Бихте ли одобрили мъжа ви да отиде с приятели на море?

• 9 871
  • 201
  •   1
Отговори
# 165
Е тука вече изплиска легена... Три години опити инвитро... От 17-годишна ли?!?

Доообре
Joy

# 166
Пак ли пързалка? Това от жегите ли е?

# 167
  • Down south
Май да Sad

# 168
Аз тук пиша ли, пиша, заболяха ме пръстите от цъкане на телефона, те ме пързалят. Бива ли 😃 Тцтцтц.

# 169
А, и мен ме изгуби лирическа героиня.

# 170
  • Бургас
Не, особено ако имате деца. На море- с децата. И го казвам като човек от Бургас- дори на плаж без детето ми се струва странно 😂

# 171
Съдейки по предходни постове на авторката - вярвам ѝ и за мен не е пързалка темата. Нищо странно няма в това човек на 25 да е уреден. По въпроса - бих го "пуснала". Ако са му слаби ангелите на този човек, то би могъл да изневери по всяко друго време. Единствено бих уточнила въпроса с гледане на детето, поне моят мъж не поема ангажименти, ако знае, че съм заета и ми е трудно да взимам/водя децата на градина. Доколкото виждам, обаче, теб те притеснява друго, така че можеш да го приемеш и като тест за връзката ви.

# 172
  • sofia
Ако майка й е съгласна да поеме детето...
Идеята е бащата да го поеме... по принцип.
Но е права Лорелада за казването. Кажи си желанието и очакванията и си прави изводите от реакцията.

# 173
Ако ще вземе и детето да заминава... Стягам им багажа за 5 минути. Тъкмо ще си почина, ама няма да ме оставят "гадините"...

# 174
От съображения за сигурност, не.

# 175
Едно време и на война са ги пускали сами. Ама там няма толкова опасност да се напие или изневери, най-много да умре.
Впрочем ако ни нападнат, веднага можем да се предаваме, защото никоя няма да си пусне мъжа да се бие на фронта. Wink

# 176
Едно време и на война са ги пускали сами. Ама там няма толкова опасност да се напие или изневери, най-много да умре.
Впрочем ако ни нападнат, веднага можем да се предаваме, защото никоя няма да си пусне мъжа да се бие на фронта. Wink
Разликата между пожелателни и задължителни неща е ееееееййййййй ТОЛКОВА голяма Satisfied

# 177
Вие пък, те самите мъже ще избягат. Не са ходили в казарма, живот във фризьорските салони, впити дрехи, лазерна епилация и маникюр. Това са днешните "мъже".

# 178
А, то щото да отидеш на война и на море е съвсем едно и също.

# 179
Вие пък, те самите мъже ще избягат. Не са ходили в казарма, живот във фризьорските салони, впити дрехи, лазерна епилация и маникюр. Това са днешните "мъже".
Идеалът ти е бабит с бръсната глава, космати ръце и торбести дрехи ли, от набора дето са ходили войници? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт