Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 10

• 41 753
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Честито на всички деца! Нека сбъдват мечтите си!
Аз тайно се надявам и някой да е приет и да освободи в НУИИ 🤞🏻 колкото и да тая надежда, май девойката ще си остане нещастна...

Стискаме палци да стане чудото! Колко й е оценката в НУИИ?

Сега гледам, че от рекламната графика са отпаднали най-много деца - там има 8 класирани на второ и балът е паднал драстично.
Подозирам, че основна роля е изиграло фотографското, с това, че тази година си обявиха по-рано и оценките и класирането. Съответно са дръпнали доста деца именно от рекламната графика, за които не се е налагало да се запишат, че да си пазят местата и да се местят после.

Моята прогноза е, че тази година няма да има чак такава голяма въртележка след второ класиране, защото трите училища (почти) си застъпиха сроковете за записване.

хм хм, не че нещо, ама не ви ли казах, че 4,20 ще са вътре? Grinning
Честито, Dame!

Амели, кажи, моля те, и числата от тотото, та да завършим седмицата съвсем подобаващо! Joy

# 301
  • Once there was a Hushpuppy...
Супер!
А, знае ли се как с сформирани паралелките?
Кое е кое върви?

# 302
На сайта на НГПИ има качени учебни планове по класове и там може да се видят.
Но гледах, че при различните випуски може да има различни комбинации.

А относно спада на бала в приложното ми хрумна, че, освен че тази година фотографското си публикуваха по-рано класирането, и директно са дръпнали деца, там има 20 надпланови още на първо класиране. Това са 20 деца в повече, които потенциално биха могли да освободят места в другите гимназии.

# 303
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, и аз това си помислих за сформиране на паралелки, че всяка година може да има различно групиране на специалности. Вероятно надплановия прием оказва такова влияние, за да се нагласят децата според изискванията за  бройки.

# 304
Точно и аз проверих класирането!

Приета е моден дизайн! Tada
Току що се чух с нея по телефона.
Пет минути пищя от радост! Това й беше голямото желание. Heart

Балът е паднал феноменално до 4,2!
Голямата изненада е 6 надпланови в детски играчки, именно с този бал.
Другата е худ. тъкан, където няма обявени места за второ класиране. Явно с 6-те надпланови от първо класиране са се били запълнили всички места там.

Честито на всички зарадвани!

Утре отиваме да я запишем. Съответно тя освобождава едно място във фотографията.

Честито Dame и Hushpuppy! Много се радвам за вас. Наистина ще падне рисуване сега.

Моята щерка е вътре с 4.20. Не мога да повярвам, какъв късмет!!! Следващото дете под чертата е с 4.15.
Подскачам от два часа от радост!

хм хм, не че нещо, ама не ви ли казах, че 4,20 ще са вътре? Grinning
Честито, Dame!

Бяхте прави момичета!!! Може би тази позитивна енергия е наклонила везните и дъщеря ми да влезе.

# 305
  • София
Честито на всички и стискам палци за изчакващите🍀
За модата ви стискам и да ви се падне Рафаела по модните предмети. Уникален учител и човек.

# 306
Dendri, прекрасна новина, честито!

Невероятен обрат наистина! Явно друго ще е детето, което ще зарадваме във фотографията. Wink
Вашето дете ще учи с едно момиче, което ходеше на рисуване заедно с дъщеря ми.

# 307
Dame Оценката и е 4.35, но в петък бяха паднали под 4.55, жената не ми каза до кой номер са, но ми каза само, че са останали 2 незаписани места и не вижда никакъв шанс да стигне до нас. В понеделник по обяд пак ще звъня да видя дали са запълнили бройката и до кой номер са. Усещам, че не искат да казват те до къде са, а всеки път ме ръчкат мен, кой номер е, но сега ще искам да знам все пак до къде са и ще споделя и тук ако успея. Пратих  имейл, но писмено не са ми отговорили, сигурно ще ме отсвирят. Аз тайно се надявам, че НГПИ е по-привлекателна за голям брой деца и може да има някое, което ще се премести. Ако правилно разгадах таблицата от второ класиране, сивите са деца, приети на първо класиране и мръднали на горе, а белите не са били класирани на предния етап. Та още повече се надявам да има малко разбутване и в НУИИ.

# 308
  • Варна
Честито на всички приети, много се радвам за вас. И при нас беше същата емоция 😊
Девойката се е засилила от сега да ходи да си купува нови материали, ама ѝ казах да чака, защото може да имат някакви определени изисквания учителите. От мерак, място не си намира 😄
И е много доволна, че при тях няма униформи, аз още повече.

# 309
VaninaK, ако наистина са паднали под 4,55, не е никак малък шансът да ви се получат нещата. Само 6 деца са пред вас с оценка под 4,55, някои от тях е възможно вече да са записани на други места. Гледам, че са общо 2 деца с оценка 4,35, теоретично, ако се стигне до тази оценка, трябва да се обадят и на двете. При всички случаи, не спирайте да им напомняте за себе си, даже най-добре отидете на място още утре.

Море!, честито и на вас!

# 310
Dame ако мислиш, че има значение, мога и да мина на място. Оставям малкото хлапе на плуване в спортната палата и после така или иначе ще ходим да си запазим мястото в НПГПФ, мога да мина първо от там по път.

# 311
VaninaK, ако наистина са паднали под 4,55, не е никак малък шансът да ви се получат нещата. Само 6 деца са пред вас с оценка под 4,55, някои от тях е възможно вече да са записани на други места. Гледам, че са общо 2 деца с оценка 4,35, теоретично, ако се стигне до тази оценка, трябва да се обадят и на двете. При всички случаи, не спирайте да им напомняте за себе си, даже най-добре отидете на място още утре.

Море!, честито и на вас!

Извинете, чета, чета и не схващам, сега къде са паднали баловете под 4.50, и  в НПГПФ ли трябва да се звънне да се пита дали са останали свободни места за второ класиране, аз поне си мислех, че с такава оценка, не можем да се надяваме за това училище?!/или само за приложното се отнася това/

# 312
VaninaK,

аз със сигурност бих минала от там. Няма нищо по-ценно от личния контакт.

Kaira12344 за НУИИ става въпрос.
А колкото до НПГПФ, при всички случаи е добре да звъннете. Препоръчвам ви да звъннете на 18ти малко преди края на срока за записване, за да ви дадат актуална информация дали и колко свободни места са останали.

# 313
Dame, много благодаря, ще звънна!🤗

# 314
Dendri, прекрасна новина, честито!

Невероятен обрат наистина! Явно друго ще е детето, което ще зарадваме във фотографията. Wink
Вашето дете ще учи с едно момиче, което ходеше на рисуване заедно с дъщеря ми.

О да, наистина имах много малки надежди, а се оказа, че човек не трябва да се отказва... Дъщеря ми веднага предпочете Играчки пред това да чакаме за Фотографското, оказа се че тайно се е надявала за Приложното и беше на седмото небе. Затова най-вероятно още утре ще я запиша и ще освободим едно хипотетично място с 5.25 във Фотографията.

Много се радвам, че ще учи с ваше познато дете. Смятам, че с такива прекрасни майки, децата ни ще сформират страхотни класове тази година.

Честито още веднъж на всички приети деца. Късмет на чакащите, не се отказвайте!

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 17:47 от dendri

Общи условия

Активация на акаунт