NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 555
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
1. Не познавам, но с удоволствие бих ги тествала
2. Канела, карамфил, кардамон
3. Определено жасмин.

# 136
  • Пазарджик
Не,не познавам този бранд.А ориента го свързвам с мускус и жасмин.

# 137
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд "NISHANE" - Не, не съм запозната с марката, но знам, че нишовите парфюми са много качествени и дълготрайни.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? - Най-вече сандалово дърво, мускус, жасмин и орхидея.
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат, какъв би бил той? - Нямам любима дестинация - обичам да пътувам навсякъде. С Истанбул и Йордания (две от по-екзотичните дестинации,.които съм посещавала) свързвам най-вече аромата на мускус.

# 138
1. Не съм запознат с марката.
2. Жасмин, канела,мускус.
3. Истанбул - аромат на подправки и дървесни нотки.

# 139
  • Варна
1. Познавам ароматите на Nishane, но нe притежавам техен парфюм. Влюбих се във Vain and naive🙂
2.  Уханията, които ми напомнят за о
Ориента са шафран, роза, мускус, агарово дърво...много са🙂
3. Турция - кафе, черен чай, локум, тютюн от наргиле...

# 140
  • София
Не познавам марката.
За Ориента ми напомнят тежките,сладникави миризми.
Любима дестинация ни е Турция-ще я опиша с аромат на кафе.

# 141
Не познавам парфюмите на турския бранд.Уханията на Ориента свързвам с жасмин и мускус.Аромата на любимата ми туристическа дестинация-с пачули.

# 142
  • на последния етаж
1. Не познавам продуктите на марката.
2. Канела и карамфил.
3. Канела, кардамон, жасмин.

# 143
  • София
Запознах се с Nishane преди доста години, помня като се появиха в България за първи път. Един от фаворитите ми беше Ambra Calabria. Може би Ориента свързвам с уд и ванилия, а любима туристическа дестинация- жасмин ..

# 144
  • Пловдив
Дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE? - Чувала съм ги, но не съм ги ползвала.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? - Подправкови - кардамон, канела, мускус...
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той? - Цитруси, ананас Simple Smile

# 145
Познат ми е бранда, но не съм пробвала.
За ориента - различнк подправки.
Любима дестинация - кафеен аромат.

# 146
  • София
Не познавам парфюмите на NISHANE.
За Ориента задължително трябва да е нещо сладникаво и за някои да има нотка на нетрадиционна подправка.
Турция-Истанбул-сладко,десерти,канела,роза.

# 147
Не познавам ароматите на Nishane, но с удоволствие бих се запознала с тях. Характерни източни аромати са сандаловото дърво, жасмина и захаросана роза. Любима туристическа дестинация нямам - обожавам да пътувам навсякъде, а ароматът е на сочни бели цветя, понякога сладки от ванилията, понякога свежи от цитруса.

# 148
1. Не познавам, но бих ги пробвала.
2. Карамфил, кардамон, жасмин, сандалово дърво.
3. Жасмин

# 149
  • SF
Не познавам  бранда.
Обожавам дълбоките сладникави парфюми с аромат на канела, пачули и жасмин с ухание на Ориент. Точно такива ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт