Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 10

• 41 757
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Рокадите са всяка година. Още новоприети деца ще се появят, защото в следвашите два дни ше стане ясно крайното разпределение.

Но от тук нататък какво се случва с приема ще остане неясно за нас, освен ако някой сам не ни сподели развоя при него.

# 316
  • София
Честито и на Дендри!

ВанинаК, успех на вас!

# 317
Dendri, прекрасна новина, честито!

Невероятен обрат наистина! Явно друго ще е детето, което ще зарадваме във фотографията. Wink
Вашето дете ще учи с едно момиче, което ходеше на рисуване заедно с дъщеря ми.

О да, наистина имах много малки надежди, а се оказа, че човек не трябва да се отказва... Дъщеря ми веднага предпочете Играчки пред това да чакаме за Фотографското, оказа се че тайно се е надявала за Приложното и беше на седмото небе. Затова най-вероятно още утре ще я запиша и ще освободим едно хипотетично място с 5.25 във Фотографията.

Мнаго се радвам, че ще учи с ваше познато дете. Смятам, че с такива прекрасни майки, децата ни ще сформират страхотни класове тази година.

Честито още веднъж на всички приети деца. Късмет на чакащите, не се отказвайте!

Честито и на Дендри!

ВанинаК, успех на вас!

Благодаря ти Milasara. Честито и на вашето дете, страхотна специалност е модния дизайн! Много се радвам за всички деца и някак вярвам, че нещата ще се наредят по най-добрия начин и за чакащите.

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 17:50 от dendri

# 318
Честито на всички приети деца!

# 319
  • София - Дианабад
Успех на чакащите!

# 320
  • Sofia

Успех на тези, които все още чакат следващо класиране!

# 321
  • софия
Хайде и тези с 4,50 са на ход в изящното

# 322
Хайде и тези с 4,50 са на ход в изящното
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 323
Много се радвам, че предишната седмица завърши с толкова хубави новини! Честито за класиранията в желаните училища на Hushpuppy, Dame, Море!, dendri  (и тези, които пропускам, ако има такива, както и тези, които са се класирали също, но просто не са се отчели)! Milasara, леко се изненадах кое е било първото желание на твоето момче, но беше за кратко – все пак има толкова добри дизайнери – мъже, включително и световноизвестни – браво и успех нататък!
Jiema, доколкото разбирам, също имате положителен резултат, макар и (все още) не в най-желаната специалност – браво! И стискам палци за следващите класирания и на двата фронта (МК и МОН).
Kaira, чудесно рисува детето – стискам палци на второ класиране да се придвижите напред!
Колкото до НУИИ – според мен има вероятност днес и утре да се отпишат деца, които са чакали първо МОН-ско класиране и ще се пренасочат натам (може и в училища от съвсем друг тип). Срокът за записване в НУИИ беше много рано и почти не се припокри с този на МОН, та хипотетично някой класиран може да се е записал там, за да има резервен вариант преди класирането за МОН. Някой класиран на 2-ро класиране в НГПИ може да се оттегли от НУИИ също. Амели е права – тези дозапълвания ще се случат поединично и официално няма да разберем. Но това не пречи да стискаме палци на чакащите!
В нашето училище - „Райнов”, наистина се е вдигнал осезаемо балът (а може и миналата да е бил паднал поради наличие на допълнителна паралелка). Стана ми интересно дали на моята щерка би ѝ стигнал сега миналогодишният ѝ резултат и проверих. Тогава се класира съвсем спокойно, по думи на записващата учителка беше около средата на списъка с приети; сега щеше да е на косъм, с точно 1 т. над минималния бал. Но миналата година имаше и приети от темата на второ класиране, така че който чака за там – стискаме палци също! Flowers Four Leaf Clover

# 324
И аз се надявам да се отпише някой от НУИИ за второто на НГПИ, за това и не съм минала още от там. Реших да дам време на хората, да се ориентират, да минат да си вземат документите и тогава да проверя колко места имат за запълване и до кой номер са.
Сутринта изтръпнах, звъни непознат номер, вдигам и женски глас казва "Здравейте, обаждаме се от".... пръстите ми изтръпнаха, оставих химикалката, която държат и изречението продължи "ПГО Мария Луиза, дъщеря ви е приета по първо желание при нас..." натам ясно, не е интересно. Казах, че освобождаваме мястото, но сърцето ми му трябваше време да се качи от петите на мястото си.
Още стискам палци на моята девойка, стискайте и вие МОЛЯЯЯ Simple Smile Иначе тя се спря на Полиграфията. Записахме я, докато си чакаме евентуално НУИИ, дори вече посвиква с този факт. Има приятелки там в горни класове, та дори учебници си уредила за есента, ако остане там.

# 325
Аз звъннах тази сутрин във Фотографията и питах, някъде ще се обяви ли второ класиране за там-много любезна дама ми отговори, че до 18.07 записват  приетите от първото класиране и от 19.07 започват да звънят на всички под чертата, като видят незапълнените бройки от първо класиране!Попитах, бихме ли имали шанс с нашата оценка, жената каза, да имаме търпение, нищо не се знае!Това е, дано съм била от полза и на другите!

# 326
Готови сме! Минахме днес през училището и я записахме. Точно докато бяхме там, ми звъннаха от НСУ, където е приета по монското класиране, да ме подсетят, че изтича срока за записване. В този ред на мисли, дъщеря ми май е третото дете, което се отчита тук, че освобождава място в НСУ.

Искам да използвам случая да благодаря на всички пишещи тук за подкрепата и споделените емоции.
Беше ми много приятно и полезно да комуникирам с вас и се надявам да успеем да се засечем и на живо с някои от вас като започне учебната година. Wink

Също така, не мога да не споделя безграничната си признателност към учителката на дъщеря ми за огромния труд, подхода и позитивното отношение. Не мога да се нарадвам на късмета ни да попаднем на тази жена. Изключително мила и внимателна, накара дъщеря ми да ходи с удоволствие на уроците, въпреки натоварването, мотивира я да се труди усърдно и винаги е демонстрирала лична ангажираност и разбиране. Преди всеки изпит я консултираше по телефона, като й даваше последни напътствия и я окуражаваше. Вълнуваше се наравно с нас за резултатите от изпитите и последвалото класиране. Heart За дъщеря ми това не беше просто учител, на който се плаща, за да свърши работа. Беше едновременно приятел и наставник.

Продължавам да стискам палци за всички, които чакат финалната ротация по училищата. Дано има повече щастливи деца, сбъдващи мечтите си!

# 327
Честито на всички приети, много се радвам за вас. И при нас беше същата емоция 😊
Девойката се е засилила от сега да ходи да си купува нови материали, ама ѝ казах да чака, защото може да имат някакви определени изисквания учителите. От мерак, място не си намира 😄
И е много доволна, че при тях няма униформи, аз още повече.
Не бързайте
Казват ви изисквания към картон, размер на листи, марка акварел

# 328
  • Варна
Честито на всички приети, много се радвам за вас. И при нас беше същата емоция 😊
Девойката се е засилила от сега да ходи да си купува нови материали, ама ѝ казах да чака, защото може да имат някакви определени изисквания учителите. От мерак, място не си намира 😄
Не бързайте
Да, ще изчакаме. Те и учебниците още не са обявили за тази година, казаха да чакаме.

# 329
Не бързайте
Да, ще изчакаме. Те и учебниците още не са обявили за тази година, казаха да чакаме.
В интерес на истината и на нас ни казаха така, но се оказа че списъкът го има на сайта с учебници от 8 ми 12 клас и който не се променя, защото учителите са ограничено количество, работят до пенсиониране, преподават на всички класове буквално и ползват едни и същи учебници. Примерно като се работи по бел по бг учебник е от 8 до последен клас и т. Н.

Общи условия

Активация на акаунт