NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 151
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Аз съм не съм срещала досега парфюмите от турската марка. Но с удоволствие бих се запознала с техните аромати. Ориента го свързвам с карамфил, жасмин и канела може би.

# 91
Не познавам парфюмите на бранда. Ориент като миризма свързвам с канелата

# 92
Не познавам парфюмите на марката.
Ароматите на Ориента за мен са роза, джинджифил, канела и кардамон.
Любимите ми дестинации миришат на трева, бор и билки.

# 93
  • София
Познавате ли парфюмите на турския нишов бранд NISHANE?
- За съжаление не. Доста над бюджета ми са и не знам дали ще имам тази възможност.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента?
-  пачули, мандарина, амбър, мускус
 Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той?
-  ванилия и мандарина

# 94
Аз познавам Nishane.. Имам няколко аромата и умирам от удоволствие да ги ползвам. Ориента го свързвам с любимия ми мускус.

# 95
Не познавам парфюмите на турския бранд. Ароматите на ориента свързван с много подправки, тамян, пачули, жасмин.
Любим аромат от ориента е канела.

# 96
Не съм срещала продукти на бранда и нямам лични впечатления. Уханията, които свързвам с Ориента, са мускус, агар, сандалово дърво, тамян, роза и жасмин, цитрус и магнолия. Описанието на HUNDRED SILENT WAYS определено ме заинтригува.
Любимата ми туристическа дестинация ухае на жасмин и канела.🍀🍀🍀

# 97
Споделете ни дали познавате парфюмите на турския нишов бранд NISHANE.
Срещала съм бранда в някой от любимите си онлайн магазини,  но все още не съм им дала шанс, ще им дойде реда ☺️
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента?
Роза, жасмин, канела.
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той? Някакъв морски аромат, аромат на океан.🥰

# 98
Този бранд не ми е познат.
Свързвам ориента с аромата на ванилия, канела, черен пипер и плодове.
Любима туристическа дестинация - планината и аромат на бор и кедър.

# 99
  • София
Не съм ползвала досега и не познавам парфюмите Nishane. Бих тествала всеки един от ароматите, а мускусът и жасминът свързвам с Ориента. Любимата ми дестинация я свързвам с жасмин.

# 100
Не са ми познати ароматите.в момента използвам арабски парфюми много лек и нежен аромат но не достатъчно траен

# 101
Не познавам парфюмите на бранда. Канела, мускус и роза свързвам с Ориента.
Цитруси.

# 102
  • София
Познавам някои от ароматите на Nishane, любим ми е Ani.
За Ориента ми напомнят аромати, съдържащи подправки, роза, агарово дърво.
Любима туристическа дестинация - Гърция, ухаеща на жасмин, солена морска вода и зелени смокинови листа.

# 103
Не съм запозната с ароматите на бранда.
Харесвам ориенталски аромати и предпочитам аромата на жасмин, кориандър, пипер, пачули.
Любимата ми дестинация свързвам с аромат на джинджифил и жасмин

# 104
  • София
Не познавам Nishane, но много искам да разбера как ухаят. Ориентът е непознат за мен, но много харесвам пипер.

Общи условия

Активация на акаунт