Сърбеж в ушите

• 1 376
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,вече не издържам имам страшен сърбеж в ушите и няма оправяне.Попринцип ги чистя с клечки за уши но идва един такъв период в който не издържам.Вече цял месец капки лекарства и т.н.Моля ви ако знаете някакви методи или начини да споделите.(Опитвала съм с лекари,промивки нищо не помага).

# 1
При силен сърбеж почистваш със салицилов спирт.

# 2
А микробиологично изследване правено ли е ? Много често наличието на гъчички причинява този неприятен сърбеж.

# 3
и аз това щях да кажа. Проверете се за гъбички

# 4
Мазане с флуцинар.

# 5
Но първо с много салицилов спирт, 1%, Флуцнар след това.

Най-добре посетете дерматолог, а не УНГ, може да е и себорея, имате ли пърхот в косата?

# 6
моите уши не се оправиха с флуцинар. Наложи се прием орално. Но УНГ следеше целият процес

# 7
# 8
Здравейте аз лично се справих с такъв сърбеж със  ;ена чаена лъж.сода в  чашка за кафе и сипвате малко хладка вода и като  се разтвори хубаво си почиствате ухото с туфтичка потопена в разтвора  .Така всеки  път като Ви загърби. Содата е дезинфектант и явно убива гъбичките. Но съм  забелязала че явно от някои туфти имам проблем. И с тази смес си почиствам слушалките.

# 9
Това, което прави содата за хляб е да алкализира ph. Гъбички не виреят в алкална среда. Само в кисела.

Общи условия

Активация на акаунт