Друга жена във връзката

• 17 712
  • 415
  •   1
Отговори
# 135
Вятър и мъгла, четеш ме като отворена книга. Точно това е истината-аз съм удобното ежедневие, тя тръпката. По цял ден обмислям всякакви варианти и за пари и за документите. Това се опитвам да направя с емоциите, за ги столица и да мисля разумно.

# 136
Толкова нагъл мъж никога няма да си припише неизплатения още апартамент на детето. И правилно. Родителите също трябва някъде да живеят.

Историята е мега противна, ако ще да сте живели 60 год. заедно. Все тая.

# 137
Е тя ако отиде и развали живота на колежката му, нима съпругът й ще почне да я харесва повече? Това да се проявиш като скандалджийка едва ли се котира високо.

# 138
Абсурд да търси мъжа на колежката, напразни усилия и губене на време. Най-много да уреди мъжа си с нова жена. Моя колежка така направи, след като мъжът ѝ се беше залюбил с жена от службата си, 14 г по-голяма от него. Бяхме млади към 25 г, остави я с две деца , едното бебе, за да спасява любимата си от гнева на разярения съпруг.

# 139
Авторке, значи първата ти грешка е да изплащаш апартамент в нот. акт в който не фигурираш.
Любовта си е любов, сиренето с пари. Винаги се подсигурявай. Брак не знам имате ли, ама ако нямате, направо си за бой.
Колкото до чатовете.
Ти чела ли си тия чатове?
Какво пише?
Смятам, че вероятността да няма нищо м/у тях е малка. Но има и изключения. Не познавам мъжа ти, не познавам и онази жена. Просто предполагам.
Хората имат нужда от общуване, не може само с един човек.
Разбирам съмненията ти. Обаче аз също съм си писала с обвързани. И нищо не е имало. Просто си допадаме като хора, имаме общи интереси, лафим си по разни въпроси. И това не е било единичен случай.
Имах един женен колега така се сприятелихме. Аз чувства нямах към него, просто ми беше много приятно да си лафим. Нито пък той. Началник ми беше, не собственик на фирмата. Жена му работеше там в производството, виждаше отдалече, че се разбираме, че идва в моя офис, на лаф моабет.Имала е проблем и тя с доверието. Но това е нещо, което не с мен, а с него да решава. Имаше и някакви изцепки от нейна страна.
Той и е дал да разбере, че ще си общува с мен.
Аз пък го посъветвах поне чатовете да и покаже да се успокои.
Иначе и по здравни теми сме лафили благодарение на което след време тази жена успя да забременее след години неможене. След време чатове освен с него, имаше и с нея по тези въпроси.
Та си промени отношението. Макар че подозирам, че съмнения има, доста несигурна жена.
Малко беше обидена в началото, че той сподели, че няма деца, а иска. Сега след като имат, отдавна е забравила фученето си.
И и още един такъв случаи имах като бях млада. Аз на 20, той на 40 и жена му работи там. Ама много си допаднахме, сякаш се познаваме от минал живот. Запознах се и с жена му и нея много я заобичах. И на гости сме си ходили.
Та ако не си чела чатовете, ми поискай ги.

# 140
  • ВАРНА
Авторке,каквото и да решиш не го споделяй тук.Нищо чудно депресираната колежка да е съфорумка.

# 141
  • USA
Тъй като ти е каша в главата е хубаво да си подредиш мислите, за 2-3 дена да се махнеш от там или те е страх, че през тези 2-3 дена няма да контролираш ЧАТЪ.

Друго, което мисля че може да ти помогне да си събереш мислите е методът на Експресивното писмо.
Не ти е нужно много, 3 дена, 20 минути, хронометър, листи хартия и нещо за писане.
Пускаш хронометъра на 20 минути и започваш да пишеш всичко което ти се появи като мисъл, колкото и глупава да е мисълта, няма значение за какво се отнася, няма значение , че ще прескачаш от мисъл на мисъл, дори ще сменяш темата. Никакви препинателни знаци, не следи граматиката вярно ли е написано...просто пишеш като робот.Ако запецнеш поеми дъбоко въздух, затвори очи брой до 10 на ум , отваряш очите и започваш да пишеш отново всичко което ти минава през ума. Звъне ли хронометъра , дори и да не си дописала думата спираш. Прибираш го някъде и НЕ ГО ЧЕТЕШ! На 2 ден пак така, на 3 пак така...пишеш, пишеш дори и да се повтаряш пишеш каквото ти минава през главата-кое те дразни, кое ти харесва, дори и каква рецепта на някоя манджЪ си прочела, абсолютно всичко което е в главата.

След 3 ден, пак казвам НЕ ГО ЧЕТИ. Скъсай го на парчета и в кофата. Ще си нов човек, сама няма да се познаеш, ще изкараш всякакви свои страхове, надежда и ще гледаш трезво на нещата. Ще знаеш вече накъде да поемеш. Ако след 3 дена си още объркана и имаш какво да пишеш-продължавай докато вече няма какво да ти тежи.
Желая ти късмет!

# 142
Авторке, много нагъл този твоя. Бившият ми беше същия, когато се влюби в другата жена. Даже беше се изцепил "ако не е тя, ще е друга" и не му пречеше малко след това да ме пита какво има за вечеря Simple Smile Наглост до безобразие! Вземи си събери акъла, ако трябва поговори с психолог, но е наложително да проведеш сериозен разговор с мъжа си. Семейството трябва да има здравословни граници, за да функционира нормално. Тази, неговата колежка, е навлязла доста в личното ви пространство, което е недопустимо. Защото ей така, от дума на дума, в сладки задушевни разговори, нещата от един момент нататък се задълбочават много бързо, и не се знае какъв ще е резултата. От опит ти казвам.
Идеята да се свържеш с мъжа на другата винаги ми е харесвала, но го има момента, че не го знаеш що за стока е. Нещата може да ескалират до смъртен случай. Затова не те съветвам, а и не ти трябват допълнително ла/йна във вентилатора. Запази самообладание и говорете с мъжа си.

# 143
Колежката е навлязла само в пространството на мъжа, където е добре дошла. Кой да я спре точно?

# 144
Чела съм почти всичките-оплакванията й за депресията й...

Е, какво пък, човекът е железен във вкусовете си.
Нали и ти с депресии, ПР, ПА, медикаменти...
Или нейната депресия е по-депресираща от твоята?

Аз също се съмнявам за пързалка. Даже подозирам, че може да пише колежката (например за да проучи още колко време трябва да чака за освобождението на любимия и струва ли си да чака изобщо).
Иначе чак толкова наивни жени няма. И чак толкова глупави читатели – също.

# 145
Има и друг вариант.
Пиши ти на тази какво иска от мъжа и.
Или пък я пресрещни и я набий Mr. Green

# 146
Направо си представям как 2 жени на средна възраст си скубят косите за някакъв льольо 😃

# 147
  • София
Виждала съм и двата варианта.
В единия жената отиде при мъжа на любовницата. Във втория се би с любовницата.
И в двата случая резултатът беше ново семейство между "горката пострадала" любовница и "благоверния", а жената беше обявена за скандалджийка и интригантка, заради което отдавна си е заслужавала изоставянето (май в единия случай и бой изяде).
И двете досега ги говорят хората, пък мъжът и новата му жена са едва ли не герои или поне жертви на вещицата.

# 148
Вятър и мъгла, четеш ме като отворена книга. Точно това е истината-аз съм удобното ежедневие, тя тръпката.

Е, време ти да смениш ролята.
А на тая дърта чанта й напиши 2 думи, да забрави да пише на мъжа ти, щото има и други начини да я накараш. Не особено приятни за нея. Абе, как ще търпиш такова поражение.
Я се стегни.

# 149
Така е, особено у нас има огромна подкрепа към нещастния мъж. Тя щом жена му не е могла да го задържи... и т.н. Simple Smile Крокодилка ще да е поне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт