Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 18 186
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Долче, нищо не съм залагала, нали знаеш, че Ич ме Нема в техниката . Вкарвам храни, на око грамове. Бях написала 15 гр зехтин и 20 гр масло,

# 646
Ще ми призлее ли, ако изпия магнезия без да съм яла цял ден? Точно днес се сетих, че ми е важно да го изпия… 🙄

# 647
Оо звучи интересно рецептата за тортата ❤️
Елора, добра идея даваш, но не за в близкото бъдеще 😂😂 аз се точа на Савини кроасаните и сладоледа 😕

След като се напапах с тортата поне ходех 30 минути пеша. Едно 3 спирки пропуснах нарочно. Жега, не жега, трябваше малко да изгоря. После в квартала пак обикалях да пазарувам дреболии. Та поизгорих.
Сега пак ядох зеле с кюфтета, по бива. Утре от чисто любопитство ще се измеря да видя резултата.

Таисче, не знам колко струва кафето. После се видях с моята кафеджийка и тя всъщност каза, че там робуста нямат, чиста арабика, може би в цяло БГ тя и този магазин е чиста. Обаче в това кафе е брандово кафе. Тоест по-скъпи. Има и по 300 лв килото. При моята в Дружба са по-евтини, но пак си е чиста арабика.
Та едно кафе може да е над 2 лв, ама ми беше промо към тортичката.
До църквата Св. Георги, откъм Петте кьошета, не откъм другата страна. Хан Аспарух 13. Има едни тенти на ивици. На витрините има наредени термоси и чаши, мислех, че е магазин за домашни потреби, но като видях чувалчетата с кафе отвън, веднага разбрах, че е това.
Ако някой ден се случиш в мц иди и се отдай на лек разврат. Парче торта е 7,50, ама не ми дреме.
Кафето е уникално. Другия път ще дегустирам и друг вид кафенце, няма начин.
Това прясно изпечено и еспресо е нещо велико.
Сега чакам от Шарпи отзиви, щото я снабдих с арабика да каже как и се отразява.

# 648
Отивам след 2 седмици да надникна! 😁

# 649
Ще ми призлее ли, ако изпия магнезия без да съм яла цял ден? Точно днес се сетих, че ми е важно да го изпия… 🙄
На гладно имам проблем със стомаха. А съм със здрав такъв.
Долче, останаха ми очите в тортите ти. Който си го може, си го може.

# 650
Отивам след 2 седмици да надникна! 😁

Да споделиш коя си опитала и как е?

# 651
Аз още почнала-непочнала и вече ще скачам към този Black Label...🤣 първо за кафе!

# 652
Нани, предполагам, че за магнезия на гладно е до човек. Аз нямам никакви проблеми, но и с други добавки нямам, така че...🙂
Ох, как се наядох тази вечер😂, после ще показвам.😀

# 653
Кога ще се съберем софийската група? Може и други момичета да дойдат дето са близо. Пловдив си е на час и нещо от тука 😂just saying😊

# 654
До човек/стомах си е дали ще дразни или не. А вероятно и не всички от безбройните варианти като форма и марка ще са все едно в това отношение.

# 655
Реших да не рискувам, че цял ден издържах на вода. Утре ще го изпия.
Пускам ви едно видео с напомняне да си отделите 10 минути само за вас. Аз моите си ги откраднах. Blush
https://www.youtube.com/watch?v=qtghKr7cHGE&t=27s

# 656
А, добър вечер! Днес имах тройно критичен ден!!! Тръгнах от работа в 20,15, ебаси взеха ме за шесторъкия шива...
Така.... цялата съм надута, подута и пренадута, направо като плондир. Наистина ми иде да се гръмна след всички простотии с яденето вчера и днес. Ураганчето хубаво каза, че се случва на всеки, ама това моето не е нормално. Аз направо късам синджира. Значи човек като реши да "съгреши" ще изяде парче торта и това е. Аз изядох света хора, точно като оная вечер с кутията шоколадови бонбони и после половин кутия бисквити. Еми тва не съм го прайла дори когато не съм била на никакви режими. Срамота! Ако можете да ми чуете интонацията, ще се убедите колко зле и шибано се чувствам от цялото това нещо.
Ето Елора хапнала парче баница, па после парче торта и приключила. Аз изядох света де що има сладко по няколко парчета + цял шоколад + ядки + последния да затвори вратата. Срамота!
Шарпи, по колко повторения правиш с пеперудката за краката? Намаляваш ли клековете, когато използваш уреда или ги редуваш?
В момента уж градусите са "36, усещат се като 37". Аз ги усещам като още повече...😂
Правя 3 серии по 30. Не намалявам клековете. Снощи не съм правила за първи път, откакто бях с ковид април. Още една срамота след плюскането ми. Ма то как да ги направя като не можех да се сгъна. То и днес не мога, нали пак плюсках като прасе + торта. Много съм надута и от жегите, в колата днес в 19,30 показа 42 градуса отвън и то в движение. Спряла беше 49!
Кога ще се съберем софийската група? Може и други момичета да дойдат дето са близо. Пловдив си е на час и нещо от тука 😂just saying😊
Аз за такива мероприятия съм винаги ЗА! Имам кола, ставам и тръгвам. Мога да взема още 4 човека с мен. Всеки е добре дошъл, вози меко и удобно Laughing Казвате кога и тръгвам.
И за капак да кажа за кафето, което чаках днес по куриер. Тоя куриер щях да го застрелям от упор ако ми беше пред очите, но все пак утре ще се появи и жална му майка.
Та снощи получавам съобщение от Спиди да очаквам пратката днес м/у 9,30 и 10,30. Чинно чакам аз, тракайки по клавиатурата сметките. Става 11,00 часа ни вест ни кост и по едно време получавам второ съобщение - недоставен пратка, поради грешен адрес и пратката е пренасочена към офис на Спиди и направо озверях. Почвам да звъня... звъня 30 минути, никой не вдига, само тея дежурните записи вървят и музика. Вече се изнервям до краен предел. Звъня на националния телефон, чакам отново 20 минути и воала, вдига ми няква шматка и като я почнах /не че тя ми беше виновна, признавам си/, но много бях афектирана. На всичко отгоре ми таксували куриерска услуга 12!!! лв , за справка кафето ми е 9,90 лв. Като я почнах тази - какви са тея съобщения като НИКОЙ не е идвал тук, ваща м@м@ мръсна?!? Тя усети колко съм бясна, момент да проверя госпожо. Викам ей ся щи дам един момент аз - 45 минути няма свързване със скапаната ви фирма, какъв момент ма ей? Я по-бързо гледай и чукай там, че ей ся ше ида в тоя офис и ще ги разхвърлям до един. Кво се оказало - обичайния куриер, който разнася в нашия район /който е много точен пич/ бил в отпуск и го замествал някъв чекиджия дето НЕ намерил адреса и пуснал в системата им грешен адрес. Викам искам да знам името на тоя малоумник и лично ще се погрижа да го уволнят! Ама чакайте, ама тва онова. няма да чакам викам, ти знаеш ли аз каква пратка чакам, а? Ми ако ми е супер важна? Ами пр положение, че сте ме таксували 12 лв за доставка до адрес, къде ми  шибаната пратка бе? Утре викам, ако до 10,00 часа сутринта не дойде пратката ми, ше ви разкажа играта. Оная - ще дойде, ще дойде. Викам и друго да ти кажа - няма да ви плащам такси за своеволия на някъв олигофрен, че не намерил адреса, пуснал тва в системата и с това допълнително ми се начислява такса за пренасочване на пратка. Тя - ей сега ще го поправя. викай веднага го поправИ, че тоя утре като дойде му кажи да си сложи защитна каска, че такъв ще му светна зад врата, че хубуу ще ме запомни! Поправи и тва там.
Та в крайна сметка утре си чакам до 10,00 часа пратката от тоя олигофрен и го чакам с нетърпение /олигофрена имам предвид/ Повече от кафето го чакам да цъфне.
Та това е мили момичета, до 20,00 часа сметки, простотии, главна каса водя, че колежката е в отпуск и направо... не знам как оцелях.

# 657
Ох, Шарпи, съчувствам ти и те разбирам! Днес е бил тегав ден за теб! Утре ще е по-добре! Yellow Heart
Това с куриера го разбирам и имаме подобна ситуация. Накратко: Опаковах счупения фрайер, който е в гаранция, за да го занесе ММ на сервиз. 300 зора- снимам каква е повредата, попълвам формуляр и описвам, снимам гаранции, касови бележки, опаковам фрайер и багаж. ММ товари огрооомния сак на лентата за карго тук в Германия и всичко ОК. Да, ама не! Каца в София и съобщават на пътниците, че поради липса на персонал на летището в Германия багажът не е натоварен на самолета. 10 часа по-късно ММ получава мейл, че багажът е в Монреал. ШОК! Rolling Eyes Днес получава друг мейл- да отиде до летище София да провери за багажа си. Отива- багаж няма, само 10 бройки от 120 били пристигнали днес. Никой не вдига телефон на летището и съответно човек трябва да ходи всеки ден да търси нещо, което не знае дали изобщо ще намери. Някаква жена си чакала вече 20 дни багажа. ММ се прибира в четвъртък и най-вероятно без багаж. Сега трябва да вади пълномощно, за да може свекър ми да се разправя. Светът се сбърка след КОВИД.Laughing Само да отбележа, че самолетната компания е Луфтханза, където билетът струва вече "майка си и баща си"....

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 22:38 от Анонимен

# 658
Шарпи, разбирам те.
Иначе баницата, 2 солетки и пет крекера бяха в неделя.
В понеделник вечерята беше пица със зеле и пиле.
Днес трети грях направих, щото обичам числото три, то за щастие - тортичката.
Пак поне това не е в един ден. Старото ми аз е правило много по-страшни неща за ден. Мир на праха и tooth

Малеее, да не им плащаш 12 лв. Взимаш пратката и даваш там колкото е трябвало да бъде доставката. И го навираш там дето не го огрява и с лазарен лъч не може да се проникне.
Няма ли да ти е по-евтино до офис на спиди?

# 659
Няма ли да ти е по-евтино до офис на спиди?
По евтино ми е душо, но не мога да мръдна тази седмица от офиса, заради заместването на касиера. Постоянно има паричен поток. Точно и затова съм дала адрес за доставка. И ще ми таксуват още 5 кинта отгоре за пренасочване, ай сиктир! То разбирам аз да я пренасоча, хубаво, ами то...
Утре тоа ще съжали, че работи в Спиди.
А относно прегрешенията, ти поне ритмично си го направила, аз си взех дажбата на прегрешения за 2 месеца напред в 2 дни

Общи условия

Активация на акаунт