NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 12 144
  • 315
  •   1
Отговори
# 255
Не познавам парфюмите на турският бранд. Уханията, които ми напомнят за Ориента са бадем, захар, цветя и тютюн.

# 256
Тези аромати са ми непознати, но съм впечатлена от тях. Уханията на Ориента за мен са жасмин и сандалово дърво. Свързвам Бодрум с уханието Аni.

# 257
И аз не познавам бранда.
Любими аромати, които свързвам с ориента са жасмин, канела и мускус...
Любима дестинация, която свързвам с море и жарко слънце е Турската Ривиера.

# 258
1. Не са ми познати парфюмите на марката.
2. Уханията, които ми напомнят за ориента са Оуд, Сандалово дърво, Роза, Лавандула, Жасмин, Мускус, Пачули,  Шафран, Кехлибар.
3. Любимата ми дестинация е с аромат на черешов цвят.

# 259
Познавате ли парфюмите на турския нишов бранд NISHANE?
- За съжаление не са ми познати.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента?
-  роза, мандарина, амбър, мускус
 Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той?
- Истанбул, свързан с аромат на цветя, ванилия и канела.

# 260
  • София
Не са ми известни парфюмите на NISHANE.
Ориента свързвам с жасмин, сандалово дърво, пачули, джинджифил, цитрус.
Нямам любима дестинация.

# 261
  • Стара Загора
Познавам само Ани и е много красив, сладък, топъл и завладяващ женствен аромат.

Съставките, които свързвам с Ориента са локумени плътни рози, канела, кардамон, шафран, пипер и дървесни нотки с пачули, амбра. Директно се пренасям на някой пазар като Египетския в Истанбул, където сякаш влизам в приказката на Аладин и по уникален начин се носят във въздуха ухания на черен чай, локум, нар, пипер и пикантни подправки за едно по-апетитно гурме изживяване.

Ако трябва да избера един парфюм от колекцията на Нишан, който свързвам с любима моя туристическа дестинация, за мен това категорично би бил WŪLÓNG CHÁ X, защото обожавам Средиземноморието и смокини в комбинация с цитруси и юзу. Така обичам да ухае почивката ми. На слънце, лазурни води и прокрадващ се аромат на цветя. Да си се излегнал късния следобед в градина, пълна с маслинови и смокинови дръвчета. Да усещаш как галят сетивата, сякаш времето е спряло.... безвремие!

Много бих се радвала да спечеля именно него, защото не само ще е чудесен за лятната ми почивка, но и като един парфюмен естет, ще оценя марката високо. А и страстта ми към Турция е голяма, към кухнята, културата, ценностите.... така че ще страхотен подарък за предстоящия ми личен празник. Flowers Hibiscus

# 262
Запозната съм с марката Nishane, но не притежавам техен аромат.
Мечтая си за Ani или Ani X.
Ароматът на ориента за мен е смесица от подправки - кориандър, карамфил, кардамон, канела заедно с ванилия, шам фъстък и завършва с тютюн и кожа.
Любими ароматни дестинации са Чанаккале, Турция, който свързам с аромат на мандарини, мента и пушек. И Палермо, Италия - с жасмин и лимони.

# 263
1. Не съм се сблъсквала с марката досега.
2. Ароматите, които ми напомнят ориента са жасмин, сандалово дърво и мускус
3. Ароматът, който би описал любима дестинация е карамел и ванилия.

# 264
Не познавам и не съм ползвала парфюмите на турския нишов бранд NISHANE.
Какви са уханията, които ви напомнят за Ориента? - мускус, канела, ванилия
Ако трябва да опишете най-любимата си туристическа дестинация с аромат – какъв би бил той? - лавандула и какао

# 265
  • Русе
Не познавам парфюмите на тази марка
Уханията, които ми напомнят за Ориента са ванилия и мускус. Любимата ми туристическа дестинация свързвам с кокос и портокал.

# 266
Познавам бранда и е сред любимите ми нишови. Fan your flames и Wulong Cha са моите фаворити. За Ориента ми напомнят шафран, канела, други подправки, уд, сандалово дърво. Любима туристическа дестинация свързвам с нероли, бергамот, кокос.

# 267
1. Не познавам, но с удоволствие бих се запознала.
2. Ориента го асоциирам с жасмин, канела, карамфил, кардамон, роза.
3. Любимата дестинация свързвам с жасмин.

# 268
Да, познавам ги. Наскоро подарих Sultan Vetiver и се оказа страхотно попадение!
Уханията, които ми напомнят за Ориента и обичам са агарово дърво, тамян и амбра - съставки, които отразяват мистериозността и богатството на Ориента.
Любимата ми дестинация за пътуване пък съчетава нежността на цветената сакура с освежаващата енергия на юзу. Wink

# 269
Чувала съм бранда, все още не познавам техните парфюми. Аромат на Ориента за мен е карамфил. Не зная за любима, но най-скорошна прекрасна дестинация свързвам със солени нотки и пачули.

Общи условия

Активация на акаунт