На море в Гърция 2023 - III

• 60 189
  • 785
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ти. Ще потърся постовете.
Иначе по островите си е духливо. Къде повече, къде по - малко.

# 391
Редактирах си мнението и сложих линк към поста ми със снимките.

Divi_86, а водата на Наксос как е сега като температура? Защото съм я запомнила като доста по-студена от съседните острови за един и същи период, но и там все сме ходили през юни.

# 392
Ние със съпруга ми миналата година се включихме в един круиз из гръцките острови. Аз се ядосвах, че в избрания маршрут вместо Родос са сложили Патмос, но този остров ме изненада изключително приятно, може би защото нищо не знаех за него и нямах никакви очаквания. Да, на острова има един манастир и една пещера, нищо интересно, от една страна. Грабна ни типичната цикладска архитектура, а същевременно далеч от тълпите на останалите острови. Много спокойно ми се стори

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 14:47 от vald

# 393
Здравейте, в момента  сме в Макри за няколко  дни.
Може ли препоръка за плаж и ресторанти?
Също  мислим и до Александропулис да отидем да се разходим и да вечеряме.
Ако може и за там препоръка  за места за хапваме, ще съм ви благодарна.

# 394
  • Стара Загора
Днес на Китира минахме покрай течаща вода до Митата  там си беше доста зелено , след присъхналите водопади мислех, че такова нещо няма на острова.

# 395
Здравейте,  ще съм благодарна за мнения относно плажове, ресторанти и забележителности около Ставрос,  защото за първи път ще ходим там.

# 396
  • гр.София
Здравейте! Август месец планираме да отидем за една седмица някъде в северна Гърция, но много се колебая къде точно. Насочили сме се към Халкидики, Кавала, Тасос и Неа Перамос. Моля за препоръки?
Препоръката е само една- ей ся е август, тоест - където намерите, щото варианта да има свободно е клонящ към нула
Ами не е баш така. Членувам в няколко ФБ. групи за почивки в Гърция и постоянно се пускат постове за свободни апартаменти и студиа. Има стотици хиляди апартаменти, ама буквално! все ще намерят свободен.

# 397
Ами не е баш така. Членувам в няколко ФБ. групи за почивки в Гърция и постоянно се пускат постове за свободни апартаменти и студиа. Има стотици хиляди апартаменти, ама буквално! все ще намерят свободен.
Полезният пост би бил да споделите с потребителката, която пита, някоя такава група (или няколко), където може да отправи търсенето си.
Това, което сте написали, е чисто и просто хабене на клавиатурата.

# 398
  • гр.София
Полезният пост би бил да споделите с потребителката, която пита, някоя такава група (или няколко), където може да отправи търсенето си.
Това, което сте написали, е чисто и просто хабене на клавиатурата.
Тук не знам дали може да се споделят такива линкове. И всеки може да напише в търсачката на ФБ. “Почивки в Гърция” и ще излезнат 100 такива групи. Не мисля, че поста ми е безполезен! Споделям, че има много апартаменти и все ще има някой свободен. От тук насетне, всеки е достатъчно грамотен да потърси, дали в Чичко гугъл или фб… Също така има и лични съобщения, който иска може да ме пита на лично, ако се затруднява с намерането на групите 😉

# 399
Никол, и аз членувам и докато си търсихме местенце, колкото пъти съм писала на човек публикуващ обява, почти винаги отговора е, че за юли и август е заето.
И да си кажа, мен ме достраша да наема през такава обява, тъй като искат 50% капаро при резервация и 50% една седмица преди настаняване. Ами ако отидеш и се окаже, че е измама?

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 19:18 от m-angel

# 400
Мен също ме достраша да запазя през Фейс бук групите за почивка в Гърция. Притеснява ме да не отшдем на място и да няма къде да се настаним,  а и цените не са по-изгодни от Букинг, така че направих резервация през тях. Отделно четох и за хора превели парите и на място никой не ги очаква, а с дете не ми се рискува.

# 401
  • София
Никол, тъй като искат 50% капаро при резервация и 50% една седмица преди настаняване. Ами ако отидеш и се окаже, че е измама?
По принцип капарото е така, но може и по-малко, а останалата част е при настаняване, а за недоверчивите - има и букинг. Хубавите се запълват доста бързо, но излизат понякога и оферти от отказани резервации.

# 402
  • София
Никол, тъй като искат 50% капаро при резервация и 50% една седмица преди настаняване. Ами ако отидеш и се окаже, че е измама?
По принцип капарото е така, но може и по-малко, а останалата част е при настаняване, а за недоверчивите - има и букинг. Хубавите се запълват доста бързо, но излизат понякога и оферти от отказани резервации.
Е, то измами има и в booking, колкото и невероятно да звучи. Там, където бях резервирала в Цагарада за началото на август, се оказа измама. Изпратих на букинг цялата коренспонденция с човека. Добре, че отделно сме си писали и чрез платформата. Дълга история. Ще покрият разликата в цената на новото място, но си беше страшен стрес вчера да намеря настаняване за същите дати в рамките на няколко часа след анулирането на резервацията. Последно ще почиваме в Парга.

# 403
  • София
viper Как разбрахте че е измама, интересувам се понеже и аз букнах и даже платих резервация за август на място без коментари. Нали уж имат лиценс в букинг, т.е. няма никаква проверка или друго?

# 404
  • София
viper - едно на ръка си е да не загубиш пари, а само време и нерви, съвсем друго е да "изгориш" с пряка договорка с хазяина, особено само през нета. Досега не съм чул букинг да не е защитавал интереса на наемащите. Аз винаги се чувам с клиентите поне два пъти - преди да дойдат и преди да си тръгнат, често пъти и повече се чуваме.

Общи условия

Активация на акаунт