СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 095
  • 934
  •   1
Отговори
# 315
Извинявайте, когато не ти стигнат тези  30 мин , какво се случва?
Аз дадох отказ и излязох
Дали ще мога отново да въвеждам след като пренаредя желанията, че решихме да разместим училища?

# 316
Ще може.

# 317
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Бутонът за подаване на заявлението и попълването на кодовете си направи щерката, като аз само диктувах и гледах всичко да е излязло вярно Simple Smile Направихме и подаденото заявление на пдф - за семейния архив Simple Smile Да спази традицията (кака ѝ беше писала 9 ФЕГ на първо място в нейните желания преди 11 години ... въпреки, че записа в последствие да учи в Класическата гимназия) написа от 1 до 4 паралелките в 9 ФЕГ, където със сигурност няма да влезе Simple Smile
Успех на всички!!!

# 318
  • София
Интересно ми е как излизат класиранията, с едно редче само, ако ученикът е приет или се вижда целият списък с желания?

# 319
Пуснахме и ние в 09:58.
Успех на всички Hug

# 320
Здравейте, при бал за момче 417 има ли смисъл да се пишат Първа и Втора английска гимназия (София)?

# 321
  • София
Нищо не губите да ги напишете най-отгоре, ако ги искате. Най-много да не се класира в тях.

# 322
Правилно ли разбирам
Пише се първо най желаното училище, дори и ако има вариант да не стигнат точките
Подреждат се по най-желано училище, а системата те класира на това място за където ти стигнат точките Така ли е

# 323
  • Пазарджик
Правилно ли разбирам
Пише се първо най желаното училище, дори и ако има вариант да не стигнат точките
Подреждат се по най-желано училище, а системата те класира на това място за където ти стигнат точките Така ли е

Да,така е.

# 324
  • варненка от София
Аз имам едно питане. Като качвате медицинско позволява да се качи един файл, но медицинското има две страни. Как го качвате?

Сканира се като един PDF файл

# 325
Интересно ми е как излизат класиранията, с едно редче само, ако ученикът е приет или се вижда целият списък с желания?
На един ред, пример:Приет по първо желание на първо класиране или друг пример:Приет по трето желание на първо класиране.

# 326
Да, ние също ще пътуваме и ще подадем на 17. Чудя се обаче дали да не изкарам и едно пълномощно на роднина за всеки случай. Няма да пътуваме извън България, но знае ли се…

А посред Вас нотарилно заверено ли трябва да е? Има ли някой опит с такова пълномощно?

# 327
Правилно ли разбирам

Да,така е.

А ако има 10 деца с еднакъв бал пожелали това училище, но в паралелката са останали само 5 места. Гледат се допълнителните критерии или се гледа поредността на желанията на децата?

# 328
  • София
Допълнителните критерии. Поредността на желанията няма значение.

# 329
Възхищавам ви се за спокойствието, да имате нерви да заминете на почивка по време на класирането/записването.
Аз няма да мога изобщо да се отпусна, какво остава да си почивам. Ние отложихме всички пътувания и почивки за август
Целият юли ни е пълен със семейни ангажименти. До 14-ти сме на море и ние, там ще са ни вълненията след като излезе първото класиране. И даже се радвам, че ще е така, защото моят син като си научи бала беше като болен няколко дни сам вкъщи докато ходеше на училище още. И в училище всички деца бяха изнервени и се караха само. На морето поне ще се разсейва от стреса.

Общи условия

Активация на акаунт