Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 7

• 74 319
  • 748
  •   2
Отговори
# 420
Може ли някой с инфо за ПГО Княгиня Мария Луиза?!В нета няма много информация, пък баловете не мога да кажа,,че са от най-ниските между 300 и 400, дали върви и тя, като Елисавета Вазова във възходяща позиция, защото нали и тя е била гимназия по облекло преди?

Преди две години като я проучвах за голямото дете ми направи впечатление, че обират почти всички първи места по конкурсите за облекло и дизайн, изглеждаха доста сплотени и креативни, основно момичета. Според мен е добър вариант за деца решили да се занимават с моден дизайн

Благодаря ви, дъщерята я записах там на 3то класиране, не зная колко и допада модата, но, като не я приеха с рисуване, там където искаше, това остана единствения приемлив вариант за училище с рисуване./ учат композиция, перспектива, цветознание, както и останалите училища с рисуване/.Дано да сме взели правилното решение-много е странно, че почти няма никаква информация за него и това леко ме притеснява.Дано е за добро!

# 421
Здравейте, може ли мнения за последното директорско класиране.
Изтеглих документите от училището където беше приет.
Който има някаква информация моля да я сподели .
Благодаря предварително!

# 422
Здравейте, може ли мнения за последното директорско класиране.
Изтеглих документите от училището където беше приет.
Който има някаква информация моля да я сподели .
Благодаря предварително!
Трудно ще е някой да има мнение, че миналата година не беше такава организацията. Пък сега тече и записване , та инфо за местата няма.

# 423
  • Sofia
Ама как теглите документи преди да знаете дали ще има свободни места там, където искате.

# 424
Те са участвали на четвърто класиране, не са приети и сега за това пита.
didi_22,  проверявайте на сайта на училището, което ви интересува.Там ще обяват, до 16.08., дали имат свободни места и в кои паралелки, след което ще обяват в кой ден ще приемат документи за участие за пето класиране, както и кога ще излезе резултат

# 425
Здравейте , кое училище избрахте или бихте избрали,   30 СУ или  157  ГИЧЕ за изучаване на испански?

# 426
Моята подредба е 1- во, 30- то, 157- мо.

# 427
Моята подредба е 1- во, 30- то, 157- мо.
Благодаря . Аз доста се колебая как да ги подредя.

# 428
  • София
Според мен 30, 1, 157.

# 429
Местоположението също е много важно.

# 430
  • София
Разбира се, че 30то, не 157мо.

# 431
Здравейте отново! Наближават кошмарните дати и аз имам хиляди въпроси. Някой има ли актуална информация за 127 мо?

# 432
Кошмарът е в нашите глави. Пишете наред и все ще го приемат някъде. За 127 СУ не знам нищо, но и нормалните квартални училища предлагат изучаването на езици.

# 433
Кошмарът е в нашите глави. Пишете наред и все ще го приемат някъде. За 127 СУ не знам нищо, но и нормалните квартални училища предлагат изучаването на езици.
Кошмара си е точно в училищата.
Приема "някъде" не е вариант за много от родителите.

# 434
Кошмара си е точно в училищата.
Приема "някъде" не е вариант за много от родителите.
Кошмарът спохожда основно децата, които до този момент не са научени да се съобразяват и да работят здраво. За останалите във всяко училище от горе-долу едно ниво ще има проблеми, към които ще се нагаждат и ще вървят напред, доколкото им позволяват силите и възможностите и така се учат да се справят с живота си.
На всяко училище нещо му куца и никое не е идеално, дори тези в топ 10 на най-желаните, а повечето крайно негативни или позитивни мнения са силно субективни и не бих изключила никое училище, защото 3-5 или 8 потребителя ги оплюват. Да не говорим, че тези, които ще заплюят дадено училще от първо лице все още обучават отрочетата си там, а уж е плачевно. Ако нашето училище беше плачевно, бих си махнала децата от там вместо да се поддавам на дежурното мрънкачество. Wink

Общи условия

Активация на акаунт