NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 556
  • 315
  •   1
Отговори
# 150
Познавам и харесвам първите версии на Ani u Wulong Cha. Ориента свързвам с аромат на роза, подправки и ууд.  В Прага през есента бих носила Ани (ванилия, канела, пачули).

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 10:39 от yersinia _pestis

# 151
1. Не познавам този бранд за парфюми. 2. Уханията, които ми напомнят за Ориента са жасмин, сандалово дърво, кехлибар, пачули, роза. 3. Определено жасмин.

# 152
Не съм опитвала тези аромати, но съм любопитна. Ориента го свързвам с тежки аромати, които не харесвам. Но Истанбул ми е най- любимия град, а той мирише свежо, съвременно, модерно. Обичам аромат на жасмин, зюмбюл и люляк. Обичам да ми мирише на синьо.

# 153
Не познавам парфюмите на турския бранд. На ориента ми на помня аромат на канела, мускус и жасмин.

# 154
Не ми е познат бранда.
Ароматите, които ми напомнят на Ориента да мускус, ванилия, жасмин, пачули...

# 155
Не познавам парфюмите на турския бранд все още
Уханията, които ми напомнят за Ориента са мускус, роза.

Любимата ми засега дестинация свързвам с аромата на лимони.

# 156
1. Пробвала съм някои от ароматите на Nishane, но за сега не съм добавила някой от тях към колекцията си.
2. Ориента свързвам с аромат на роза, жасмин, канела и тютюн.
3. Любима дестинация свързвам с аромата на смокини.

# 157
1. Не познавам парфюмите на бранда.
2. Уханията, които ми напомнят за Ориента са мускус и роза.
3. Аромат на мускус.

# 158
1.Не познавам парфюмите.За първи път чувам за тях
2.уханието което ми напомня за ориента са карамфил,канела и тютюн.
3.любима дестинация свързвам с мирис на канела и жасмин.

# 159
Не познавах бранда досега.
За Ориента ми напомнят ухания на жасмин и подправки-канела,ванилия и т.н.
Любима дестинация свързвам с магнолия,жасмин,сладки аромати,цветя..

# 160
Обожавам ориенталски аромати, като най-много обичам тези с основа на сандалово дърво и жасмин.

# 161
  • София
Имам няколко любими парфюма на Nishane- Fan your flames, Nanshe и Hacivat. За ориента ми напомнят ароматите на подправки. Simple Smile За любима дестинация ми напомнят ароматите на сандалово дърво и жасмин.

# 162
Пробвала съм някой аромати на марката, харесват ми. Ориента свързвам с аромати на подправки, канела, ууд. Любимата дестинация свързвам с аромат на ванилия и тютюн.

# 163
Не съм чувала за бранда NISHANE. Уханията, които ми намопнят за ориента са ухание на нар, жасмин....
Любимата ми дестинация е Гърция, орамат на море, красиви цветове бугенвилия, жасмин.

# 164
  • Враца
Не съм чувала за бранда NISHANE. Ориента свързвам с аромат на канела и много други подправки. Ароматите та са силни и балансирани. Ароматът на любимата ми дестинация е аромат на море, на свежест, на планина, на билки, на непознати аромати. Обичам непознати места и за това нямам любима дестинация.

Общи условия

Активация на акаунт