Друга жена във връзката

• 17 672
  • 415
  •   1
Отговори
# 75
Ти обаче си търсиш някой да те надъха да го разкараш. Ми добре, на правилното място си, отивай на почивка да се проветриш и като се върнеш, събирай багажа.

# 76
Авторката използва темата, за да изпусне малко парата от тенджерата.
Нито ще предприеме някакви действия, нито ще постави някакви граници. Просто е такъв натюрел, ще се свие докато мине бурята и ще си въобразява, че е кралицата на парада.

# 77
Ще се завира, я! Ако се разделите остава от два стола на земята. Другата е семейна, няма да го приюти. Затова ти замазва очите, но пък щом теб те устройва това положение, защо не? Ще ми обяснява, че още известно време ще сме трима, как пък не. Ти пък пиши на мъжа й, може и той да е в дупка.

# 78
  • София
Авторката гледа прекалено несериозно на случващото се, което ме кара да си мисля, че се забавлява.
Понеже имам професионален опит с подобни ситуации, а и собствената ми сестра мина през развод преди около 30 години, рядко съм виждала подобно неглижиране от страна на жената, след като е чула и прочела подобни неща.

# 79
Аз бих реагирала така: Така лиииии искаш да си пишеш с нея, я да видим сега аз с кой интересен мъж да се запозная, та може и не само да си пиша, какво толкова, може и да изпием по бира само двамата- като приятели Simple Smile Нали нямаш нищо против? Simple Smile
Да видим колко ще е отворен тогава. Това е неуважение спрямо теб и не бива да си премълчаваш. Бъди директна и му покажи, че тая няма да я бъде.
Ето това пък винаги ми е било странно, единия да кривне и айде и другия, за да покаже какво губи... Ако жената иска да се заиграва, да го прави защото самата иска.

# 80
  • Terra incognita
Точно обратното.
Търси някой, който да й каже, че Мунчо е луд по жена си, но просто да чати с колежката по нощите и какво от това, голяма работа станала. Важното е, че й пуска песнички и я гняви до задушаване.

Ти обаче си търсиш някой да те надъха да го разкараш. Ми добре, на правилното място си, отивай на почивка да се проветриш и като се върнеш, събирай багажа.

# 81
И аз мисля, че авторката се е надявала мненията да заглушат виковете на интуицията й. Вероятно в собствените си очи преекспонира думите и жестовете на мъжа й, за да убеди сама себе си, че това е нормално и отношенията им са си същите.

# 82
Аз бих реагирала така: Така лиииии искаш да си пишеш с нея, я да видим сега аз с кой интересен мъж да се запозная, та може и не само да си пиша, какво толкова, може и да изпием по бира само двамата- като приятели Simple Smile Нали нямаш нищо против? Simple Smile
Да видим колко ще е отворен тогава. Това е неуважение спрямо теб и не бива да си премълчаваш. Бъди директна и му покажи, че тая няма да я бъде.
Ето това пък винаги ми е било странно, единия да кривне и айде и другия, за да покаже какво губи... Ако жената иска да се заиграва, да го прави защото самата иска.
Не в буквален смисъл, а да се замисли отворкото, как би се почувствал той ако нещата бяха по друг начин, а именно той в нейната ситуация. Едва ли би търпял подобно поведение.

# 83
Авторката иска да чуе, че няма от какво да се притеснява. Той просто я "вади от дупката", в различни градове работят и живеят, няма страшно. Похвали се какъв страхотен секс имат, прегръща я, целува я, търси я по телефона по-често... А и по-важното - в града ги мислят за страхотно семейство, не може да си развалят имиджа. Няма да предприеме никакви действия, защото мъжът й ясно е заявил, че чатовете продължават. А ако му постави ултиматум за прекратяването им, се страхува да не се наложи да си събере багажа. Затова ще си мълчи и ще се възползва от милите жестове, които получава благодарение на другата. Няма какъв съвет да й се даде, тя ще си търпи. Просто иска някой да я успокои, че той я обича и онази няма никакви шансове с мъжа й. "Слънчице" и "действаш ми добре" са част от служебната кореспонденция. Продължавай да стоиш с широко затворени очи. И това ще отмине.

# 84
Щом я удовлетворява статуквото да си наляга парцалите и да го търпи. За мен това е ужасна обида и то е ясно, че не е само чат, а и флирт, но тя да се самозалъгва.  Скоро само да не и сподедли, че я утешил и сексуално, защото тя не била доволна от мъжа си, примерно и имала нужда.... хахаха

# 85
Fever Ray- ти сериозно ли мислиш, че се забавлявам. На тъпа тийнеджърка явно ти излеждам. Би ли ми обяснила  от твоя професионален опит дали наистина мислиш, че се базикам?

Dara88- режиш ме яко, но я ми обясни ти колко време си живяла с някой.?
Мислите ли, че не съм го разбрала това, което ми пишете, мисли те ме за наивна глупава леличка в критиката, не съм още влезнала.
Това положение е от 3 седмици.
Събирането на багажа след 27 години не става така лесно, не е ли ясно. Обидена съм, унижена съм, гневна съм, но чак така да си се подигравате, не е честно. Аз просто исках да споделя и да видя дали някой е бил в подобна ситуация.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 14:19 от цури16

# 86
Не знам как търпиш да ти се натиска в тази ситуация. Допуснала си голяма грешка да изплащаш негов апартамент. Не знам как бих постъпила на твое място, мани чатовете, ама това унижение от негова страна би ми дошло в повече, направо да ти казва, че ще си продължават както си знаят.

Веднъж в друг форум бях чела разказ на една разведена жена - как като разбрала, че ѝ изневеряват, и започнала да се бори за мъжа си, да се разкрасява, да правят страхотен секс и т.н. Пак се развели, а бившият ѝ после ѝ казал, че това му бил най-щастливият период, две жени да се стараят да му угодят, и двете го скъсвали от секс, наготвено, наконтени...

# 87
Fever Ray- ти сериозно ли мислиш, че се забавлявам. На тъпа тийнеджърка явно ти излеждам. Би ли ми обяснила  от твоя професионален опит дали наистина мислиш, че се базикам?
Извинявай авторке, ама повечето жени в твоята ситуация не биха се гушкали и правили секс с мъжа си, докато той си чати до късна доба с друга жена и съвем нагло и нахално ти заявява в очите, че ще продължи. Да, тийн поведение, на незнаещо какво иска момиче, а не на зряла и уважаваща себе си жена. Така изглежда.

# 88
Има такива жени. Моя позната от една година го играе това. Тя само има подозрения за друга, но преди месеци мъжът й поиска развод. Не знам как го убеди да се откаже и да си дадат шанс, но той й е заявил, че след година тя сама ще поиска развод. Сама споделя, че има отвратително отношение към нея и й причинява болка с поведението си, но не иска да се разделят. Спят в различни стаи, разходите се делят 50:50, тя започна втора работа, за да има като неговите доходи. Много сме тези, които й говорим, че не си заслужава, няма какво да му доказва, защото него не го интересува. Но тя не могла да живее сама. Сякаш сега е с партньор. Та и авторката тук е заровила глава в пясъка и не вижда предупредителните знаци.

# 89
Ако авторката беше непукист, бих предложила да се регистрира в сайт за запознанства, да зададе опция, че търси само приятелство с мъж и да почне да си пише.
Мъжът и като сподели някой чат и тя да каже, да, добре, тъкмо и аз в два през нощта споделих същото с моя приятел. И да покаже чата с някое "слънчице" и сърчица тук там.
Да споделя и тя в тези чатове за връзката с мъжа си, за проблемите в брака.
И да каже, където трима, там и четирима.
И да заделя по някой лев, щом финансите са нейна работа.
Обаче това, че пуши много и е почнала да пие показва, че приема всичко доста тежко и наистина ще си навреди но здравето.
Чела съм изследвания, че голям процент от алкохолиците в Щатите са точно жени, които са изгледали децата си и почват да имат проблеми в семейството. Почват с няколко чаши вино за отпускане, докотж мъжът е с друга и се стига до две три бутилки и алкохолизъм.
Не казвам, че така ще стане и при авторката, но нито е престаряла, нито ще и стане нещо, ако остане сама.
Това, че не всички се развеждат заради единия чат, не значи, че това е правилното.
То много хора живеят с женкари, хазартни типове, насилници или алкохолици, но това не означава, че така трябва.
Аз лично сега не бих търпяла.
Направих го това веднъж, като бях по-млада и глупава, защото е само чат. Нито доведе до нещо добро, нито съм с този човек и сега съм много доволна, че е така.
Животът е твърде кратък да се тровим емоционално и физически, заради егоисти, манипулатори и прочие боклуци, дето са решили да тъкат на два стана.
П.П. Тоя е топнал чушката на някоя фирмена сбирка и сега се прави на утрепана лисица. Авторката да има едно наум, ако не ползват презервативи, че да не добави и някоя болест към емоционалните проблеми, че ако пие антибиотици, ще трябва да спре виното.
П.П.П. Съжалявам, ако съм груба, но не съм по-груба от човека с когото живее. Този е пълен гьонсурат и е убеден, че живее с голяма бяла птица, която да унижава както си иска и тя ще търпи. Даже може и това да не му е първата връзка, просто сега е решил, че няма смисъл да се крие повече.

Общи условия

Активация на акаунт