💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 55 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Една прекрасна новина,но ,за да не е спам я слагам в скрит текст

Скрит текст:
Нашите малки лъвчета-девойките,преди броени минути станаха абсолютни световни шампионки на провеждащото се в Румъния Световно първенство по художествена гимнастика.Световни шампионки отборно и абсолютна световна титла при ансамблите!Гордеем се с тях и техните треньори и искаме да пожелаем на България да има повече деца като тях!!!

# 91
  • София
Ханде Ерчел е отново на почивка, този път в Санторини, Гърция. 

Жълтата преса пише, че Ханде не е в добри отношения с баща си. Не се споменава причината. Освен това се говори, че Хакан е казал на приятелите си „Ще направя това момиче котка за себе си“. Каквото и да означава това, на мен не ми харесва.

Прави ми впечатление, че Ханде е много активна в това да ни информира ден по ден, къде почива и с кого. Това не го е правила с предишните си връзки. С Керем едвам и се откъсваше от сърцето по някоя и друга снимка, а с Хакан ни залива непрекъснато с информация. По-интересното за мен е, че тя е по-активната от двамата. Той е някак си много сдържан, без много емоции, а тя сякаш пърха от щастие покрай него. Дано е намерила вече любовта на живота си.

# 92
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 93
Добро утро! Е не ми харесва този Хакан  и това е!.Може ли да си с гаджето  си и да си вперил поглед в телефона , а тя да ти се умилква и те гледа сякаш си на света цвета. И да вземе да го скрие това хилаво тяло, щото ми се гади. До колко е вярно това, което пишат жълтурковците не знам, но знам,че крушкатта си има опашка. Не ми харесва Ханде като поведение след раздялата с Керем.Много перчене, много селфита, много позиране, много  нещо. Дано да е за добро,както казват съседите. Кой каквото си направи,цяло село не може да му го направи.
Две думи за новия сериал- харесва ми. Приятно съм изненадана от Хавсанур, за Керем - може си го човека. Като мъж е перфектен.Приятен почивен ден!:heart:

# 94
И аз не харисвам това,което виждам от снимките на Ханде
Не знам какво и на кого показва,но ....
За сравнение може да се видят снимките на най-новата двойка Мерт и Афра.Излъчват такова взаимно щастие,Мерт е толкова грижовен,очите на Афра блестят от щастие
Тук виждам само една умилкваща се Ханде,коато с всички сили се старае да се хареса на партньора си и да му привлече вниманието
Може пък това да и харесва.Да обича "трудните" любови.
Ще поживеем,ще видим,както се казва.Но ми е някак неестествено.
Дано да е много щаслива!

# 95
Керем в Туитър:

Керем: Скоро

Gift Heart

# 96
  • София
Съгласна съм с Вал. Един влюбен мъж всячески се опитва да ухажва своята партньорка. Знаем какви чудеса правеше Керем за Бамби. Неговата любов бликаше от всякъде. То не бяха цветя, които и подаряваше, не бяха емотикони, с които изразяваше своето възхищение. Усмивката му не слизаше от лицето. Грееше от любов. А сега до Ханде виждам един отекчен от жените и живота мъж. Сякаш е свикнал него да ухажват.

Две двойки влюбени, които са на концерти, два различни начина на поведение. Мъжът е този, който трябва да стои зад жената, да я обгрижва и пази.

Афра и Мерт                                          

Ханде и Хакан

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 11:34 от БлагаВест

# 97
Да цитирам Атеш:

Здравейте, момичета.
Адиос, момичета.

# 98
Здравейте! Flowers Hibiscus

Харесва ми, наслаждава се на живота.
Тя си знае най-добре кого да обича и дали е щастлива.

https://www.instagram.com/p/CueJrHONYQ5/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 99
Здравейте! Flowers Hibiscus

Харесва ми, наслаждава се на живота.
Тя си знае най-добре кого да обича и дали е щастлива.

Да не стане така,че само тя да обича!
Не знам защо имам чувството,че е като поредната бройка /завоевание/ на този мъж...

# 100
Инфо:

Керем в Туитър:

Gift Heart

Sparkling Heart

# 101
В момента върви повторение на епизода по Канал Д.

От сета

От страницата на сериала в Туитър

"Бихме искали да благодарим на нашите зрители и всички наши последователи, които ни изведоха на върха на списъците на дневния ред по целия свят!"

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1678022508497256448

# 102
Дават го отново, защото все още има доста добри показатели - за пето повторение в рамките на няколко дни Wink

В момента върви повторение на епизода по Канал Д.

Ето данните от Сомера за повторението снощи:

Purple Heart

Ново от Ханде:
https://twitter.com/i/status/1678029090077437952

#HandeErçel
16.3K Tweets

# 103
И в инстаграм официалния акаунт на сериала е споделил фен преводите на английски и испански. За първи път виждам такова нещо. Flushed По принцип винаги трият клипове , заради авторски права...

И една от песните са споделили, но Алекс беше по-бърза от тях. Grinning

Той е мъж, който жадува за пълна откровеност. Реалист, който невинаги си дава сметка, ако онова, което вижда, не е реалистично. Той иска да разбере света, но се е научил, че не бива да му има доверие.
"Чета те като книга", Емили Хенри

Скрит текст:
Много ми хареса тази книга!  5 Nature Star

Затова се влюбих в четенето – заради светкавичното усещане, че се отнасяш нанякъде, че проблемите от истинския живот се стопяват и всяка тревога се озовава от другата страна на някаква метафизична преграда.

# 104
Красива жена е! 🦋
А какво и е в душата и дали е истински щастлива, само тя си знае.., ние сме странични наблюдатели, които и желаят всичко най-хубаво.. на нея и на Керем 🍀

Общи условия

Активация на акаунт