СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 030
  • 934
  •   1
Отговори
# 270
  • варненка от София
И аз реших само да видя как става, но желанията така или иначе са ясни, та подадох заявлението. Младежът днес имаше рожден ден, та му пожелавам да случи на хубави деца и свестни учители Wink Късмет на всички!
Айде и ние подадохме, късмет и от нас и нашата рожденичка. Чакаме вече следващия етап на шоуто.

# 271
  • ИЛИНДЕН
Какво ще кажете за 7.СУ „Св. Седмочисленици“  - Как да ги степенувам с 30 су ? Къде е по-голям шанс да си влезе ?

# 272
Ох, защо го няма оценките от свидетелството, как ще се сметна бала за първо класиране?
Кога ще ги добавят, може ли да се подаде заявлението без тях?
На кого да трябва да се обадим?
Надявам се това е шега Simple Smile

Понеже заминавам рано в командировка , а с младежа снощи извадихме кодовете на желаните паралелки, в 4:30 росна, прясна, нащраках всички и вече имам заявление. Много лесно и бързо става всичко, съветвам да си извадите кодовете на паралелките предварително.
Синът ми заминава на лагер в петък, ще бъдат 50 седмокласника и на 12 юли се прибират от Боровец към Варна, очаквам да посрещнат Първо класиране в автобуса и да има викове от радост, средният резултат на децата от класа му е малко под 90т. и на двата изпита и се надявам почти всички да влязат от раз!

# 273
Айде, подадохме и ние. Това с 30те минути малко ме стресна, защото си мислех, че чак след толкова отново ще ми е активно реденето на желания. Но не. При следващото отваряне си имах нови 30 минути. Имах кодовете предварително и ги нащраках набързо, но все се притеснявах, че ще ми изтече времето. Гадна работа. Прикачих и медицинското.
Писахме 7 желания, въпреки че реално имаме само 1. Ама няма как да пиша една паралелка, въпреки че по мои изчисления би трябвало да ни приемат още от първо класиране.
Успех на всички и дано резултатите излязат НА 12ти, а не ДО 12ти, за да не влизаме всеки ден в системата.

# 274
Здравейте ,кодовете на паралелките от ДПП ли ги вадите? Ще помогам на една приятелка и искам да съм подготвена. Благодаря! И късмет на всички Simple Smile

# 275
Могат да се извадят от план прием да. А могат и при самото подаване да се търсят с лупичката. Аз ги извадих, но за всеки случай ще давам и търсене, за по-сигурно. Ние сме с 9 желания ще ни стигне времето. Чудя се дали, ако не прикача медицинско, а го представя при записване както пише, че може, това няма да прецака шанса на детето да се класира за някоя професионална паралелка? Тя още не е решила дали на първо място да пише хуманитарна или графичен дизайн, ако избере хуманитарна, предполагам ще е вътре още на първо класиране и може и да не ми потрябва това медицинско.

# 276
Могат да се извадят от план прием да. А могат и при самото подаване да се търсят с лупичката. Аз ги извадих, но за всеки случай ще давам и търсене, за по-сигурно. Ние сме с 9 желания ще ни стигне времето. Чудя се дали, ако не прикача медицинско, а го представя при записване както пише, че може, това няма да прецака шанса на детето да се класира за някоя професионална паралелка? Тя още не е решила дали на първо място да пише хуманитарна или графичен дизайн, ако избере хуманитарна, предполагам ще е вътре още на първо класиране и може и да не ми потрябва това медицинско.
Благодаря. Ако се търсят по време на подаването ще отнеме доста време. Девет желания не са ли малко?

# 277
Има ли някой , при който оценките от дипломата още не са качени в системата ?🙄Ние сме в чужбина и се налага да редим желанията онлайн и сега с ужас установявам, че такива липсват при нас!

# 278
  • София
Добро утро,
Снощи до 2 ч бистрихме подредбата. Сън не ме хваща. Нямах представя, че като е за детето ще съм толкова нерешителна
Нали правилна ми е логиката  - гледам Мин бал девойки първо класиране 2022. И след мечтите слагам и такива, които в тази колона са -20 т от нейните

# 279
Ние не сме в София, избрали сме 2 желания в единствената гимназия в нашия град(има и 2 техникума) и 7 в областния град. Като там сме се спрели на училища до които се стига бързо и като профили са ни приемливи. Като цяло областта също е малка, няма много избор, повечето й съученици са посочили дори по-малко желания.

# 280
Оценките от Свидетелството ги няма в профила на сина ми, но това не ми попречи да подам заявление, на бал в момента стоят нули и излиза съобщението "Колоната Бал ще бъде попълнена след приключване на балообразуването". Аз едва наредих 8 желания, като реално има само 3, другите са за пълнеж.

# 281
Последно, на номер 0 ли се слага първо желание? 😀

# 282
При мен няма номер 0. Започват си от 1 и си следват поредността.

# 283
Така ли? Не съм отваряла сайта още, но видях, че назад са коментирали, че започват от 0.

# 284
“Няма връзка със сървъра “
“Невалиден входящ или код за достъп”
ето това е сървъра infopriem.mon.bg

Общи условия

Активация на акаунт