Бързи здравословни въпроси и отговори – 41

• 35 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Може ли да ми препоръчате изпитано средство или рецепта за кокоши трън?
Това съм ползвал и е ок.

Тинктура за мазоли и кокоши трън, Гевол, 15 мл.

Изсъхналата и мъртва кожа я махам с ножче за бръснене(плоско, има ги по магазините).

# 691
Линкът не се отваря

Иначе аз съм махала кокоши трън със салицилова киселина (на прах) от аптеката. На лейкопласт изрязваш малка дупка колкото е кокошия трън, върху резенче домат посоляваш обилно от салициловата киселина и слагаш върху дупката. Отгоре залепяш с лейкопласт. Кожата побелява и набъбва. Правиш го всяка вечер, до седмица-2, трънчето излиза. Междувременно изрязваш мъртвата кожа.
Малко по-пипкаво е, но действа, то и повечето мазилка са на основата на салицилова киселина

# 692
Благодаря на всички,ще действам вече,че търпях 2 месеца,но вече ми е трудно да ходя от болка(на големия пръст е).

# 693
Като бях ученичка, имах много упорити кокоши тръни. Гориха ми ги с азот, мазах с какво ли не и накрая прочетох за домат със салицил на прах. Много бързо изчезнаха, повече не съм имала.

# 694
Здравейте! Позната има нужда от разчитане на диагнозата!

Благодаря предварително!

# 695
Здравейте някой запознат ли е дали Нексиум може да понижи или повиши CRP ? Само два дни съм го пила и се чудя дали може да има връзка на листовката пише само за чернодробни показатели .

# 696
Според мен няма връзка.

# 697
Crp може да се повиши дори от настинка,която не си усетила...на мен ми се е случвало на единия ден да е 18 ...след два дни 6 и след още два 2..

# 698
Здравейте някой запознат ли е дали Нексиум може да понижи или повиши CRP ? Само два дни съм го пила и се чудя дали може да има връзка на листовката пише само за чернодробни показатели .

Естествено, че не.

# 699
По -скоро дали може да го понижи защото е в норма да не би да е от лекарството или вече се филмирам

# 700
Нищо не прави нексиума с CRP, нито го повишава, нито го понижава.

# 701
По -скоро дали може да го понижи защото е в норма да не би да е от лекарството или вече се филмирам
Е то няма такова нещо като ниско црп...колкото по ниско по добре...аз никъде не съм виждала долна граница...има само горна

# 702
Здравейте. Булимичка съм и имам запек - тази сутрин видях кръв в изпражнението и след това парене и лека болка. Правих кръвна картина преди няколко седмици - всичко изглеждаше Ок. Днес пак ще отида, но моля ви насочете ме какъв лекар мога да посетя днес, нормално ли е това за запек? Направо се побърквам.

# 703
Проктолог, но може и гастроентеролог. Да се изясни причината за кръвта. Много неща може да е.

# 704
Най-вероятно хемороиди, ако е ясна кръв. Не трябва да допускаш запек.

Общи условия

Активация на акаунт