💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 55 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/tabii-ki-sevgilileri-o … WuVWKyEICrv6BR4fk

Пълни оценки за първи епизод

Започна новият сериал на Kanal D "Ya Çok Seversen", който събира Керем Бюрсин и Хафсанур Санкактутан. Някой от вас гледал ли е първи епизод? Нека да вземем вашите коментари...

◊ Ömür Gedik: Феновете на Kerem Bürsin разкъсват социалните медии с думите „Чакахме този момент толкова дълго“. Младите хора сякаш са затворени в летния екран с този сериал.
◊ Savaş Özbey: Мисля, че феновете на Керем ще унищожат латино света или нещо подобно. Пишем Керем, 3 дни и 3 нощи не се прекъсват. Зад постовете на испански и италиански. Преводът не свършва.
◊ Orkun Ün: Първият епизод е първият етап от съдбата на сериала. Мисля, че "Ya Çok Seversen" премина първия етап с пълни 10 точки. Сериалът се хареса и на зрителите, личи от рейтингите. Нека пътят е чист.
◊ Onur Baştürk: Изглеждат страхотно, красиво е.
/превод Гугъл/

# 106
# 107
Ново от сета:
https://twitter.com/i/status/1678049831837659138

Gift Heart

Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 18:16 от mi_si

# 108
  • Кърджали
Мики, преводите не са фен. Официално са пуснати от канала на сериала в Ютуб ( тоест трябва и да са с добро качество). Наистина това не е нещо, което се прави обикновено, поздравявам ги

# 109
Алекс, фен преводи са. Виж авторът на клипа.

Акаунт с много други клипове на сериали...

Затова ми е странно..

# 110
Ново от сета на "Ако обичаш силно":
https://twitter.com/i/status/1678067263193194496

Gift Heart

# 111
  • Кърджали
Оле, вярно. Сега видях че в официалния канал серията е без превод. Аз нали си гледам без превод и само отбелязах че има субтитри, похвалих ги наум к толкова ( но все пак мисля че превода не е съвсем фен, а е правен ако не по тяхна поръчка, то а тяхно съгласие. Иначе вместо да го рекламират, щяха да го затрият за авторски права 😅
Но пак, браво, така ще могат да го гледат и хората, които не разбират езика им

# 112
Еей, еврика! От оня ден мисля, мисля в кой сериал съм виждала имението, хеле се сетих - "Обещание", по БТВ го даваха някъде около 15 часа.
          тази е от "Обещание"

# 113
  • София
Още от сета днес:

https://twitter.com/i/status/1678073934212747265

и малката сладурана Arven Ece Yavuz /Берит   Smiley

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 20:03 от Dilemi

# 114
  • София
Еей, еврика! От оня ден мисля, мисля в кой сериал съм виждала имението, хеле се сетих - "Обещание", по БТВ го даваха някъде около 15 часа.
          тази е от "Обещание"

Аз съм го гледала това имение в "Назови ме по име" с Хазал Субашъ и Еркан Мерич, който се излъчи 2016-2018 година.

# 115
Ново:

#HandeErçel
16.6K Tweets
Gift Heart

# 116
Flowers Herb Добра вечер!
"Няма жена, която да си тръгне от мъж. Да напусне мъж. Да го остави, замени или да приключи връзка с него. Не.
Жените си тръгват от отношението или неговата липса. Всъщност, най-често жените си тръгват от липсите.
Жените си тръгват от липсата на уважение, понякога и от липсата на извинение.
Тръгват си от липсата на човек до себе си и на подкрепа.
Но не си тръгват само от липси. Понякога си тръгват от думи в повече, болки в повече....
От такива неща си тръгват жените.
И най-лошото е, че някои от тях го правят с лекота!
А и след като една жена сама си дава комфорт, обич и хармония е толкова лесно да се лиши от някой мъж в живота си.
Понякога си мисля, че мъжете вярват, че сме зависими от тях. И са прави! Но сме зависими от хубави моменти, щастие, любов, неща по-големи от тези, които можем да си дадем сами. Затова всеки мъж сам трябва да прецени може ли и какво да даде на избраницата си. Трудно е с жени, които си дават много, които са си самодостатъчни...
Времената са такива, че от чакане вече всяка една от нас си стана и мъж, и приятел, и работодател, и съдник, и изповедник, и баща, и майка.
А те все си мислят, че само тях чакаме?!
И това не разбраха мъжете. Насоката на нашата зависимост.
И ако някой мъж търси успех, а не просто консумиране на удоволствията на Его-то, ще успеят тези, които се научат най-сетне как да направят една жена щастлива.
Защото, мъже, единственото нещо, което се иска от вас, е да не бъдете жени."
Ива Атанасова
Другото е внушение от собстваната призма ...

# 117
Гущерите на Ханде: 😉

🦋

# 118
Сега ще кажат, че и гущера нарочно е качила днес. Вече й е забранено да харесва гущери.Joy

Това пак ще е някоя рускиня. Joy
Скрит текст:

Лайк от Бурджу

И от двама известни актьори от мексикански теленовели. Готова е Хандето за Телевиса. Joy

# 119
Ханде  достига 1,1 милиона последователи на Insta Thread Simple Smile

Утре очакваме фраг 2 на еп. 2 Simple Smile

Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт