Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 521
  • 600
  •   1
Отговори
# 180
За лятната на Bebeconfort съм чувала, че трудно се маневрира с предните колела.

Защо пък трудно да се маневрира  Rolling Eyes Правя си завой на 360 градуса без проблем  Peace

# 181
Аха, аз също си завивам без проблем, без да се въртя - само се обръщам Grinning Не знам защо си чула такива отзиви Rolling Eyes
Аз едно нещо не им харесвам на Макларъните - колелата. Ама то си е въпрос на вкус и предпочитание за изглед на количката Peace

# 182
За лятната на Bebeconfort съм чувала, че трудно се маневрира с предните колела.

Защо пък трудно да се маневрира  Rolling Eyes Правя си завой на 360 градуса без проблем  Peace
И аз така си мисля, все пак се въртят колелата на 360градуса. Предната ми количка беше по същия начин и си е много удобно Simple Smile

# 183
Препоръчвам ти Maclaren Quest

Aз съм се засилила за нея, но ме притесняват тези миниколелца. Не ти ли забиват в дупките? Иначе я хванах в магазина и видях колко добре се върти като пумпал и колко е лека....

# 184
  • София
Хайде мамите,които вече сте с Вива на Бебеконфорт,дайте отзиви!Как се кара?Как е при качването на тротоар т.е. повдигането на количката на задните и колела?Чакам мнения!

# 185
  • София
Момичета, да попитам къде на живо може да се види Ариата? Прочетох, че в магазиана на Бигла, но днес ходих до там и ми казаха, че само по поръчка от каталога. А и другото нещо, което ме учуди е, че продавача ме убеждаваше, че не е подходяща за спане, тъй като почти не й падало гръбчето  Thinking?

# 186
а каква и беше цената там?

# 187
Трудно е да се говори, без да е ползвана, но слабост ми е ЧИКО ПОНИ ХS!!! ФЕН съм на Чико. В момента сме с Дуо, защото бебо е малък, но ако ми омръзне, задължително ще си взема Понито!!! Какво да говорим - 5.5 кг, супер маневрена, пробвала съм я в магазина.. Winkдостъпна цена, добри цветове!!!

# 188
  • Sofia
Аз днес си купих тази, на Хаук:
http://www.hauck-group.de/de/lizenzdet.asp?lizid=33&hid=2&am … &artnr=120101

страхотна е, лекичка и много удобна, само че нашата е светлосиня.  Simple Smile

# 189
Трудно е да се говори, без да е ползвана, но слабост ми е ЧИКО ПОНИ ХS!!! ФЕН съм на Чико. В момента сме с Дуо, защото бебо е малък, но ако ми омръзне, задължително ще си взема Понито!!! Какво да говорим - 5.5 кг, супер маневрена, пробвала съм я в магазина.. Winkдостъпна цена, добри цветове!!!
Моля те пусни линк да я видиме Hug

# 190
Моля те пусни линк да я видиме Hug

тази ли е?

# 191
  • София
а каква и беше цената там?
Не се сетих да попитам, защото преди да я видя на живо не бих я купила, а и през цялото време ми изтъкваха предимствата на Алегрото, която им беше в наличност. Ако имам път на там ще попитам и ще пиша.
Коте, а ти виждала ли си Ариата на живо и наистина ли не е подходяща за спане?

# 192
Ариата е страхотна количка. Мен ме спря само това, че не се вдига подложката за крачетата. Както и да е - тук има много майки, които я карат тази количка, защо не си пуснеш тема и да помолиш да ес срещнеш с някоя от тях? Хем ще я бутнеш с дете вътре, а така се преценя по-добре Wink

# 193
Препоръчвам ти Maclaren Quest

Aз съм се засилила за нея, но ме притесняват тези миниколелца. Не ти ли забиват в дупките? Иначе я хванах в магазина и видях колко добре се върти като пумпал и колко е лека....
Колелата не са никакъв проблем, преборват всякакви дупки Grinning и са изключително здрави.

# 194
  • София
Ариата е страхотна количка. Мен ме спря само това, че не се вдига подложката за крачетата. Както и да е - тук има много майки, които я карат тази количка, защо не си пуснеш тема и да помолиш да ес срещнеш с някоя от тях? Хем ще я бутнеш с дете вътре, а така се преценя по-добре Wink

Хе, благодаря ти за идеята  Simple Smile, ако междувременно не се реша на Бебеконфортска май така ще направя.

Общи условия

Активация на акаунт