NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 10 892
  • 315
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, много се зарадвах на тази публикация! Flowers Rose
Познавам някои от парфюмите на Nishane, като Ani e един от най - любимите ми парфюми, почти винаги нося него, когато пътувам.
Ориента свързвам с аромат на подправки, вкусни десерти с ядки и рози и екзотични дървесини.
Бих пробвала цялата колекция, но разбира се, най - много се вълнувам от  Ani X.
Любимата ми лятна туристическа дестинация свързвам с аромат на цитруси и жасмин, а зимната - със запалена камина и чаша горещо кафе.

# 271
Познавам бранда и притежавам парфюмът Hundred Silent Ways - версия закупена 2018 от Лондон. Има цитат на Руми "I closed my mouth and spoke to you in a hundred silent ways" и предполагам името на парфюма е вдъхновен от там…
Уханията на Ориента за мен са шам-фъстък, бадем, роза, мед /дотук мисля, че описах аромата на баклава Relaxed/  уд, жасмин, сандалово дърво, муск,

Любима дестинация описана с аромат - бергамот, прясно скосена трева, английска роза, орлов нокът, кафе, базови нотки - уд, кожа, сандалово дърво
Simple Smile

# 272
Не познавам парфюмите на бранда, но бих се радвала да ги пробвам.
На Ориент ми напомнят чувствени и силни аромати на различни подправки, чайове, море и сладост. Ходила съм  в мюсулманска страна и там ароматите са невероятни

# 273
Не познавам парфюмите на марката, но с удоволствие бих ги пробвала. Ориента свързвам с аромата на подправки, мускус, сандалово дърво...Любим аромат за мен е цитрусовият.

# 274
1. Все още не познавам ароматите.
2. Ориента според мен мирише на шафран и уд.
3. Любимата дестинация Гърция свързвам с аромат на цитруси и солено море.

# 275
Не познавам парфюмите на турския бранд.
Уханията, които ми напомнят за Ориента са мускус, канела, жасмин.
Най-любимата ми дестинация е с аромат на жасмин.

# 276
Не познавам ароматите на този бранд.
Ориента свързвам с аромат на канела, шафран, роза.
Любим аромат ми е този на цитруси.

# 277
  • There I was on a July morning
1. Познавам парфюмите на  Nishane.
2. Уханията, които ми напомнят за Ориента са: тамян, мускус, дървесни нотки и някои подправки.
3. Имам много любими дестинации, затова ще изброя повече от 1 аромат - цитрусови плодове, рози, смокини, канела и др.

# 278
  • София
1. Все още не познавам парфюмите на бранда.
2. Кардамон, карамфил, шафран, мускус, роза.
3. Жасмин, цитруси.

# 279
  • Samokov
Не познавам ароматите на този бранд. Напомня ми за нещо сладко и силно. Кардамон, цветя и любов. С удоволствие ще ги пробвам. Любим аромат ми е диня.

# 280
Не познавам парфюмите на турският бранд. Ароматите, които ми напомнят за Ориента са роза и мускус.

# 281
  • Sofia
Чувала съм за бранда, но не съм ползвала парфюмите. Уханията, които ми напомнят за Ориента са ванилия, карамфил, тамян, мускус, сандалово дърво. Любима дестинация свързвам с цитрусови аромати.

# 282
Не познавам марката, но с удоволствие бих пробвала! Уханието, което ми напомня за Ориента е на мускус и ванилия. Любимата ми дестинация я свързвам с аромат на портокал и черен пипер

# 283
  • София
Сега се запознах с тази марка , беше интерсно да прочета .
Ориента ми напомня за сладост и подправки.
Любима Испания с аромат на жасмин и море.

# 284
Не пропускайте да се запознаете с ароматите от THE X COLLECTION - нов прочин на пет световни бестселъра на NISHANE. Официалното представяне ще се състои тази сряда - 19 юли, а известният български парфюмерист, взел участие в създаването на колекцията - Мирослав Петков ще се включи на събитието с официално видеообръщение към всички присъстващи.

Неговата страст към създаването на уникални аромати и амбицията да се разраства в международен мащаб в крайна сметка го карат да напусне България и да преследва мечтите си в чужбина. Работил е за марки като Adleen Haute Parfumerie, Arabesque Perfumes, Arabian Oud, Attar Collection, Bond No 9, Floraïku, Ghalati, Headspace, La Maison Orientale, Odecla, и Xerjoff, а сред най-популярните му творения са парфюмите Xerjoff Dolce Amalfi, Attar Collection Azora, Arabesque Perfumes Kohel, Xerjoff Cruz del Sur I и Bond No 9 NoMad.

Парфюмът за X COLLECTION на NISHANE, създаден от Мирослав Петков е Fan Your Flames X. Той гали сетивата с връхни нотки на кокос и ром, разгръщащи се в сърцевина от тонка, тамян, тютюн и морков. А базата от кедър, дъбов мъх и пачули придава дълбочина и изтънченост на неговия шедьовър.

Очакваме всички ценители, любители и колекционери от 19 ч. във Vivacom Art Hall!

За присъстващите на събитието сме подготвили изненади и ароматни награди.

Общи условия

Активация на акаунт