Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 516
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Да , едно кило е Joy
Но аз се справям , дори само с лъжицата от кофата, така съм и с йогурта.
Напоследък и аз гледам да ограничавам тези млечни, но засилих ядките, което е огромен минус. Какво ми стана, не мога да си обясня.
Елора, от тази извара можеш да си направиш и запеканка с тиквички настъргани, можеш да сложиш малко овесени трици да обере водата, после заливай с копър, яйца и изварата от лидъл, става доста вкусно.

БФФ, бих те вчера с крачки , 19 100, Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама ходихме със сетра ми в жегата до Врана с големия рейс, на двата етажа. Голяма атракция, а и шофьорите са много зареждащи. Пак ще ходим, че бешее само опознавателно, не бяхме подготвени и ни напече яко, а и се омешахме с две-три булки, то фотосесии, не можах така , да "се изложа" едно Убавичко пред Двореца, да ви покажа как ми отива този аристократизъм.
Успешна седмица, момичета!

# 136
Малее, цяло кило, какво ще я правя.
А тя не е сладка иначе, нали?
По-кашеста ли е? По-маслена ли е?
Ако трябва ще съчетая с друга рецепта. Може и тиквички, да.
Долче е виновна за всичко, пуска мухи тука.

# 137
Като кремче е, не е толкова зърниста. Иначе си е вкус на извара.
Отначало, когато си купих, заради добрите отзиви в лидълската тема, направо се отчаях, хич не ми хареса. Но аз така и с тахана, с авокадото, въобще , когато опитвам някакъв нов вкус, първо ми е съпротива. Само пастет в детството ми като ми дадоха, полудях от любов, ама пастетът беше много хубав някога.

Иначе, можеш и сух таратор да си правиш с нея, ще носи орехчета, чесън, копър и краставици. Ще намериш начин за бързи и лесни работи.
Аз от сладко не се изкушавам, но не съм била и привърженик много, все се пазех да не надебелея и не гледах по витрините.
За разлика от една близка приятелка, отиваме на кафе и тя - бам, първо гледа тортите. А е с наследствена предразположеност, ама още си е същото магаре и на 60 вече. Миналата седмица се виждахме, уж в Хепи ходихме, тя пак гледа сладории. Беше ужасно слисана, че съм на режим заради гликиран 6 и инсулин 10, 9.
Тя от 2007 си гълтала хаповенте и си ядяла каквото си иска, пък хлябът бил добре за стомаха. Ама тя е императивна до безобразие, хич не влизах в спорове с нея. Винаги знае най-добре всичко.

# 138
Малее, цяло кило, какво ще я правя.
А тя не е сладка иначе, нали?
По-кашеста ли е? По-маслена ли е?
Ако трябва ще съчетая с друга рецепта. Може и тиквички, да.
Долче е виновна за всичко, пуска мухи тука.
6 процента или малко отгоре е като масленост. Колко да е много, все едно 2 кофички кисело мляко. Не е подсладена и стова за всякакви неща.

# 139
Аз вече гледам да не влизам в спорове по отношение на храненето. Ако ме питат, казвам, иначе си мълча. Открих, че насила добро на никого не можеш да направиш.

# 140
Ако гледам другите, знам че няма да прокопсам. Ама аз съм перде и не ми пука и на петата покана да откажа там с каквото сладко ме канят.

# 141
Днес и аз ще съм на яйчица за обяд. Одеве си изпържих и ги метнах в кутийка.

Днес морето е тепсия, отивам да се гмуркам 😋

# 142
  • София
Аз съм на вода днес, и ми е много приятно с ефекта който има при мен - когато съм на фаст  ми е по-студено от обичайното.

# 143
Нормална реакция е - тялото се опитва да спести енергия и намалява температурата.

Аз напоследък имам проблем с главоболие по време на фаст. Пия повече вода и по-малко кафе. На кафето го отдавам, но не съм напълно сигурна, защото като се наям и ме отпуска.

# 144
В неделя попрекалих с нережимно ядене и смятам днес и утре (а може и в сряда) да съм на едно хранене на ден.

Всички имаме криввания от правия път, вече взех да ги възприемам по-спокойно Grinning

# 145
Вие сте си добре. Аз без освинване на морето съм качила 5 кг. Смятайте колко вода задържам. Пълен кошмар. От преди това бях качила 1 кг от цикъла. Та направо съм си 6 кила нагоре. Белким до края на месеца ги сваля. 😪 Изобщо никакви въглехидрати не искам вече. Имат катастрофално влияние върху мен.

# 146
Поздрави от мисис мускОл 😁 опс, миС да кажа
Яйцата дават супер сила за плуване 💪

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 21:36 от sharpy

# 147
Аз съм на вода днес, и ми е много приятно с ефекта който има при мен - когато съм на фаст  ми е по-студено от обичайното.
Това е нормално, ама на мен не ми е готино.
Не обичам студ.

# 148
Нормална реакция е - тялото се опитва да спести енергия и намалява температурата.

Аз напоследък имам проблем с главоболие по време на фаст. Пия повече вода и по-малко кафе. На кафето го отдавам, но не съм напълно сигурна, защото като се наям и ме отпуска.
Електролити добавяш ли си?

# 149
Да, във водата сол. Аз така отървах главоболието предпия път, мина ми, ама ми засвири оркестър в ушаците и сърцето ми се разлупа, та прекъснах.
Сега и аз съм се строила за лунен фаст, но при първи подобни симптоми ще прекъсна.
Засега съм само на кафета и вода, да видим.
Шарпиии, красавицо наша ❤️🥳.
Взе ли престилката 🤣.
Да правиш шаш по плажа.
И не знам къде ще те мажат с тази луга, но преди години имаше един мангал , я разнасяше в кофа и плескаше рускините. Мм се намаза веднъж и засмърдя на онова, дето го беше слагала в кутията за колегата ти 🤣.
Не му дадох да ме барне половин почивка

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 17:15 от tays

Общи условия

Активация на акаунт