Друга жена във връзката

• 17 712
  • 415
  •   1
Отговори
# 225
Абе,ще прозвучи малко грубо,но как мъжът с който съм живяла 27години ще ми каже да приема и да свикна,че във връзката ни ще има трети човек😳? Мозъка ми не го побира.Или аз си тръгвам или той.Трети вариант няма.
Щом има трети човек,значи любовта си е тръгнала от нас.Защо да се натискам?! Питай го,той би ли приел четвърти човек във връзката ви?? Щом е толкова нагъл да ти каже такова нещо,ти за какво се стискаш? Да не се накърни мъжкото му его ли? Не бих се дала на такъв манипулатор.
И доброто му държание е: Гузен,негонен бяга.. добро държание ти затваря очите,залъгва те..Защо се хващаш??

# 226
Момичета, реших да отида някъде, другата седмица. Сама. От сутринта си търся оферти за 2-3 дни. Трябва наистина да се отдалеча от всичко, за да мога да се стегна. Сега съм ядосана, унизена, обидена, нито ми се говори повече с него нито ми се мисли. Трябва да направя нещо, защото се сринах яко. В огледалото виждам една тъпачка, нещастна, вбесена. Харесах си Трявна и Копривщица. Написах няколко e-mail за свободни дни другата седмица. Изчезвам за няколко дни, реших го.

# 227
Хубаво де, а защо не му кажеш, че разбираш, че в момента лети на крилете на любовта, ама толкова ли е прост, поне да си беше намерил млада и хубава любовница, а не стара и грозна. И се изнесе в другата стая, и той да си готви, чисти и пере дрехите, вместо да си чати, наглеца му с наглеца. Даже не се и крие.
П. П. Кажи му, че отиваш за 6 дни, а се върни на четвъртия, да видиш какво прави, да не я е командировал оная у вас,  да си правят тиймбилдинг. И не му казвай къде точно ще ходиш, и не му вдигай телефона.

# 228
Правилно. И по-добре никакъв, ама абсолютно никакъв контакт с мъжа през това време.

# 229
  • out of space
Момичета, реших да отида някъде, другата седмица. Сама. От сутринта си търся оферти за 2-3 дни. Трябва наистина да се отдалеча от всичко, за да мога да се стегна. Сега съм ядосана, унизена, обидена, нито ми се говори повече с него нито ми се мисли. Трябва да направя нещо, защото се сринах яко. В огледалото виждам една тъпачка, нещастна, вбесена. Харесах си Трявна и Копривщица. Написах няколко e-mail за свободни дни другата седмица. Изчезвам за няколко дни, реших го.

Уф, няма да стане тая. Ще задълбаеш в мисли и филми още повече.
Ще виждаш непрекъснато двойки, които се държат за ръце, целуват се и изглеждат щастливи...ииии ти?
Хубаво, замини, но си вземи някой с теб- приятелка ли, майка, сестра...абе някой близък.
Не ми се ще да отприщиш паник атаки.

# 230
  • Тра-ла-ла
Правилно. И по-добре никакъв, ама абсолютно никакъв контакт с мъжа през това време.
Той ще й звъни през 15 мин да се прави на ревнив и загрижен

# 231
Предвид всичко което изчетох и моя опит - според мен като начало трябва да си станеш самодостатъчна. И това примерно няма да стане от раз. Бавно и постепенно се променяш и се стабилизираш предимно в твоя си свят. Наблягаш на нещата които ТИ харесваш и започваш да неглижираш всички други. Просто не трябва бъдеш добавка към нечии друг живот и разбирания. Наблягаш на егоцентризма. Избягваш негативното.
И в един момент когато това стане забележимо за околните, ще видиш и спасители, и рицари, и внимание отвсякъде.

# 232
Да, най-вероятно. А тя не трябва да му отговаря.

Той ще й звъни през 15 мин да се прави на ревнив и загрижен

# 233
Или да се навива мъжа на отворен брак. Много е нечестно само той да е рицар и да чати. Simple Smile

# 234
Абе,ще прозвучи малко грубо,но как мъжът с който съм живяла 27години ще ми каже да приема и да свикна,че във връзката ни ще има трети човек😳?

Ами ей така..Може да е бъг, може да се е влюбил. Защо очаквате адекватност?
Пък от там нататък е смешно с неадекватен човек да водиш смислени разговори. Няма такива, само отбиване на номер са.
Ако в случая жената си иска мъжа, най-бързо ще го разбере като го лиши изцяло от присъствието си. Без телефони.
Ако иска раздяла, апартаменти и т.н, вече е друго.

# 235
Не ти е звънял за да знае кога ще се прибереш, за да приключи чата. Това не му е проблем, та той не се крие! По-скоро иска да е сигурен, че контролира положението с теб, да знае къде си, с кого и че не се сърдиш, да не решиш да направиш някоя "глупост", да вземеш мерки за чатовете му. Докато го целуваш, готвиш, переш, правиш секс с него и се държиш, както преди чатовете му с онази, той е спокоен. Егото му е голямо и нахранено. Но внезапно излизане вечер, незнайно с кого, разклаща самоувереността му, че ти умираш за него и ще преглътнеш всичко. И звъни за да се убеди, че все още той контролира ситуацията. А ти мислиш, че е, защото му липсваш. Не знам, аз се ядосах след последните ти постове. Ще му пише още в седем сутринта! Баси, тази едва е чакала да си отвори очите и да му пише. А онзи пък й отговаря, сякаш жена му не е в стаята, на масата до него. Нагъл е и заслужава да усети дебелия край на тоягата. Не те съветвам да се разделяте, но поне прояви самоуважение, покажи му, че ти не си му обслужващ персонал. Убедена съм, че ако ти си чатиш с някой "депресиран", твоят хубавец ще изтрещи и най-малкото ще останеш без телефон. Или ще ти посочи вратата.

# 236
kirasiravv - много точно. И аз така реших, почвам бавно да се вглеждам и вслушвам в себе си и в моите желания и потребности. Опитват се да ме вкарат мен в черупка, но не са познали. Със зъби и нокти ще дера.
Днес не съм вече жалката нещастница, а жена, която е огледала страхотно дете, добра е в работатата си, уважавана от колеги и приятели.
Ревливите героини са за сериалите, аз не играя там. В реалността е друго.

# 237
Като каже, че ще живеете вече тримата, ти му казваш "ааа не,вече ще живеем четиримата"иводиш някой колегана другатавечерда.пиете бира у вас иказваш, че ще остане да спи у вас..

# 238
Абе,ще прозвучи малко грубо,но как мъжът с който съм живяла 27години ще ми каже да приема и да свикна,че във връзката ни ще има трети човек😳?

Ами ей така..Може да е бъг, може да се е влюбил. Защо очаквате адекватност?
Пък от там нататък е смешно с неадекватен човек да водиш смислени разговори. Няма такива, само отбиване на номер са.
Ако в случая жената си иска мъжа, най-бързо ще го разбере като го лиши изцяло от присъствието си. Без телефони.
Ако иска раздяла, апартаменти и т.н, вече е друго.
Ами влюбил се,влюбил се...Ама пък толкова ли не е адекватен,че да кара жена му да приеме тази в която се влюбил и да живуркат тримата?! Поне да беше искрен и да и каже истината,ами той...Бих очаквала поне това! Не да върти като кючекиня.
Тя си го иска,ама чакай да видим мъжа иска ли я.То не става едностранно.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 16:42 от *ĤĚŇĂ*

# 239
Мъж ако се влюби в друга жена или трябва да се разведе или да крие връзката, докато си я изживее.
Тези демонстрации, с извинение, са к*рв€нски номера.

Общи условия

Активация на акаунт