NISHANE – потопете се в луксозния и омагьосващ сетивата ароматен свят на Ориента

• 10 908
  • 315
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Този код комбинира ли се с други отстъпки или не?

# 301
Не съм запозната с бранда, но съм го чувала. На Оринта ми напомнят индийско орехче, канела и джинджифил. Любимата ми дестинация е с аромат на портокали и гардения.

# 302
Не познавам, но с удоволствие бих се запознала.
2. Канела, карамфил, кардамон, но и роза, жасмин, сандалово дърво.
3. Жасмин,смокиня, ванилия

# 303
1. Познавам бранда и историята му. Притежавам няколко аромата от него, но най-скъп на сърцето ми е Hundred Silent Ways.
2. С Ориента свързвам всички пикантни, кожени и дървесни аромати. Кардамон, канела, тамян, бензоин, сандалово дърво, лабданум, ветивер и османтус са съставки, които обожавам и смятам за отличителни.
3. Любимата ми туристическа дестинация, която бих описала с аромат, е френската Ривиера. Лимоново масло, бергамот, розмарин и кедрови листа, както и солен морски бриз, който отвежда ума до криволичещите морски пътища и слънчевия хоризонт напред. Blush

# 304
  • Варна
1. Не познавам парфюмите на турския бранд. 2. Уханията, които ми напомнят за Ориента са мускус, кехлибар и пачули.

Аромат на мускус.

# 305
Не познавам парфюмите на турския нишов бранд NISHANE. Уханията, които ми напомнят за Ориента са кимион, кардамон, мускус и канела.  Ако трябва да опиша най-любимата си туристическа дестинация с аромат, той ще е съвкупност от босилек, лимончело, мандарина и джелато.

# 306
  • София
Познавам почти всички аромати на марката. Любими са ми Ambra Calambria и В-612.
Ухания, напомнящи ми за Ориента съдържат подправки, уд, тамян, амбра.
Любими туристически дестинации свързвам с аромат на цитруси, ванилия, амбра и уд.

# 307
1. Не познавам парфюмите на турския бранд.
2. Уханията, с които свързвам Ориента са мускус, канела, ванилия.

# 308
Познавам отлично парфюмите на Нишане. Те са просто великолепни и с много високо качество на използваните съставки в тях. Перфектно блендирани и с невероятна трайност, излъчване и шлейф.
Ориента свързвам със смоли, тамян, уд и амбър.
Любимата ми дестинация свързвам с аромат на смокини и жасмин.

# 309
Имам Wulong Cha и Аmbra Calabria,които много обичам.
От представената нова серия харесах Wulong Cha X и Hundred silent ways X, като вторият в първообраза си не успя да ме спечели.
Ще чакам да пуснат новата серия в сайта за поръчка ❤️

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 21:28 от VeTray

# 310
Познавам ги и имам няколко.
За Ориента ми напомнят кардамон, уд, амбър, канела..?
Смокиня

# 311
Не пропускайте да се запознаете с ароматите от THE X COLLECTION - нов прочин на пет световни бестселъра на NISHANE. Официалното представяне ще се състои тази сряда - 19 юли, а известният български парфюмерист, взел участие в създаването на колекцията - Мирослав Петков ще се включи на събитието с официално видеообръщение към всички присъстващи.

Неговата страст към създаването на уникални аромати и амбицията да се разраства в международен мащаб в крайна сметка го карат да напусне България и да преследва мечтите си в чужбина. Работил е за марки като Adleen Haute Parfumerie, Arabesque Perfumes, Arabian Oud, Attar Collection, Bond No 9, Floraïku, Ghalati, Headspace, La Maison Orientale, Odecla, и Xerjoff, а сред най-популярните му творения са парфюмите Xerjoff Dolce Amalfi, Attar Collection Azora, Arabesque Perfumes Kohel, Xerjoff Cruz del Sur I и Bond No 9 NoMad.

Парфюмът за X COLLECTION на NISHANE, създаден от Мирослав Петков е Fan Your Flames X. Той гали сетивата с връхни нотки на кокос и ром, разгръщащи се в сърцевина от тонка, тамян, тютюн и морков. А базата от кедър, дъбов мъх и пачули придава дълбочина и изтънченост на неговия шедьовър.

Очакваме всички ценители, любители и колекционери от 19 ч. във Vivacom Art Hall!

За присъстващите на събитието сме подготвили изненади и ароматни награди.

За съжаление не мога да кача снимки.
Събитието беше страхотно, невероятна презентация на новите аромати.
Аз съм обсебена от ванилията, затова горещо препоръчвам Ani X на всички ценители. Simple Smile

# 312
Не познавам рарфюмите,но много бих искала да ги пробвам. Ориента ми напомня на канела

# 313
Все още не съм имала удоволствието да се запозная с ювелирните творения на Nishane. Чувам великолепни неща от моите парфюмни дружки за това колко запомнящи са техните ухания.

Канела, уд и тамян са моите ухания напомнящи ми за Ориента.

Любимата ми дестинация завинаги ще бъде Италия: с дъхавите лимони на Амалфи, портокаловите цветове на Сицилия, кафето на Рим и вечнозелената мирта на Сардиния (от нея се приготвя и разкошен ликьор).

# 314
Не познавам бранда, но с удоволствие бих се запознала.
За мен ароматите на Ориента са: канела, карамфил, кардамон, роза, жасмин, сандалово дърво. На третия въпрос  определено жасмин.

Общи условия

Активация на акаунт