си трупам точки, които после ползвам за покупки. Винаги са били изключително коректни. От десетки поръчки имах проблем с втората, бяха пропуснали да сложат в кашончето нещо. След 2 минути на чат артикулът беше изпратен към мен и бях получила кредит за следващата ми поръчка в размер на цената на пропуснатото, без да се е налагало да доказвам нищо и 3 седмици след първоначалната ми поръчка, защото отнема време да дойде до България с превозвач.

До преди няколко дни имаха поне 10% намаление на всичко, включително на столчетата. В момента имат промоция подарък калъф - който, както казах, е много важен - и огледало при покупка на столче.

Ако купувате оттам, мога да дам referral link, с който получавате 10% отстъпка от първата ви поръчка, а аз - кредит за покупка на стойност 10 паунда. Но не споделям опита ми с цел лична облага Simple Smile Най-изгодно обикновено е на черен петък, особено ако имат отстъпка на всичко, която се комбинира с referral отстъпка, но ноември е далечко.

# 402
Сега покрай първи юни дали някой от българските магазини ще пуснат промоции. Оглеждаме се за столче 100-150 см. Приемам препоръки 😌

# 403
Допреди 3 дена бяха пуснати уж големите намаления на Хиполенд (9 и 10 май) и Рая тойс (10 и 11ти) с -25% на всичко. Хипо дори си писаха, че поръчките ще обработват и изпращат до края на месеца, а Рая си бяха кръстили промоционалната кампания "Ден на детето". Възможно е да имат още някое намаление, но не съм сигурна дали това не им беше голямото намаление по повода, а вече отделно да пускат промоционално категории както по принцип.
Иначе в момента в baby.bg имат промоция по случай 13г, та там имат намалени столчета.

# 404
Като почнат с тези намаления 2-3 седмици по-рано.. за черен петък същата работа, цял месец предварително. Човек трябва да виси в сайтовете постоянно..
Сори за офф топика! Останете със здраве 😌😌

Общи условия

Активация на акаунт