Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 331
  • 600
  •   1
Отговори
# 465
не - заедно са си.

# 466
Благодаря!

# 467
Ние от днес сме с количка VIT Bebe Confort http://www.funkids.ru/images/products/500_12061.jpg  newsm44! Невероятна е  Hug!

Да Ви е честита, но да питам - това количка за деца ли е или за кукли? newsm78 Не го приемайте като заяждане. Ще обясня какво имам предвид - количките са толкова малки и като се има предвид, че в тях се возят по-големи дечица, мислите ли че им е удобно това толкова ограничено пространство? Thinking  Изказвам мнение от гледна точка на удобството на децата, нямам намерение да засягам майките. /Уточнение, за да ме разберете правилно, надявам се!/

# 468

Да Ви е честита, но да питам - това количка за деца ли е или за кукли? newsm78 Не го приемайте като заяждане. Ще обясня какво имам предвид - количките са толкова малки и като се има предвид, че в тях се возят по-големи дечица, мислите ли че им е удобно това толкова ограничено пространство? Thinking  Изказвам мнение от гледна точка на удобството на децата, нямам намерение да засягам майките. /Уточнение, за да ме разберете правилно, надявам се!/

Е това не е количка за обикаляне на целия град, все пак! А едно супер удобство за кратки разстояния и пазаруване (примерно)  Hug

# 469
Да, в тази връзка не я намирам никак удобна за разходка например, по-дълга имам предвид. Но всеки си решава  Party

# 470
количките са толкова малки и като се има предвид, че в тях се возят по-големи дечица, мислите ли че им е удобно това толкова ограничено пространство? Thinking  Изказвам мнение от гледна точка на удобството на децата, нямам намерение да засягам майките.

Външния вид понякога лъже. На мен Макларъна ми приличаше първо на бебешка количка за кукли. Оказа се, че седалката  и гърба му е с 6 см по-широки от Куинито ми! Всеки, на когото кажа това не вярва, заради вида им.

# 471
  • софия
Вчера видях,че в "Премама" продават Buggster  Shocked!

# 472
Вчера видях,че в "Премама" продават Buggster  Shocked!
Супер! А колко струваше?

# 473
  • софия
600 и нещо,ама точно ,не си спомням.Беше много як цвят-кафеникаво  Peace!

# 474
600 и нещо,ама точно ,не си спомням.Беше много як цвят-кафеникаво  Peace!
Цената доста завишена ми се струва  newsm78 аман вече от цени надуват ,надуват до безумие .
количката е страхотна ама чак пък 600 и нещо......

# 475
Мда, и аз така си помислих. Кви 600 лева, като в Европа крайна цена на Бъгстъра е максимум 200 евро, пък ако се пазарува от завода, както правят магазините, е поне 30-40 евро надолу.
Само че...кафяв бъгстър не знам да има, изобщо. Има един светло бежов, но той е далече от кафеникав. Да не е било нещо друго, а не бъгстър?

# 476
Мда, и аз така си помислих. Кви 600 лева, като в Европа крайна цена на Бъгстъра е максимум 200 евро, пък ако се пазарува от завода, както правят магазините, е поне 30-40 евро надолу.
Само че...кафяв бъгстър не знам да има, изобщо. Има един светло бежов, но той е далече от кафеникав. Да не е било нещо друго, а не бъгстър?
Ами аз днес ще мина да видя дали е бъгстър въпреки  ,че трудно ще се обърка но в Германия ми казаха ,че имало някъкво менте на Бъгстъра и струвало 75 евро  Laughing
иначе за цвета е възможно да има кафеникав защото мъжа ми когато ми копуваше мойта каза че имало и някъква искрящо зелена която също я няма в сайта им а за тази която изглежда бяла каза ,че е доста по тъмно бежава на живо, та си мисля ,че са пуснали нови цветове които не са показани в сайта.

# 477
На количката в Premama пише QUAX и на пръв поглед са еднакви , ама май имат разлики

# 478
da ima strashno udobna Djordani Free i e samo 129 lv stava na chadarche i si ima vsichko. vchera q vidqh v magazin PINKO i dnes shte ida da si q vzema. Uspeh i na vas v izbora momicheta.

# 479
  • софия
Да пише и Quax,но пише и Buggster  newsm78!
И на мен ми се видя много  Twisted Evil!

Общи условия

Активация на акаунт