💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Ако обичаш силно" и "Двама непознати" /Тема 20/

• 56 477
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Засега Керем и Гамзе не са се отследвали в Инстаграм!!!

Вече почти 3 милиона са изгледали първи епизод на "Ако обичаш силно".

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 10:37 от БлагаВест

# 136
Керем в Туитър:

Yellow Heart

# 137
  • София
Привет!
Аз мисля, че летен сериал не е за Канал Д. Там АВ аудиторията е за сериали като Присъда. Летниците са за FOX.
А активността на Ханде е обяснима - проследявайки само външната й "опаковка" с годините - тя е вложила толкова много усилия в нея и разбира се, трябва активно да я показва.

# 138
Здравейте! Flowers Hibiscus

Всъщност не виждам снимките на Ханде да са по-различни от летните снимки на всички останали нейни колеги. Няма да споменавам имена и да правя сравнения, знаем кои са популярните турски актриси.
Профилите трябва да се поддържат, да са активни. Имат си социалните мрежи алгоритми и по един или друг начин допринасят за работата им. Дали за избор при роля, дали за потенциалните рекламодатели, но това си стана цял бизнес. Предпочитам Ханде да ни засипе със снимки (да не прекалява нали Satisfied), отколкото да я няма никаква. То си личи при нея дори по активността й, кога нещата са добре и кога изживява нещо неприятно.

Ново от Керем

https://twitter.com/Diliana_G/status/1678308595111276546

Тази седмица Tоп 10 в класацията на IMDb.

Хубав ден ви желая! Nature Sunny

# 139
Днес Керем е пуснал пост в новата соц. мрежа Threads, но малко по-късно го е изтрил:

(thebursin: Който мисли с мозъка си, има друго сърце, който мисли със сърцето си има друг мозък... философстване в малките часове на сутринта хора!! )

# 140
Здравейте Animal Bee

Малко статистики и рейтинги

Като гледам рейтингите това лято, плачевно е положението. Явно си чакат есента хората да гледат как мъже малтретират жени...

jupetrov7, добре дошла в темата Hug

# 141
Нова на Ханде от Nocturne

И от сторита на Ханде и Керем

# 142
Simple Smile

Керем с фен на сета "Ако обичаш силно"

Стори на Ханде от тази сутрин:

Gift Heart

# 143

Ханде и Бурак

И един колаж на Керем

# 144
Нов пост от Ханде в инстаграм
https://www.instagram.com/p/Cug4UYCtPTY/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Страхотни снимки! Heart Eyes

# 145
Hafsanur Sancaktutan за Elle Style Awards

Nature Fire Nature Fire

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 146
То само камънак и море-природа никаква /от снимките на Ханде/.Хич не обичам голи баири и скали

Мен доста дълго време мече нещо ме гложди
Когато Ханде беше с Керем,не се отделяше от сестра си и семейството и
Сега ,с Хакан не виждам такова нещо
Май,май е отрязъл мераците да бъде вечно придружаван от близките и,което пък ми говори не много ОК.
Защото тя е много привързана към сестра и и със сигурност и се налага да прави компромис с това заради него

# 147
Клюка, която се завъртя преди малко в соц. мрежи :
„Турски журналисти заснеха тази сутрин Хакан Сабанджъ, който се връщаше сам от почивка в Гърция. Този път с него не беше Ханде Ерчел. Носят се слухове, че двойката се е разделила снощи след голям скандал.“

🦋

# 148
Усмивка, Ханде вече се придружава от Михре и компания. На всички почивки досега бяха с нея -  Финландия, Дания, Италия, Франция... сега сефте в Гърция май си бяха само двамата.
Гамзе и Джанер не могат да пътуват заради състоянието на Мави...

# 149
Усмивка, Ханде вече се придружава от Михре и компания. На всички почивки досега бяха с нея -  Финландия, Дания, Италия, Франция... сега сефте в Гърция май си бяха само двамата.
Гамзе и Джанер не могат да пътуват заради състоянието на Мави...

Аз нямам предвид почивките
Въобще,като цяло няма снимки на Ханде с роднините и и като притурка-Хакан.
С Керем беше нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт