NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 150
  • 315
  •   1
Отговори
# 240
1. Не познавам парфюмите на турския бранд.
2. Уханията, с които свързвам Ориента са мускус, канела, ванилия.

# 241
  • София
Парфюмите са мое хоби и ме изпълват с много настроение. Nishane е любим мой бранд. Първият пърфюм, с който се сдобих беше Ani, след което сбъднах мечта с Nefs. В колекцията си имам Zenne и Tuberoza, Скоро тествах  Tempfluo и ще го закупя със сигурност. За Ориента ми напомнят уд, ванилия, тамян, тонка, бензоин, карамел, канела, джинджифил, какао, кехлибар, ориенталски смоли, мускус, сандалово и кедрово дърво.
Дестинацията е Ботаническата градина в Милано, която е в близост до Операта Ла Скала. Там се намира едно от най-старите  дървета в Европа - Гинко билоба. Алеите ухаят на ароматни подправки - мащерка, босилек салвия. Въздухът е изпълнен със свежест и чистота. Италия я свързвам и с мирис на цитруси.

# 242
  • Варна
Не познавам  бранда. Ориента свързам със сладникави аромати, на жасмин, канела, мускус. Турция - канела и ванилия.

# 243
Да,познавам бранда .
Имам Tero,Papilefico.Hundred Silent Ways и Tuberoza.

Ухания които ми напомнят за ориента-роза,Уд,канела и подправки.

Любимата ми туристическа дестинация свързвам точно с Ani,там го тествах за първи път и се влюбих в него.

# 244
Не познавам все още този бранд.
Ориента свързвам с тежки, сладникави ухания.
Все още нямам любима дестинация там.

# 245
1. Не познавам марката
2. Канела, ванилия, сандалово дърво, мускус, роза
3. Жасмин

# 246
Познавам ароматите на бранда само на "книга", но много отдавна искам да нося ANI. Уханията на Ориента за мен съдържат сандалово дърво, мускус и ванилия, сладки, тежки, опияняващи аромати. Любимата ми туристическа дестинация ухае чисто, свежо и зареждащо на цитруси - мандарина, лайм, лимон, бергамот.

# 247
Не познавам парфюмите на турския нишов бранд NISHANE.
За Ориента ми напомня уханието на мускус , кардамон и почули.
 Най-любимата си туристическа дестинация бих описала с аромат на море , орхидея , мускус , пачули и магнолия.

# 248
Не са ми познати ароматите на турската марка парфюм.
Предполагам, че ориенталските наподобяват някоя по-екзотична подправка..

# 249
]Не познавам парфюмите на турския бранд.
На ориента ми на помня аромат на ванилия, канела.

# 250
Чувала съм за този бранд, но не го познавам.
Уханието, които ми напомнят за Ориента са сладките гурме аромати включващи ванилия, цитруси, плодове, подправки.
Любимата ми туристическа дестинация е Средиземноморието - цитрусови аромат - лимон, портокал.

# 251
Познавам бранда Nishane
Ориента ми мирише на подправки, кафе ,тютюн от лула ,рози
Любимата ми туристическа дестинация Истанбул я свързвам с все прекрасни спомени и аромат на подправки ,нощен живот,роза,роза и отново тютюн

# 252
Не съм използвал марката, но със сигурност бих се запознал с нея в лицето на Hacivat Nishane или Ani Nishane

Ухания, които ми напомнят ориента са шафран, агарово дърво, мускус и ванилия.

Дестинация, в която се влюбихме е Португалия, а аромат на бергамон и рози се усещаше навсякъде в градините на двореца Монсерат.

# 253
  • Виена
Нишан са ми познати, но никога не съм притежавала парфюм Нишан, просто съм ги помирисвала.
Ориента свързвам с аромат на черен пипер и розов пипер, розово масло, тютюн.
Любима дестинация, Венеция, свързвам с аромата на Фъни Москино

# 254
Не са ми познати ароматите на турската марка парфюм.
Предполагам, че ориенталските наподобяват някоя по-екзотична подправка или растение.

Общи условия

Активация на акаунт