СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 053
  • 934
  •   1
Отговори
# 255
И аз до преди малко си мислех, че ще излязат НА 12.07. Значи пак ще се искат оставки в МОН на 11.07. от обяд нататък Sunglasses

# 256
# 257
  • Бургас
Ами то реално цялото джуркане би трябвало да се случва за няколко минути.

Зависи колко мощен е процесора на джуркащия компютър. Дали се прави централно или всяка област си има собствено джуркане.

# 258
  • София
От любопитство цъкнах на Въвеждане на желания и таймерът почна да отброява 30 мин; глупаво е, но леко се притесних, нали не пречи утре да го отворя отново и вече да редя?

# 259
  • Пловдив
Пробвах само да видя как се вкарват желанията и ми прави впечатление,  че започват от номер 0, след това 1,2 и т.н. Някой да има идея?

# 260
  • Бургас
В програмирането се започва да се брои от 0 Grinning

# 261
  • Пловдив
В програмирането се започва да се брои от 0 Grinning
Много благодаря!

# 262
И аз реших само да видя как става, но желанията така или иначе са ясни, та подадох заявлението. Младежът днес имаше рожден ден, та му пожелавам да случи на хубави деца и свестни учители Wink Късмет на всички!

# 263
Факултативен учебен час. Същата работа като ИУЧ, едно време беше СИП и ЗИП Simple Smile
Аз утре докато си пия кафето ще разгледам опциите за кандидатстване онлайн. До последно мислех да ида на място в училище, ама те само що не са поискали и кръщелното на детето да се носи - копие на дипломи, служебни бележки, медицински, лични карти, чудесии. Едва ли е толкова сложно онлайн Simple Smile
Между 30-180 секунди е онлайн. Ако имате идея предварителна и са ви повече желанията.

# 264
20 желания за 20 мин с подмоткване. Според мен може и по-бързо. И отново излиза бутонът за въвеждане на желания, въпреки че преди да запиша, ми даде съобщение, че въведените желания не могат да се коригират. Има и стрелкички за местене

# 265
Да разбирам ли, че първо желание се въвежда на позиция 0?

# 266
Хоп и ние подадох ме желанията си! Чакаме класиране вече! Blush

# 267
Ох, защо го няма оценките от свидетелството, как ще се сметна бала за първо класиране?
Кога ще ги добавят, може ли да се подаде заявлението без тях?
На кого да трябва да се обадим?

# 268
  • Бургас
Ще ги добавят. До 12ти има много време. А вие не си ли знаете оценките?

# 269
И аз подадох.Мислех да ходя утре на място,ноо системата ме изненада-бързо,лесно,сигурно и удобно!
Късмет на всички деца !

Общи условия

Активация на акаунт