Сама или сам около 40те години

• 36 494
  • 918
  •   1
Отговори
# 690
Не знам с какви българи контактувате. Аз харесвам българи и като резервен вариант мъжете от Балканския полуостров. Спре ли ми се погледът на мъж, знам откъде е. За някои жени връзка или брак с чужденец е начин да се докажат. Доказала се успешна жена няма нужда от това.

# 691
  • София
Не е вярно, че мъжете бият повече заради феминизма. Преди феминизма, боят се е използвал винаги, когато на мъжът нещо не му харесва, и това се е смятало за нормално и правилно. Това постепенно се променя с еманципацията, но за промяна във възпитанието и нагласите трябва време, не става само с няколко нови закона, които не са достатъчни, не се спазват и не се взимат насериозно. Кое точно подтиска мъжете? И защо е ок жената да е подтисната в противовес? Това ли са двата варианта? Предполагам, че никога не може да се изкорени напълно противопоставянето между мъже и жени, защото всеки иска нещо от другия, и когато не го получава, първичната реакция е фрустрация. Която избива в агресия, независимо физическа, вербална или пасивна. Антидота са възпитанието и зрелостта. Не е подтисничество да възпиташ мъжете да не изнасилват и бият.

# 692
  • СИ
Като чета последните дестина страници, чак ми дожаля за българките, женени за българи. Честно.
Ще лъжа, че съм грък от тук нататък. Да не излагам жената.

Ха-ха-ха-а-а-а...! Много точно го каза. В последните няколко страници все мнения на принцеси. Една няма да си признае, че си е взела Мунчо лежащ на дивана с окапана тениска и шкембе от бира.           Satisfied

# 693
Колкото и да ги черниш индивидите дето познаваш, държавите които са си създали тия същите народи се водят бели Smirk
А дали има нещо общо фактът, че не са били повече от половината от 1300 годишната си история под чужда власт, нали присъствие, после съветско освобождение и унищожаване на целия им елит, през останалото време, когато все пак са имали собствена държава не са водили почти постоянни войни буквално за съществуването си?
И добре, да оставим на страна горните факти, това че са дисциплинирани, изпълнителни и там още каквито условия има за бяла държава, не ги прави със супер високи личностни качества.
Така че стига сте се превъзнасяли, нито на западно европейците са им златни атрибутите, нито западно европейките са нещо неземно, дето Ганьо да не може да се класира. Особено като се има предвид как масово се женят за всякакви араби, пакита и магребци, пред които Ганьо е като английски аристократ по обноски и разбирания.

# 694
  • Sofia
А дали има нещо общо фактът, че не са били повече от половината от 1300 годишната си история под чужда власт, нали присъствие, после съветско освобождение и унищожаване на целия им елит, през останалото време, когато все пак са имали собствена държава не са водили почти постоянни войни буквално за съществуването си?

Чакай, чакай... Тази историческа последователност не се ли е случила, точно защото управниците и народът са го допуснали? Пак ли някой друг ни е виновен, че векове наред сме скланяли глави пред турци и комунисти? Какъвто материалът, такава и съдбата, казвам аз.

# 695
А дали има нещо общо фактът, че не са били повече от половината от 1300 годишната си история под чужда власт, нали присъствие, после съветско освобождение
Финландия? 😁

# 696
Тази тема е забила към патриотизъм и неизменната тема за робството. 150 години минаха, ние си повтаряме "ааа, ама ние сме били под иго 5 века, бе, алоууу"!
Германците са страхотни мъже. Heart Eyes Германката, ако е красива, най-вероятно не е чиста германка.

# 697
Кой бил под робство, кой не - било каквото било. Важно е единствено как са в момента нещата и е факт, че западняците идващи да следват в България, както и голяма част от туристите, на базата на които вие си създавате впечатление какви са или не са - далеч не са каймака на тяхното общество.  Простичките факти са, че там са по-напред и по-добре отколкото в България, също, че хората средно са по-възпитани и цивилизовани, както и че има повече ред. Хубави жени има навсякъде.

# 698
За Германия мога само да допълня, че такава гнус не бях виждала. Гледаш го рус, синеок, висок, перфекно лице, перфектно сложен, добре облечен, вади си лаптопа от раницата, почва да работи нещо... И се изсеква мощно, оригва се и изпуска газове насред заведението. Масово се случваше! Ядат едни миризливи манджи и дюнери в градския транспорт, мирише и тече по тях.

# 699
Не мисля, че връзка с чужденец за една жена е начин да се докаже. Напротив. Случвало се е на жени с чужденци майките им да им казват: "Е, толкова ли не можа да си намериш едно хубаво българско момче?" Joy Различен им е, много. Но тя любовта не пита.

Иначе по темата нямам много наблюдения върху мъже/ жени на около 40, които са още сингъл, за да допринеса за дискусията, затова се включих в актуално обсъжданото по темата от вчера.

А, всъщност, познавам един в диапазона 35-40г. Той е перфектен на хартия, умен, забавен, няма никакви дефицити в общуването, може да предложи висок стандарт на живот. В личностно отношение обаче е завършен егоист и нарцис; начинът, по който говори за жените е под всяка критика - как все жените му правели мили очички в дискотеката, като видели с каква кола пристига.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 20:37 от Анонимен

# 700
Така като почне някой да се обяснява как му гледаме колата се питам - Ферари ли кара по разбитите софийски улици, че толкова да му я гледат?

# 701

Чакай, чакай... Тази историческа последователност не се ли е случила, точно защото управниците и народът са го допуснали? Пак ли някой друг ни е виновен, че векове наред сме скланяли глави пред турци и комунисти? Какъвто материалът, такава и съдбата, казвам аз.

Местоположението примерно?
Иначе да, за някои неща сами сме си виновни, за други просто Аспарух е избрал кофти място.
Финландия, ок, обаче успяват да се опрат на СССР при зимната война през 1939-40, Сталин не успява да ги стъпче, после пак местоположението им е странично и избягват съветска окупация, благодарение на което остават от другата страна на желязната завеса. Така че има някаква аналогия с нас, но е само отчасти

# 702
Личностни дефицити да се оправдават с историята 1500 години назад... донякъде е по темата, да.

# 703
Колкото и да ги черниш индивидите дето познаваш, държавите които са си създали тия същите народи се водят бели Smirk

Всъщност пиша точно обратното в отговор на това. Ама де толкоз акъл за разбиране

# 704
Инфантилни са такива прехвърляния на собствената отговорност. Все някой друг попречил, все някой друг виновен за личния неуспех - жените, турското робство, съветския съюз. Това го пишем от началото на темата.

Общи условия

Активация на акаунт