Февруарски мами 2024 - Тема 2

• 36 825
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
На мен гинеколожката като я питах за крем против стрии ми препоръча на Rilastil и си го купих от сайта на аптека Remedium. Мисля, че добре омазнява кожата.

# 601
Предишната бременност използвах Maternea и честно казяно една стрия нямах. Сега реших да пробвам какосово масло поради много препоръки.

# 602
Здравейте ,момичета !! Някоя от вас "страда ли " от сутрешно гадене и повръщане ,защото аз вече цяла седмица съм в това положение ....

# 603
аз страдам от как разбрах че съм бременна тоест повече от месец.
Нещата които за мег в момента облекчават значително положението а то нее саммо сутрин а е денонощно. Това е капки вомитусхил. НЕ пиене на желязо.И прием на В6 по двапъти на ден

# 604
Привет!
Аз като се събудя сутрин и гаденето започва, за съжаление е целодневно! Случва се да повърна по някога 🙄😵💫
Нищо не ме облекчава, едва си приемам витамините защото ми се гади и от вода!
Пия газирана вода с лимон, обикновена вода с лимон, фреш от лимон портокал и грейпфрут- нищо 🫢
По-гадното е че не успявам да набавям достатъчно вода Sad

Здравейте ,момичета !! Някоя от вас "страда ли " от сутрешно гадене и повръщане ,защото аз вече цяла седмица съм в това положение ....

# 605
За стриите ще се повторя, но си е до кожа.. предния път си бях накупила Палмърс, но съм мързел, къде се мазах, къде - не. По-скоро не. Нямам стрии. Може би само по горната част на бедрата. А има жени се мажат денонощно и пак имат.

# 606
Има ли някоя от вас, на която да й се гади от месо? Напоследък ям само картофи и други зеленчуци и плодове и сладолед.

# 607
Аз започнах преди няколко дни с маслото против стрии на Wooden Spoon.

Не съм сменяла още бельото макар че си давам сметка, че може би е добре да премина на бели памучни бикини, за да следя течение. Не ми се носят превръзки, а нося шарени неща и по към тъмната гама, на да.. не се чувствам мръднала в килограмите, но определено някои неща не са ми комфортни вече.

# 608
Има ли някоя от вас, на която да й се гади от месо? Напоследък ям само картофи и други зеленчуци и плодове и сладолед.

До преди няколко дни само при вида на месо в магазина ми се обръщаше стомаха. Добре че поне това отмина до някаква степен. Основно ям и аз картофи, плодове доста, домати и краставици и преди няколко дни и месо успях да хапна, но на яхния. А по принцип много обичам, по-рано нямаше ден в който да не ям месо но сега, не знам какво става, може и от топлото да е. Надявам се да мине скоро, гледам да хапвам скир, поне в него има повечко протеин. Обмислям да си купя и протеин на прах. Яйца също не ми се ядат. Кебапчетата дето са ми любимо ястие направо не мога да ги погледна 😅 Изобщо тегава работа, хем все съм гладна, хем нищо не мога да си харесам да ям. 🤣

# 609
Момичетата които приемат неофолик мета, по 1 на ден ли пиете?

# 610
Неофолик по 1 на ден. Но пия и прегнакеър витамини, и в него има.

За место- с предната бременност не можех и да мисля за месо. Ядях само картофи, тестени и сладки. Изядох тонове портокали- после четох, че не било хубаво😀 уж от тесто и сладко момиче, ама не, момче излезе😀 та… да ви гадая ли? 😀 този път обаче, не съм по тестото и сладкото, а по месото и лютото. И тонове дини и пъпеши- за които също пише, че не трябвало… то кое ли трябва според интернета… не знам..😀. Яйца също ям сега, с предната бременност-нито едно яйце не съм изяла. То сега в жегите и не е много препоръчително да се ядат яйца. Абе и за тях пише хиляда щуротии. Май само водата няма противопоказния😀

# 611
С предната бременност се мажех само с кокосово масло и нямах една стрия. След като родих и спрях по корема ми, където бяха шевовете от предната операция, такива хубави стрии се оформиха.
Добре, че заговорихте за това, че да се сетя, че е време да започна с мазането.
Дрехи не смятам да купувам все още. Предния път в началото отслабнах с 7 кг и след това качих 10, даже корема ми не беше голям. Изкарах цяла бременност с моите дрехи.
Забелязвам тук от 2 дни, че вече ми се гади по-малко, дано отминава този период.

# 612
Момичетата които приемат неофолик мета, по 1 на ден ли пиете?
Аз пия неофолик мета по 2 таблетки дневно. Забелязах, че са й сменили опаковката, днес си взех от новата.

# 613
Цитат на: mlqs
И при мен е същото !!! link=topic=1571022.msg46728403#msg46728403 date=1690018445
Привет!
Аз като се събудя сутрин и гаденето започва, за съжаление е целодневно! Случва се да повърна по някога 🙄😵💫
Нищо не ме облекчава, едва си приемам витамините защото ми се гади и от вода!
Пия газирана вода с лимон, обикновена вода с лимон, фреш от лимон портокал и грейпфрут- нищо 🫢
По-гадното е че не успявам да набавям достатъчно вода Sad

# 614
Здравейте, момичета! Включвам се и тук, тъй като термина ми е за началото на март и има голям шанс и да е февруари.

Аз си взех лосиона и спрея на.Palmers.Олиото мирише много хубаво, попиват добре. За ефект ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт