Друга жена във връзката

• 17 672
  • 415
  •   1
Отговори
# 60
Естествено, че ме познава добре, но чак да съм мекушава. Факт е че след разговорите, времето на чатене намаля, но не е спряло разбира се. Чувам думите-" Вярвай ми, ти ме познаваш, просто са разговори".
Живеят и работят в различни градове.

# 61
Аз бих реагирала така: Така лиииии искаш да си пишеш с нея, я да видим сега аз с кой интересен мъж да се запозная, та може и не само да си пиша, какво толкова, може и да изпием по бира само двамата- като приятели Simple Smile Нали нямаш нищо против? Simple Smile
Да видим колко ще е отворен тогава. Това е неуважение спрямо теб и не бива да си премълчаваш. Бъди директна и му покажи, че тая няма да я бъде.

# 62
  • Terra incognita
Не, не са намалели чатовете, просто се крие по- умело.
С подобна наивност нищо чудно, че се отнася така с теб.

# 63
  • София
Слънчице....божеее!!! Отвратително!

# 64
Отдалечи се емоционално от него. Остави го да се начати до насита.
Помисли дали да не отидеш някъде сама на почивка, премисли нещата и се успокой. Действай на трезва глава и разумно.
Възможно е наистина да са само приятели, аз също съм чатила и с приятели, и с приятелки дълго и по всяко време.

# 65
Стиска ли ти да поставиш твърдо въпроса: или тя, или аз?
Ако не ти стиска – защо? Подозираш, че ще избере нея?
Отговори си на тези въпроси и или действай, или си налягай парцалите и чакай да му мине.
Докато не се появи следващата, разбира се.

# 66
О това, му го заявих, че не съм за изхвърляне, че може да съм дъртичка вече, но мога и аз да се пробват да имам виртиален приятел, о що не и истински-само приятелчета като тях.
Започнах да се грижа за себе си от миналата седмица-козметик, масажи, биричка с колежки. На първия ден като се прибрах започнаха въпроси-къде съм била, защо не съм се обадила, че ще закъснея, притеснил се че съм се скрила, избягала и т.н.
На втория ден, докато релаксирах с масажа, телефона не спря да звънни. Чак се изнервих, контролира ме, не иска да се разделяме, не ме пуска, ама и колежката съветва и вади от черупката. ХАХА
Всеки ден започнаха да се случват различни неща.
Никогао не ме е ревнувал не ми е правил сцени, къде ходя с кога, и хоп сега гузна съвет ли кво, или както казвате удобната жена, монотонния живот на който е свикнал.

# 67
Романтичните жестове увеличиха ли се?

# 68
Другия път, като те пита къде си, му кажи, че сте седнали някъде с един колега – да му се оплачеш от семейните си проблеми и да те посъветва какво да правиш.

# 69
След като си чати с нея, за да я вади от депресия му покажи, че така вкарва теб в депресия и му покажи, че целувките, секса, песните, дългите разговори не помагат, защото продължава да чати с нея. След като се е втурнал да помага на нея наранявайки теб, ако му покажеш че това те депресира би трябвало да прекрати всякакви контакти с нея, за да спаси теб от депресия. Виждам, че предпочиташ да се самозалъгваш, че всичко е наред, но интуицията ти подсказва, че не е. С тези приказки, че трябва да му вярваш защото го познаваш само ти хвърля прах в очите. Кажи му, че вече не го познаваш, защото мъжа който си познавала не би те наранил така и не би избрал другата пред теб. Това, че продължава да чати е точно избор, който не е в твоя полза.

# 70
  • Сф
Слънчице....божеее!!! Отвратително!
Да, и на мен ми направи впечатление,че Цури не отразява сложността на ситуацията си. Мъжа и много фриволно го дава. Знам между другото истински случай, мъжа ( гларус Simple Smile ) си доведе бройка на горния етаж на къщата , а жена му на долния...докато шета , оня отгоре си върши работата. Поне имаха брак и пари в семейството. Тя си мълчеше заради това , а и децата бяха пораснали, а и си го знаела нейния . 😁Още са заедно. Може би и тя си е имала нещо настрани, защото беше все усмихната и не и се занимаваше с нейния, като че ли и историите и авантюрите му. Но в едно нормално довчера семейство като описаното от авторката и това отношение не виждам какво може да се иска. За каква обич говориш Цури при положение,че казва на другата " Слънце "??? Що не сключите брак сега  като е любов ? Ще ли?

# 71
Предполагам, че много бракове са били "спасени", когато официалната съпруга се отдръпне и изчака заигравката да приключи. Знам за такива, но и това не е за всяка. Трябва определена настройка и непукизъм.
От цялата тази история разбирам, че е минал някои граници. Нито по-хубавия секс, нито хубавите разговори могат да претъпят горчивото в момента. Аз бих поискала категорично да приключат чатовете, не защото са опасни, а защото аз не се чувствам добре с тях. Би трябвало да е достатъчна причина за мъжа ми. За жалост не знам за приключени чатове, а за по-добре скрити.
Не знам какво да те посъветвам. Наистина може да е някаква криза, която да отмине. Намери някакъв начин да се отдръпнеш от тази обстановка и него.

# 72
Аха, и това още повече ме притесни. Сутринта в леглото ми пусна за събуждане любимата ми песен и така ме прегръщаше че щят за се задуша. Първо се шашнах, после реших, че ще мра от задушаване,  така се беше заврял в мен.
аз също мислех и още го мисля, да се спася някъде за няколко дни, обаче сама.
Даже си търся оферти, за 2-3 дни.

# 73
Ми намери и ти с кой да пишеш , може и с няколко .

# 74
След като прочетох и последващите коментари на авторката в темата, смятам че мъжът много добре я познава, съответно си е направил сметката, и знае какво прави и докъде да стигне. Авторката ще му прави някакви леки демострации, той ще парира нещата с добро отношение и "доказателства", междувременно връзката с оназ кака ще си върви, и така. Не мисля, че се търси съвет, а по-скоро отдушник и отпускане на напрежението. Няма лошо, много "семейства" са съхранени по този начин.
Но това не отменя нищо от онова, което написах в първия си пост. Стресът е тих убиец, и плодовете на този "непукизъм" се берат след време.

Общи условия

Активация на акаунт