Избор на столче за кола - 5

• 40 780
  • 535
  •   1
Отговори
# 360
И аз не виждам да се въртят на където и да било.
Сигурен въртящ стол e Besafe beyond 180/360. При поръчка от чужбина се вмества в бюджета.

Здравей,
Би ли препоръчала къде в чужбина може да се намери изгодно? От няколко дни търся, но даже намирам цените за една идея по-високи от тези в България на модела, а май финално се спряхме на него.

# 361
По спомен в няколко UK сайта беше към 400£, което с транспорта до Бг ще излезе 1000лв, а тук е 1600лв.

# 362
Здравейте.
Извинявам се ,че нахлувам директно с въпрос в темата обаче има много изписано и не открих отговор.
Та приятелка си продаде колата и ми дава столче Cybex с Изофикс система.
Имаме 2 коли и на нито една не откриваме планки за захващането му.
Та въпроса ми е дали при това положение се купува универсална планка (видях,че има в ОЛХ такива) или да търся специално за модела кола (ауди А6 е едната,другата мерцедес Е класа) ?
 Мъжа ми звъня по морги за коли,но все са продадени тези планки,а нова за аудито е над 250лв 😱

# 363
И аз не виждам да се въртят на където и да било.
Сигурен въртящ стол e Besafe beyond 180/360. При поръчка от чужбина се вмества в бюджета.

Здравей,
Би ли препоръчала къде в чужбина може да се намери изгодно? От няколко дни търся, но даже намирам цените за една идея по-високи от тези в България на модела, а май финално се спряхме на него.

Две столчета BeSafe сме взели семейно от Natural Baby Shower, можете да ползвате мой referral link, с който получавате 10% отстъпка от основната цена на BeSafe Beyond, която е 429 паунда, тоест идва около 380 паунда. Аз също получавам бонус 10 паунда от следваща моя поръчка.

Преди около година нашият BeSafe Stretch взех оттам с доставка от GGBG и беше най-изгодно, сравнявах дълго различни магазини в Германия, Белгия, Англия и България.

Рефъръл линк:
http://rwrd.io/8a17jf8?c

# 364
Здравейте! Нашето бебче става на 1год. До сега бяхме с кошница, която се връзва с колани, но е време да вземем по надежден стол. След доста лутане се спряхме на два модела:
1 - Joie i-Spin 360™, 40-105 см
2 - Cybex Sirona Gi i-Size Plus, с база, 61 - 105 см

Кой от двата бихте препоръчали?

# 365
Здравейте, знаете ли дали българските магазини, продаващи столчетата на BeSafe, правят промоции периодично? Видях, че техни столчета предлагат Рошко, Сгушени, KidsOnBoard, Bghlapeta, следя ги от известно време, но не е имало намаления. Не ми е опция да поръчвам от чужбина.

# 366
Здравейте, знаете ли дали българските магазини, продаващи столчетата на BeSafe, правят промоции периодично? Видях, че техни столчета предлагат Рошко, Сгушени, KidsOnBoard, Bghlapeta, следя ги от известно време, но не е имало намаления. Не ми е опция да поръчвам от чужбина.

Аз бях в магазин Рошко в София, много мила консултантка имаше. Но се оказа, че моделът, на който сме се спрели, им е най-нов и не предлагат отстъпки. По начало каза, че на Besafe продуктите не се намаляват често. Обясни ни, че при определен оборот в магазина им, се дават някакви отстъпки (май към 2500лв), но ние не сме купили нищо досега оттам и такъв оборот изглеждаше непосилен, а нямах време за чакане, че терминът ми е през март.
В крайна сметка си поръчах столчето от Германия от магазина, от който бях купила бебешката количка - имах някакъв спечелен код за отстъпка тогава. Излезе с този код около 170лв по-евтино от БГ. Ще следя с Вас за намаления, защото ние купихме само кошницата за новородено+ базата, а тепърва ще ни трябва и столчето. 🍀

# 367
Здравейте,

предстои ми закупуване на столче, бебето го очакваме през лятото.
Колата ни е Рено Клио 3 и разполага с изофикс, но все пак е сравнително компактна количка и не може да се шири човек. Опитвам се да се ориентирам кое от столчетата би паснало най-добре на пространството, с което разполагаме.
Харесват ми модели като Cybex Sirona Gi i-Size Plus, с база, 61 - 105 см, тъй като искам и да избегна момента с кошчето.
Ако имате и препоръки откъм Britax Romer също ще съм ви благодарна!

# 368
Здравейте,

Колата ни е Рено Клио 3 и разполага с изофикс, но все пак е сравнително компактна количка и не може да се шири човек. Опитвам се да се ориентирам кое от столчетата би паснало най-добре на пространството, с което разполагаме.
Харесват ми модели като Cybex Sirona Gi i-Size Plus, с база, 61 - 105 см, тъй като искам и да избегна момента с кошчето.

Здравейте! В крайна сметка и ние се спряхме на този модел на cybex. За момента сме много доволни. Бебка свикна с него, удобен е. Много лесно се монтира и работи с него. Може да проверите в сайта на cybex дали е съвместим с вашия автомобил. Дано да съм била полезна.

# 369
  • Варна
Здравейте,

Варианта от 61 см. не е подходящ за новородени.

# 370
Вижте за подложки за новородено, те се купуват отделно и ще го направите подходящ.

# 371
Здравейте, момичета, ако някоя от вас има опит с Чиполино или същия клас марка ще се радвам за препоръка. Търся столче за кола по новите стандарти за безопасност, да се върти на 360 градуса, да е с изофикс и да има пълно легнало положение, или поне да е максимално близо до такова. Размер от 40 до 150см.

# 372
Съжалявам, че ще отговоря не по параметрите на питането, но по-добре вземете сигурно и качествено столче без въртене и прочее функции, но което реално ще пази детето в случай на инцидент, отколкото Чиполино.

# 373
Аз говорих с представител и за конкретен модел от Чиполино си покрива всички изисквания и стандарти. Напълно си е безопасно 🤗 То и на други марки имат 360 градуса за по 900лв. Много по-удобно е да се върти 😁

# 374
Привет, на нас от магазин Слънчице ни препоръчаха това, мисля че отговаря на написаното горе. Не мога да дам мнение обаче, защото бебчо още не се е родил, а и сме се насочили по-скоро за вариант кошница / група 40-87 см за първо столче. Но ако решите да го проверите това и имате път към Младост и магазина, ще могат да разкажат в детайли

П.п. сега прочетох и за пълното легнало положение, всъщност като сложиха куклата-бебе вътре в столчето, това не ми хареса че сякаш си стои по-скоро седнало... обаче това май е проблема на повечето

Общи условия

Активация на акаунт