Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 10

• 41 723
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
От 10.07.2023 до 12.07.2023 г. от 9:00 до 13:00 ч. явилите се ученици на приемния изпит по рисуване могат да видят рисунките си и да получат разяснения за поставените от комисията оценки. от тук https://npgpf.com/

Това вчера аз не го видях на сайта да го има. Thinking А специално търсих такава информация. Много странна работа, наистина.
Абсолютно съм съгласна с Jiema и Dame. Аз доста се ококорих като видях съобщението вчера следобяд, защото именно този ден си бях говорила с моя познат.  Според мен текста беше качен на 13-ти, което е пълна тъпотия, след като са обявили крайна дата за гледане на рисунките да е 12-ти.

# 286
  • Варна
Във НУИ Варна днес излязоха места 2ро класиране и вече мога да се похваля, че дъщеря ми влиза в паралелката с Рекламна графика и даже днес я записахме в училището направо, защото за Хуманитарната ако я вземат на 2ро класиране, тя и без това си иска повече в НУИ. Много е щастлива.
Беше 2ра резерва, влизат общо 4 деца до оценка 4.80. Детето 1ва резерва е в Изящните, моята и още две деца след нея са в Графиката.
Тази сутрин още преди да излезе на страницата класирането ми звъннаха от училището да ми кажат, че е приета и да питат дали ще се запише.
Ако има някое дете, което ще учи в този клас /Изящни и Графика са в един клас, 18 ИИ и 8 РГ са/, може да ми пише да свържем децата.

# 287
По-рано днес звънях в НПГПФ, за да попитам дали е необходимо да се подава заявление за участие на второ класиране.Казаха ми, че не е необходимо.
Ако някой има друга информация, моля да сподели!

# 288
  • софия
По-рано днес звънях в НПГПФ, за да попитам дали е необходимо да се подава заявление за участие на второ класиране.Казаха ми, че не е необходимо.
Ако някой има друга информация, моля да сподели!
Това вероятно е само за тези, които не са привти на първо класиране.
Иначе тя как ще знаят , не те устройва специалността и искаш да чакаш следващото класиране за по-предно желание…

# 289
  • София
Да споделя още нещо. Преди време се вълнувахме с enimna колко деца са се явили на ПС по ИИ към МОН. Тя май сподели, че детето е прието по първо желание и не зная дали чете все още тук. Но да кажа, че РУО София ми отговори на запитването по ЗДОИ. Законният срок е 14 дена, изтичаха в понеделник, пратиха отговора днес следобед.
За догодина, ако искате ориентир, пишете веднага след излизане на оценките или около датата, която се очакват.
София - явили се 694 деца
100 т. - 80 бр.
0 т. - 1 бр. (може и да е неявило се, но запитването беше за явили се и какви оценки са получили)
20 т - това е следващата оценка след 0т (към 20 бр.)

Засега това съм разгледала, не са сортирани по никакъв начин.

# 290
  • Once there was a Hushpuppy...
Хайде и аз да донеса една хубава новина за темата!
Има 2 класиране в НГПИ.
И младежа е приет в Рекламна графика!!

# 291
  • софия
Тъкмо това идвам да кажа
Честито, Hushpuppy!
Заповядайте:
https://ngpisvetiluka.com/wp-content/uploads/2023/07/II-%D0%BA%D … 0%D0%BD%D0%B5.pdf

# 292
Точно и аз проверих класирането!

Приета е моден дизайн! Tada
Току що се чух с нея по телефона.
Пет минути пищя от радост! Това й беше голямото желание. Heart

Балът е паднал феноменално до 4,2!
Голямата изненада е 6 надпланови в детски играчки, именно с този бал.
Другата е худ. тъкан, където няма обявени места за второ класиране. Явно с 6-те надпланови от първо класиране са се били запълнили всички места там.

Честито на всички зарадвани!

Утре отиваме да я запишем. Съответно тя освобождава едно място във фотографията.

# 293
Благодря!
Честото на момиченцето на Dame!

# 294
  • софия
хм хм, не че нещо, ама не ви ли казах, че 4,20 ще са вътре? Grinning
Честито, Dame!

# 295
Честито на всички деца! Нека сбъдват мечтите си!
Аз тайно се надявам и някой да е приет и да освободи в НУИИ 🤞🏻 колкото и да тая надежда, май девойката ще си остане нещастна...

# 296
А, ние сме се класирали по предни желания. Аз ги редих, без моя син да прояви какъвто и да било интерес. И понеже е с 4,40 мислехме, че ще влезе в Дърворезбата. Та, точно му хареса мисълта през последната седмица и сега е леко шокиран с тази рекламна графика. Но, това е положението! Искаше в училище, където да се рисува много, много, много - ето му!
Щастливи сме!

# 297
  • София
Hushpuppy, Dame, честито! Остана и Jiema да се наместят и пускаме палците. Hug

# 298
Hushpuppy, Dame, честито! Остана и Jiema да се наместят и пускаме палците. Hug
Да,благодаря!
Твоето момченце в коя специалност го записхте?

# 299
  • София
Моден дизайн. С девойката на Dame ще са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт