💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 56 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Изгледах серията на новия филм
Харесва ми,че Керем е поотслабнал,или поне мускулите не са му толкова напомпени.Така е по-нежен и привлекателен
Сюжетът е малко скалъпен оттук-оттам.Недомислици колкото искаш.
Например,как така не се почиства редовно стаята на собственика на хотела,че колието си стоеше на пода под леглото...и още,но не мисля,че трява да наблягаме на тези неща
Да си кажа,не ме завладя от раз като на СКЧ.
Даже и не ми е интересно как ще продължи,защото не виждам кой знае каква интрига
Все пак се надявам да не съм права и сценаристите да ни изненадат приятно
Но винаги е хубаво да гледаш филм с Керем
Хавса е добра партньорка,отива му
Повече в следващата серия

# 121
Сега прочетох, че ако рейтингът се вдигне, ще продължат договора и за есения сезон, ако се задържат така ще приключат на 10ти епизод, ако спадне, последният епизод ще е на 31.08. 9ти епизод. Никак не ми звучи достоверно, а и за летен сериал може ли да се очакват някакви грандиозни рейтинги? Никак не съм наясно. А и този уж не е на Фокс. Дано не е вярно инфото.
Много е красива Ханде на тези снимки.
Хавса на клиповете и снимките зад кадър е толкова свежа и нежна, а в сериала изглежда като състарена своя версия. Много странно Simple Smile

# 122
Отбор измамници

От 8 юли 2023 г. (20:20 ч.) до 9 юли 2023 г. (20:20 ч.);
Керем Бюрсин е обект на изследване от 114 страни по света.

Изчаквам да видя дали ще го преведат до сряда вечерта. Ако не ще си го пусна с английски субтитри, за да съм готова за втори епизод. И на мен ми направи впечатление, голямо навеждане, голямо търсене, под леглото гледаха, колието не намериха. После хоп изведнъж изкочи. Satisfied За дребни работи май се хващам. Да не издребнявам най-добре. Satisfied

# 123
Всъщност е вярно. Вчера е имало събрание на шефовете и нито един от тях не е бил доволен от рейтинга. Следващите 3 седмици са решаващи. В най-лошия вариант правим финал на 13 еп. Ако рейтингът се повиши на всеки 9 епизода ще се преподписва. Тези уж сигурни 26 еп.+ са мираж на компанията, която ще продава сериала в чужбина, но не и потвърдена и достоверна информация.
В момента разходите са много повече от приходите ..., и предполагам разбирате какво значи това .. Sunglasses
Затова е и тази ПР кампания за привличане на интерес към проекта, защото нещата не са 'розови"....

Сега прочетох, че ако рейтингът се вдигне, ще продължат договора и за есения сезон, ако се задържат така ще приключат на 10ти епизод, ако спадне, последният епизод ще е на 31.08. 9ти епизод. Никак не ми звучи достоверно, а и за летен сериал може ли да се очакват някакви грандиозни рейтинги? Никак не съм наясно. А и този уж не е на Фокс. Дано не е вярно инфото.
Много е красива Ханде на тези снимки.
Хавса на клиповете и снимките зад кадър е толкова свежа и нежна, а в сериала изглежда като състарена своя версия. Много странно Simple Smile

# 124
На мен ми стана интересно как Атеш беше в буса/лимузина или каквото е там, спря колата, той седна да чете писмото, шофьорът го чакаше на заден план. На следващата сцена Атеш идва качен на мотор за пресконференцията. Joy Кара се с брат си и се прибира към вкъщи отново с колата. Joy

Също ми стана странно как младоженецът остана с часове нокаутиран в стаята след удара. Joy
Но това са дребни подробности, които не са ме подразнили много.

Бл@гуна , на мен състарена ми стоеше само на сцените със сватбата и след това по нощничката. Твърде много грим и тази прическа... на сцените след падането в басейна вече беше много по-добре. Blush Измиха й малко грима. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 125
Язък! Надявах се да не е истина, защото източникът никак не ми вдъхна доверие. Ами, каквото такова.
Аз от летните сериали гледам само този. Главната актриса в сериала с най-висок рейтинг в момента ми е толкова несимпатична, че няма сила, която да ме накара да го гледам.
Тъпо, че след толкова време за сефте гледаме Керем в проект и те ще го спрат рано-рано.
На мен пък Керем ми се вижда яко напомпен в мускулите, но може и да се бъркам Grinning
A за недомислиците в сценария...ако започнем да се заглеждаме, доста материал ще изкараме. На мен за сега не ми пречи.
Аааа, това с мотора и буса беше яко. Аз реших, че съм се разсеяла и съм пропуснала нещо Joy

# 126
Ето как изглеждаше Керем миналото лято, но тогава тренираше за рекламата на Under armour...

В момента определено не е толкова изчистен откъм мускули. Операцията също няма как да не му се е отразила. Намалил е малко тежестите, пази си здравето и по-добре. Добре си изглежда в момента.

# 127
И на мен днес ми попадна при рускините тази информация, ама се надявах да е фалшива новина. Ще стискаме палци рейтингът да се повиши следващите седмици.

В ютуб е почти на 3 милиона гледания

# 128
  • Кърджали
Аз от по-достоверни източници не съм чела информация относно броя серии.
Ако продължат наесен ще трябва да си търсят нови режисьори, асистент режисьор, оператори, стилисти, изпълнителни продуценти, гримьори и какви ли още не, мисля че 13-15 човека от екипа на Присъда работят в момента в Ако силно обичат. Вярно че продуцентската компания к канала и на двата сериала са едни и същи, но такава смяна в началото на сезона ще е трудна. (А не виждам вариант да си останат в Ако обичаш. Али Билгин е в екипа на Присъда още от самото начало и няма да си тръгне от там по никое време)

Иначе и на мен в момента Керем ми изглежда много по-добре. В един момент ми беше пренапомнен към мускули, чак не ми харесваше. Сега е добре. Дано не се напомни пак.

Керем и Пабло

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 23:05 от Aлекcандрa

# 129
Здравейте.

Изгледах първияя епизод на "Ако обичаш..." и ми хареса. Керем играе много добре.
След като разбрах кой е режисьора, се зарадвах, но и аз не знам какво ще се случи наесен...

Ето нааколко кадъра.

Както се вижда,, съвсем различна визия от "Почукай на вратата ми".
Дано има успех - силно му го пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 130
jupetrov7 Flowers Bouquet

Kerem Bürsin Aktüel
"Феновете на Керем Бюрсин в балканските страни искат Ya Çok Seversen със субтитри на родния им език.
За ваша информация!"

https://twitter.com/thebursinguncel/status/1678122944403218432

Тъй де, да се сещат. Satisfied Ако знаеха колко енергия влагаме в тази тема. Animal Bee

Лека нощ! Nature Sparkler

# 131
Прекрасни Ханде и Керем

На мен също не ми харесва комбинацията Ханде-Хакан, и не мога да свикна .  Докато беше с Керем нямаше такава показност техните отношения бяха само между тях и те си изживяваха любовта далеч от жълтите папараци а сега с този Хакан-постоянно снимки , клипове и т.н. Дано всичко между приключи близо както и започна.

Ханде не е много красива като е отслабнала толкова драстично.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 00:20 от azisiq

# 132
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

Gift Heart

# 133
Добро утро момичета !
Спорна седмица ви пожелавам.

# 134
Здравейте, 🌞
Керем последва Серенай в новата соц. мрежа - Threads и отследва Гамзе, която пък го отследва още в петък.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт