СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 025
  • 934
  •   1
Отговори
# 285
Сега подадох, не ми дава такова съобщение. Започват от 1, не от 0-ла и то е най-желаното.

# 286
Ох, защо го няма оценките от свидетелството, как ще се сметна бала за първо класиране?
Кога ще ги добавят, може ли да се подаде заявлението без тях?
На кого да трябва да се обадим?
Надявам се това е шега Simple Smile

Понеже заминавам рано в командировка , а с младежа снощи извадихме кодовете на желаните паралелки, в 4:30 росна, прясна, нащраках всички и вече имам заявление. Много лесно и бързо става всичко, съветвам да си извадите кодовете на паралелките предварително.
Синът ми заминава на лагер в петък, ще бъдат 50 седмокласника и на 12 юли се прибират от Боровец към Варна, очаквам да посрещнат Първо класиране в автобуса и да има викове от радост, средният резултат на децата от класа му е малко под 90т. и на двата изпита и се надявам почти всички да влязат от раз!

Не, не е шега.
И, да няма ги.
Писах и по-рано, качват ги поетапно, но мислех, че ще ги качат преди първо класиране да сме подали заявления.
Доста притеснително е да не виждаш бал,
така както има бъгове.
Тези О за първо желание си е Sad.
А, питането ми преди дни беше дали са качени оценките от свидетелството, само 1-2 писаха, че и при тях не са качени, другите оставам с убеждението, че са Ви качени!

Пожелавам Успех на подалите и с качени оценки и дано няма изненада с объркани оценки!!!

P.s. Един ред с Да или Не беше достатъчен, вместо ирония.

Благодаря на всички отговорили и Успех!

# 287
Подадох заявлението,отне ми 10 мин.
Знаете ли дали мога да се върна по-късно и да прикача медицинското,че не знаех че трябва да е в pdf формат и сега трябва да си поиграя малко с файла...

# 288

Някой наясно ли е какво трябва да означава, че се визуализира минималният достигнат бал за всяка паралелка? Т.е сравнение между баловете на всички избрали я или нещо друго?

# 289
  • Sofia
И аз подадох заявление. Отне ми 5мин., като съм прикачила и медицинското. Желанието ни е 1, но сложих още 5 да има😜. Късмет на всички.🍀

# 290

Някой наясно ли е какво трябва да означава, че се визуализира минималният достигнат бал за всяка паралелка? Т.е сравнение между баловете на всички избрали я или нещо друго?
Миналата година, след като излезе класирането срещу всяка паралелка излезе минималният приемен бал, по полове.

# 291
  • София

Миналата година, след като излезе класирането срещу всяка паралелка излезе минималният приемен бал, по полове.

Т.е. може да видиш колко точки "не ти достигат" за по-желано учлище и дали има смисъл да участваш във второто класиране за него (ако са по-малко от 5т. примерно)?

# 292
  • Видин
Подадох и аз импулсивно тази сутрин. И то отне някакви секунди, даже под 2 минути със сигурност. Въведох от 1 позиция. Не съм прикачвала медицинското, то и без това там е резервен вариант. Почнах с най-желаните 2 паралелки, после другите пълнители 😁

# 293
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Krasivost, БАЛ-а се попълва поетапно. Помня и при двете деца, че и по области не излизаше едновременно. Когато излезнат във всички области, пускат класирането. До 12-ти има време. Никога не се и случвало някой да остане без попълнен БАЛ. Търпение

# 294
Подадох заявлението,отне ми 10 мин.
Знаете ли дали мога да се върна по-късно и да прикача медицинското,че не знаех че трябва да е в pdf формат и сега трябва да си поиграя малко с файла...

Аз го добавих в последствие, че се наложи да го смаля до под 2 MB Simple Smile Успех на всички с подреждането и разбира се, с класирането!

# 295
  • София
Айде и ние подадохме, късмет и от нас и нашата рожденичка. Чакаме вече следващия етап на шоуто.
Честит рожден ден на малката и успех в класирането!

Нали правилна ми е логиката  - гледам Мин бал девойки първо класиране 2022. И след мечтите слагам и такива, които в тази колона са -20 т от нейните
Аз гледам по-скоро минималният на второ или ако на първо е по-нисък минималният между първо и второ класиране. След това давам аванс и то след коригиране на балът ако е нужно спрямо броя деца преди нея миналата година.

Ние ще подаваме утре сигурно, малката излезе много нерешителна и още не ги е избистрила желанията Simple Smile

# 296
Аз имам едно питане. Като качвате медицинско позволява да се качи един файл, но медицинското има две страни. Как го качвате?

# 297
Подадох и аз. С търсенето и сканирането на медицинското ми отне около 25 мин, за 19 желания финално. Махнахме езиковите, че е много голяма разликата, а и тя хич не ги искаше. Сега почва отново голямото чакане .....
Оценки още няма в системата.

Иначе вече е официално приета в училище по изкуствата!

Аз имам едно питане. Като качвате медицинско позволява да се качи един файл, но медицинското има две страни. Как го качвате?

сканирах го, с приложение, и го направих на 1 файл. Приема само PDF-и.

Нали правилна ми е логиката  - гледам Мин бал девойки първо класиране 2022. И след мечтите слагам и такива, които в тази колона са -20 т от нейните
Аз гледам по-скоро минималният на второ или ако на първо е по-нисък минималният между първо и второ класиране. След това давам аванс и то след коригиране на балът ако е нужно спрямо броя деца преди нея миналата година.

Ние ще подаваме утре сигурно, малката излезе много нерешителна и още не ги е избистрила желанията Simple Smile

Аз малко по-различно подходих. Разделих ги на абсолютно невъзможни , които отпаднаха, и възможни. Възможните направих на 3 групи: над нашия бал, около и под, като използвах баловете от последните 3 години за сверка. После тези три групи ги дадох на детето да си ги подреди както иска, и да маха каквото не харесва, и .... готово!
Абсолютно невъзможни за нас са с бал 400+.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 09:08 от MoonDream

# 298
  • София
Нали правилна ми е логиката  - гледам Мин бал девойки първо класиране 2022. И след мечтите слагам и такива, които в тази колона са -20 т от нейните
Обичайно се гледа минималния бал след второ класиране. Или ако гледате първо, сложете по-голям аванс според мен - над 30 т.

Krasivost, оценките ги няма все още за всички. Сметнете си бала като гледате оценките от ел.дневник и/или свидетелството за завършен 7 клас на детето.

За медицинското - Имате възможност да подадете заявлението, а на по-късен етап да прикачите медицинското свидетелство. Ако не прикачите свидетелството, е необходимо да го представите при записването. В противен случай губите мястото си в класирането.

При повторно отваряне на меню „Желания“ се визуализира списък с текущо подадените
заявления, като има възможност за: прикачване на медицинско свидетелство, въвеждане на
ново заявление за друго РУО и отпечатване на текущо въведените заявления.

Всичко това е от инструкцията https://infopriem.mon.bg/files/Online%20%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … %D1%81%202023.pdf

Честити рожденици от последните 2 дни! Да са здрави, щастливи и да попаднат на точното място !

Това е пожелание и към всички други деца - късмет с очакваните класирания ! - не само към МОН.

# 299
Благодаря за отговорите!!!!
Търпение и Успех Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт