NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 153
  • 315
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, Не познавам парфюмите на турския бранд NISHANЕ и нямам познати, които да дадат мнение. От ароматите на Ориента харесвам жасмин и роза. Любимата ми дестинация свързвам с мускус и амбра.

# 106
  • оттам, откъдето започва България
Не, парфюмите на турския нишов бранд NISHANE не ги познавам.
Лично за мен уханията, свързани с Ориента, са тежки, усещащи се отдалеко.
Любимата ми туристическа дестинация не е свързана с аромат, тя е изживяване, което впоследствие бих определила като аромат.

# 107
Не познавам парфюмите на NISHANE. За тях научих от форума на БГ- Мамма. Уханията, които ми напомнят за Ориента са жасмин, канела. Най - любимата ми туристическа дестинация е Истанбул. Като аромат жасмина (свързвам го с Босфора и по - специално местността около Ортакьой).

# 108
  • София
Не познавам бранда NISHANE. Ориента свързвам с тежки и сладки миризми. Ароматът на любима дестинация е на подправки.

# 109
  • София
Не познавам парфюмите на този бранд.
Уханията които ми напомнят за ориента канела,кардамон,сандалово дърво.
Любимата дестинация свързвам с аромат на жасмин.

# 110
1. Не съм запозната с марката, но този аромат HUNDRED SILENT WAYS ми звучи интригуващо.
2. Ориента свързвам с жасмин, портокалов цвят и ванилия.
3. Любимата дестинация е с аромат на кафе.

# 111
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE. - За пръв път чувам за тях.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? - Ванилия, канела, подправки.
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той? Нямам точно любима дестинация, но обичам водните басейни като цяло и свежестта на горите. Bulvari Aqua pour homme като аромат може би свързвам с всичко това-дървесни, водни, цитрусови котки.

# 112
Имам 2 парфюма на Нишан!Уникални!!!Познавам бранда много добре и ще се радвам мега много да спечеля нещо от Х колекцията.Това ще ми е най-яката награда 🥰 Като се каже Oud,това за мен е ориент.Любима дестинация ми е морето,имам много парфюми,които ме пренасят там 🌊🌊🌊 Елинор уникални,имат страхотни аромати!

# 113
Имам парфюм на Нишан, уникална трайност, никога досега не съм имала парфюм с такава трайност (косата ми ухае на него 2 дни).От ароматите на Ориента, определено нотката е сандалово дърво. Любима дестинация ми е планината с аромат на пачули.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 20:27 от Galya_Dimitrova

# 114
  • Пловдив
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE.
- За първи път чувам за бранда.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента?
- Сандалово дърво, тютюн, подправки, жасмин.
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той?
Би бил тежък аромат, със сладък шлейф.

# 115
  • софия
Не познавам тази марка.
Любимата ми дестинация има аромат на жасмин.

# 116
Нямам удоволствието да познавам парфюмите на турския бранд.  Ориента го свързвам с аромат на ванилия, канела, жасмин. Бих тествала всеки един от ароматите.

# 117
Не познавам парфюмите на турския бранд. На ориента ми на помня аромат на жасмин , мукус и канела. Бих тествала всеки един от ароматите.

# 118
  • някъде
Не са ми познати ароматите ви. Ориентът го свързвам с тежки, силни миризми.

# 119
Не съм запозната с парфюмите на NISHANE. На Ориента ми напомнят ароматите на сандалово дърво, канела, агарово дърво, смоли, тютюн. Любима дестинация - аромат на нероли.

Общи условия

Активация на акаунт