Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 10

• 41 090
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Аз лично съм виждала доколко стила на преподавател/школа са в състояние да окажат влияние върху стила на детето. Понякога дори не е необходимо да се знае точно къде ходи като има очевадни признаци като предпочитания в щрих, мекота на линии и други на пръв поглед неуловими неща. 
За Сф специално с тази огромна маса кандидатгимназисти и училища с възможности едва ли къде точно ходи е от значение. За малките градчета си е фактор.

# 601
  • София
Ами не намирам да се е объркал от това, че ходи на различни места. Същото е и с подготовката за НВО- учат БЕЛ и МАТ в училище и на школа. Времето не е по- малко. Той ходеше 2 пъти седмично на рисуване, девойката 3 пъти на математика, повечето деца ходят и на БЕЛ. Защо по рисуване подготовката да е по- малко? Тепърва предстои да се срещне с различни преподаватели и стилове, не мисля, че това би го объркало.

# 602
  • София
zenata
Аз не знам за какви схеми става въпрос, моята дъщеря в момента е в НУИИ със само 2 месеца подготовка. Много трудно намерихме учител, дето се вика в последния момент, защото страшно много ми отказаха. Изобщо не ми е минавало на ум дали е добър, дали не е! Но е факт и много важно според мен да се получи връзка и то духовна между учителя и ученика. А ако детето си има талант, всичко си идва на мястото.

# 603
  • софия
Аз се обърках нещо….. тая година нямаме ли си деца в изящната?!
Вчера беше родителската среща, очаквах че ще настане жизнерадостно споделяне, а то ни вопъл ни стон.

# 604
  • София
Вчера беше родителската среща, очаквах че ще настане жизнерадостно споделяне, а то ни вопъл ни стон.

Аз бях снощи на род. среща. Впечатлена съм от учителите. За пореден път се убеждавам, че това е правилното място за моето дете.

# 605
Ние ще имаме днес РС но понеже сме стари ученици присъствието не е задължително. Всички учители са старите, класната също. Тя им казала че ще се чете правилника и събират пари за застраховка. С учителите РС става по кабинети с едно лудо чакане което вече не знам струва ли си да си го причинявам, много е тегаво.

Раздвижвам темата с един въглен от пленера.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 15:18 от _re_ge

# 606
  • софия

Аз бях снощи на род. среща. Впечатлена съм от учителите. За пореден път се убеждавам, че това е правилното място за моето дете.
С какво най-много те грабнаха?! ( честито, ако досега не съм честитила)

# 607
  • София
На страницата на "Н. Райнов" има информация за курсове за подготовка на кандидати за следващата учебна година https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02AVsXVp29acVPT … d=100063705483262

# 608
Мили мами на приети деца,

Първо - още веднъж честито! Второ - имам една молба (и много се радвам, че родители на вече приети деца четат и пишат тук) - ако има изложба в НПГПФ или нещо подобно, дали бихте споделили? Обще взето останах с впечатлението, че те нямат ден на отворените врати, а много ми се иска да поогледаме вътре... За изящното ще си чакам, знам, че обявяват на сайта Simple Smile

# 609
Днес по време на изборите вратите на повечето училища, в това число и на НПГПФ ще бъдат отворени за всички гласуващи.

Мили мами на приети деца,

Първо - още веднъж честито! Второ - имам една молба (и много се радвам, че родители на вече приети деца четат и пишат тук) - ако има изложба в НПГПФ или нещо подобно, дали бихте споделили? Обще взето останах с впечатлението, че те нямат ден на отворените врати, а много ми се иска да поогледаме вътре... За изящното ще си чакам, знам, че обявяват на сайта Simple Smile

# 610
По въпроса за разглеждане на НПГПФ отвътре - има и български филм, заснет в гимназията - "11А". Или "12А" беше... Rolling Eyes (eдиният е сниман във 2-ра английска, другият - в НГПГФ). Може да ги гледате и двата, стават за тийнейджъри.

# 611
Включвам се с питане - някой да има отзиви за паралелките с рисуване в 144то? Това ни е крайно резервният вариант на този етап.

# 612
Здравейте, включвам се с по-различен въпрос, но не успях да открия отговор в други теми. Предварително се извинявам, ако въпросът ми е неуместен за темата.

Предстои ми кандидатстване за РАБОТА в НУИИ. Имате ли някакви впечатления от колектива и ръководството в това у-ще? Дали е спокойна средата, имам предвид. Тъй като ако, живот и здраве, ме назначат, ще напусна сегашната си работа. И просто да не стане така, че да съжаля за своя избор...
За протокола- аз самата съм завършила училище към МК и знам, че нивото е на светлинни години в тези училища, сравнено с "обикновените" към МОН. Към момента преподавам в техникум и си търся място с по-мотивирани ученици, не търся "идеалната работа", тъй като съм наясно, че такава не съществува 🙂

# 613
  • София
В Приложното ще има Ден на отворените врати на 2 декември. На страницата им във Фейсбук е публикувана информация и е създадено събитие. Ще представят отделните специалности, предметите за изпита, ще дават консултации за кандидатстването.

# 614
много рано, вероятно ще има и другата година през пролетта

Общи условия

Активация на акаунт