Февруарски мами 2024 - Тема 2

• 36 805
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Има ли някоя от вас, на която да й се гади от месо? Напоследък ям само картофи и други зеленчуци и плодове и сладолед.

Дааа! Не мен от много неща ми се гади и общо взето не ям особено много неща, но месото изобщо не мога да го погледна…

# 616
Здравейте момичета, извинявам се, че нахлувам в темата, но ми излезе предложение и реших да ви го споделя.
Може някоя от вас да се възползва.
https://www.napravigo.bg/?fbclid=IwAR3SP4DyH_0-Rt69g9oeetCEsUXcp … nYe65Ai37-5RmT1ZA

# 617
Има ли някоя от вас, на която да й се гади от месо? Напоследък ям само картофи и други зеленчуци и плодове и сладолед.

На мен. Миналата недела хапнах 2 кебапчета, викам си а има надежда ще се яде месо пак. Нъцки след това не и не.
Яде ми се солено и това е. И плодове и зеленчуци. Даже и любимото ми сладко не ми се яде така.
Аз да питам и мамите тук с вече по едно.
Раждане в София - болница Надежда примерно колко би струвало? Имам ценоразписа им ама 12 пакета има и нещо не се ориентирам. И не само де? И в частни и държавни колко би ми излезнало в София? Мога да мина и без ленени пижами и чаршафи. Имам си фобия от лекари, болници и се чудя дали няма да мине по леко в частна.
За протокола секцио ще съм, имам операция на очите и не мисля, че ще намеря ентусиаст за нормално.
И друг въпрос намерих едни кошари, я кажете как ви се виждат?

https://www.yourbaby.bg

# 618
Аз раждах в шейново при Вецев секцио по щарк.Бях с едно момиче с предно в Надежда . Каза че най добрия избор е че реши да роди в Шейново при Вецев защото има същественна разлика в тоя Щарк макар че при предпоходно не по щарк то пак нее 100% щарк но има разлика.  Аз се двоумях между токуда и шейново и не съжалявам в избора ми защото най важен в случая беше лекаря. В крайна сметка в реанимация се грижеха много добре за нас миха ни , рехабилитаторката беше страхотна и после цял ден идваше да ме пита как се движа щот ми беше лошо от упойката на мен.Изобщо не срещнах това което срещах там в рискова бременност . Така че това е моето мнение Simple Smile

# 619
Аз също ще съм секцио (само че във Варна), понеже имам операция на едното око и ерозия на роговицата и на двете. Единият ми следящ лекар във Варна каза, че мога нормално, но не искам да рискувам.
Относно кошари съм се спряла на тези и ще ги търся по-нататък във физически магазини:
https://comsed.net/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D … D0%B8%D0%B2%D0%BE

и
https://youtu.be/bYyldwqO2CA - това много ми харесва, че като порасне детето може да се трансформира в легло за голямо дете с бюро и шкафче.
Мисля да следя цените тези месеци и да направя едно стабилно пазаруване есента на черен петък.

# 620
Здравейте. Има ли някоя от вас, която се води рискова бременност и се следи в София? Ще ви бъда благодарна, ако ми споделите къде се следите. Аз в момента съм при Вецев, но обмислям варианта за второ мнение. Имам си своите причини и доводи, които ще запазя за себе си.

# 621
не знам какви са доводите но може да пробвате при Атанасова или Колева в токуда

# 622
Ще се радвам да ми дадете обратна връзка, кое и защо ви харесва също. Може и на лично.

# 623
Понеже не знам за какво става дума не знам кое ви усъмни в Вецев или кое ви се води рисково в случая. Колева и Атанасова са добри лекари с тромбофилии и п о особенни случаи, не биз сравнявала кой от кой е по добър защото аз в крайна сметка между Колева избрах Вецев но ако имам нужда от второ мнение на неговото бих отишла при тях

# 624
Както казах имам си своите доводи, не съм казала, че нещо ме е усъмнило във Вецев.
Благодаря за споделеното мнение 🙂

# 625
аз разбрах че имаш просто искаш да ти  кажа кое защо и на практика това е малко обърквашо след като не знам твоите доводи за това ти казах че не знам какво те е усъмнило конкретно и зашо препоръчах именно тях. Това не значи че държа да казвам причините си без да ти се иска Wink Понеже Вецев предимно го избират заради тромбофилия и рискови бременности за това тези биха моглиида го заменят туй то Simple Smile успех дано всичко е наред

# 626
Аз също ще съм секцио (само че във Варна), понеже имам операция на едното око и ерозия на роговицата и на двете. Единият ми следящ лекар във Варна каза, че мога нормално, но не искам да рискувам.
Относно кошари съм се спряла на тези и ще ги търся по-нататък във физически магазини:
https://comsed.net/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D … D0%B8%D0%B2%D0%BE

и
https://youtu.be/bYyldwqO2CA - това много ми харесва, че като порасне детето може да се трансформира в легло за голямо дете с бюро и шкафче.
Мисля да следя цените тези месеци и да направя едно стабилно пазаруване есента на черен петък.

Ей, бях забравила за черен петък. Добра подсказка. Благодаря! Аз последните вече 4та година живея като минималист и тия промота не ги следя като преди това.
За некст то ми от твоя линк супер ми харесват и на мен, но били само до 6 месеца.
А вторият линк най-добрата ми приятелка каза, че по голям паметник не си е купувала досега и ме отказа още преди 2 години. Каза недей, няма смисъл даже и като кошара само ще се удряш в него. Та съм се отказала от тип паметник кошара, да видим до края какво ще ми хрумне.
Сега и за некст то ме чувам, че не щяли децата да спят, но аз все с нещо ще опитам преди да се предам в общото легло.
Ако не план Б ми е измислен заселвам се в съседната стая на икейския диван легло 160/200 с бебето и една преграда и с мъж ще се видим след 2 години, ако не се разведем до тогава де.
😁😁😁
А по тоя повод какво ви забраниха вашите лекари?
Аз съм без секс до 14та седмица засега, без море, без басейн, само 1 час под сянка може на плаж, да не стоя на топло, да не се къпя с топла вода, само сьомга и скумрия, и мога да пътувам, но да ползвам пътищата без дупки и завой да няма друсане. Ей, помрънках си, олекна ми. Simple Smile

# 627
  • София
Какво ми забраниха? Хм…. Без секс още от преди трансфера…. Без басейн, ако съм в морето до коляно…. В Сряда се надявам, малко да олекотим режима със забраните ако може и прогестероните да започнат да се спират Simple Smile

# 628
ние имаме некст ту ми и е най добрата ни покупка определено. А кошара не си куптх от тия милиард в 1 зашото няма смисл никога нерално няма после да ползваш това бюро защото всички които си купиха такива кошари след 3-4 година искаха да купуват ново легло на детето което да е по удобно по практично и бла бла бла Simple Smile Така че аз не препоръчвам. Купихме най елементарната кошара от Икея за 120 лв ли колко беше там , и сега като дойде малкия човек и дойде време да махаме некст ту ми то каката ще е около 3.5-6-7 месеца и я местя директно в голямото легло което сега ползва майка ми като дойде , то е тип къща и има преграда и тва е Simple Smile а бебето ще ползва нейната кошара. Повивалника ми е сложен върху скрина , имаше една фирма която правеше такива повивалници пригодени за скрин и струваща господи 30-40 лв , после само го сваляш и аре скрина си е скрин пак Simple Smile Ако някой иска ще търся фирмата че сега не я помня

# 629
Какво ми забраниха? Хм…. Без секс още от преди трансфера…. Без басейн, ако съм в морето до коляно…. В Сряда се надявам, малко да олекотим режима със забраните ако може и прогестероните да започнат да се спират Simple Smile

Това колко време е вече? Ох, не че преди съм била маратонец, ма то нали забраненият плод е най сладък. 🤣
ние имаме некст ту ми и е най добрата ни покупка определено. А кошара не си куптх от тия милиард в 1 зашото няма смисл никога нерално няма после да ползваш това бюро защото всички които си купиха такива кошари след 3-4 година искаха да купуват ново легло на детето което да е по удобно по практично и бла бла бла Simple Smile Така че аз не препоръчвам. Купихме най елементарната кошара от Икея за 120 лв ли колко беше там , и сега като дойде малкия човек и дойде време да махаме некст ту ми то каката ще е около 3.5-6-7 месеца и я местя директно в голямото легло което сега ползва майка ми като дойде , то е тип къща и има преграда и тва е Simple Smile а бебето ще ползва нейната кошара. Повивалника ми е сложен върху скрина , имаше една фирма която правеше такива повивалници пригодени за скрин и струваща господи 30-40 лв , после само го сваляш и аре скрина си е скрин пак Simple Smile Ако някой иска ще търся фирмата че сега не я помня

@Bochinka благодаря за разяснението. За тия повивалници и аз така съм решила попринцип. Още като се нанесохме в дома видях един скрин и си го заплюх за в бъдеще. Сега ще избягат цветята на мъжа на терасата, но това е положението. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт