NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 154
  • 315
  •   1
Отговори
# 120
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE.
- Зная ги, но нямам техен парфюм.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента?
- Сандалово дърво, шафран, магнолия
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той?
Южна Индия и Югоизточна Азия - сандалово дърво

# 121
  • Другата България
Не познавам парфюмите на турския бранд NISHANЕ, но бих се “запознала“.
Уханията, които ми напомнят за Ориента -  ванилия, сандалово дърво, мускус, кехлибар и подправки.
Ароматът любимата туристическа дестинация го оприличавам/усещам като кафе и локум!

# 122
  • София
Обожавам Ориента, не познавам този бранд. Ароматите, напомнящи за Ориента за мен са пикантни подправки, канела, пипер. Любимата ми дестинация мирише на морска сол и анасон 😎

# 123
Не съм срещала и чувала банда.
Ориентът за мен е смесица от силни аромати, които остават на носа за дълго - ванилия, канела, карамфил. Любимите ми дестинации миришат на море Simple Smile

# 124
Не познавам Nishane. За пръв път чувам, но ще се запозная с удоволствие. Свързвам уханието на Ориента с аромат на канела и индийско орехче. Мое любимо пътуване свързвам с аромат на портокал.

# 125
  • София
От скоро имам в колекцията си два парфюма на марката – Nishane Ani  и Nishane Hundred Silent Ways. Първият с една дума бих го определила като пристрастяващ, а вторият ми носи усещането за изключителна женственост. Красиви аромати! От новата серия с нетърпение очаквам творението на Мирослав Петков - Fan Your Flames X. Ориента според мен мирише на тамян, смола, дим, тютюн, ванилия и подправки. Нямам любима туристическа дестинация, но имам любим сезон – лятото, отпуската и морето. Свързвам го с аромат на плодове, цветя  и ванилия.

# 126
Не познавам бранда ,би бих потърсила и разгледала парфюмите .
Ориента свързван с канела ...
Любимата ми дестинация има дъх на море .

# 127
Чувала съм много за марката, парфюмите им се славят с голяма трайност и огромен шлейф. За съжаление до момента не съм имала възможност да ги тествам.
Уханията, които ми напомнят за Ориента са сандалово дърво, шафран, канела и пикантни подправки.
Любимата ми туристическа дестинация е Гърция и я свързвам с цветето Хибискус. Сещам се и за един страхотен парфюм, който имах възможност да разнося и това е Hibiscus Mahajád на Maison Crivelli.

# 128

1.За първи път виждам марката, но бих искала да се запознаем отблизо Wink
2.Сандалово дърво, канела, жасмин.
3. Анталия - ухае на море - жасмин и сандалово дърво.

# 129
За първи път виждам марката, но бих искала да се запознаем отблизо. За съжаление до момента не съм имала възможност да ги тествам.

# 130
Знам марката и ибижавам Wink.
Свързван уханието на Ориента с Жасмин, канела, сандалово дърво.
Южна Испания - мандарина, портокал, жасмин

# 131
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE. - Не познавам турския бранд Nishane.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? - канела, ванилия, пипер, сандалово дърво.
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той? - аромат на люляк.

# 132
1 - Не познавам марката. 2 - Свързвам Ориента с ухание на жасмин, мускус, кехлибар. 3 - Любима дестинация - Гърция - свързвам я с анасонов аромат.

# 133
Не познавам парфюмите на бранда, но бих се радвала да ги пробвам.
На ориент ми напомнят чувствени и силни аромати на различни подправки, чайове, море и сладост. Била съм в Истанбул и като усетя такива аромати, ми напомнят за босфора.

# 134
За първи път виждам марката, интересно ми е и бих пробвала какви аромати предлагат. Мускус, жасмин, сандалово дърво ги свързвам с Ориента. А най - подчертаващия аромат според мен е мускус (пренася ме в ориенталския свят Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт