Бързи здравословни въпроси и отговори – 41

• 35 774
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Спринт, +1 за невралгия.

# 676
За контрастното вещество-теста го прави няколко дни преди това. За останалите ти въпроси-не знам

# 677
  • София
За контрастното вещество-теста го прави няколко дни преди това. За останалите ти въпроси-не знам
Това в Александровска ли, за съжаление не ми вдигат на телефона и не знам дали правят такъв там

# 678
Въобще не вдигат телефоните там 😔аз преди месец им звънях 2 дни, накрая се изсипах на място, носех си ампула от лекарство, което бях заподозряла и ме тествах.
Не знам какво е "ултра вис"
Сега питах майка ми. Отишла, казала за контрастно в-во и я тествали.нищо не е носила. Било отрицателно, но въпреки това 5дни преди процедурата пила антиалергично, като презастраховка

# 679
  • София
Въобще не вдигат телефоните там 😔аз преди месец им звънях 2 дни, накрая се изсипах на място, носех си ампула от лекарство, което бях заподозряла и ме тествах.
Не знам какво е "ултра вис"
Сега питах майка ми. Отишла, казала за контрастно в-во и я тествали.нищо не е носила. Било отрицателно, но въпреки това 5дни преди процедурата пила антиалергично, като презастраховка
благодаря, и аз така планирам да направя. Урбазон таблетки ли?

# 680
Не, някакво друго предписано от алерголог, но не помни какво. Пила го е 5 дни преди и 2 дни след скенера

# 681
Явно имам увеличен далак. Пише го в епикризата от колоноскопията и ми го казаха на ехографа -гранични размери.
Лекарят го игнорира. Ще сме говорили после, аз забравих 😏 и сега тепърва ще търся лекар. Чета, че дава симптоми, каквито имам гадене и ситост от малко храна.
Имате ли опит с това?
Лечение? Диета? Билки? Чета за оперативно отстраняване но не ми се иска.
Ще съм благодарна за мнения!

# 682
А от какво се увеличава?

# 683
Идея нямам за причината при мен, иначе възможности много.

# 684

Имате ли изменения в кръвната картина?

# 685
Може ли да ми препоръчате изпитано средство или рецепта за кокоши трън?

# 686
Една приятелка пробва абсолютно всичко което беше чула, от типът на сок от смокинови листа и разни други бабешки средства. После взима някакви лепенки от аптеката. Абе половин година се мъчи всячески, накрая отиде на кожен и го махнаха.

# 687

Имате ли изменения в кръвната картина?
не

# 688
Здравейте, днес на своя глава се подложих на скенер на глава и шийни прешлени, тъй като отдавна имам оплаквания замайване, слабост в краката, леко главоболие. Изследването на глава е окей, но това на прешлените се оказа не добро според мен. Цитирам :” като допълнителна находка по дискалната повърхност в тялото на тх3 се визуализира склеротична зона с размери 12/7мм с по-скоро бенигнена характеристика, като находката не е изцяло изчерпана в обема на изследването. При нужда последната подлежи на допълнително прецизиране с насочено образно изследване за предпочитане МРТ.” Имам записан час за неврохирург утре, но шока ми е голям. В последно време само гадости мис е случват и това ми идва в повече. Има ли друг с опит по тази “материя”? Сетих се още нещо, по време на изследването трябваше да сваля всичко метални, но от притеснение не свалих сутиена, възможно ли е да дава отклонение в изследването?

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 09:00 от Koemar

# 689
  • София
питайте за наличност, направо е чудо, за седмица мазане махна от палеца на сина ми https://makeup.bg/product/752394/#/option/1521620/

Общи условия

Активация на акаунт