Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 19 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Наздраве, банда! Тук заваля проливен дъжд и бързо се прибрахме. Обаче колко е яко, много обичам да вали и да ми тропка докато спя... Поразходихме се преди това де, не се оплаквам. Днес менюто е пиле със зеленчуци и топено сирене. Имаме и от снощи останала храна. Салатката е същата.

Днес бая клекове откарах - към 500. После скачах с въже, тук си взех въжето, че имам терен бол за скачане. Засега все още се чувствам лека и пластична.
После ще чета назад, целувки ♥️

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:27 от sharpy

# 256
Спомням си, че нямах проблем в 7ми месец бременна да пътувам от Индия към БГ, но като се връщах обратно в 8ми месец, вече ми искаха потвърждение от лекар, че мога.

# 257
Нани, може и от осми месец нататък да е било.
Шарпи, аз се чудя откъде може да ти изчезне лекотата и пластичността, като само режимна храна ядеш, а през другото време разходки и спорт?🙃👏

# 258
Ок, навих са за тоя цитрат на Тримарт, сега пак с въпрос Grinning
Писахте че си върви с мерителна лъжичка, каква доза отмерва тя?

# 259
Присъединявам се към същия въпрос.😃 И аз съм го заглеждала този магнезиев цитрат понякога.

# 260
Леле,много сте писали.
Болки във врата съм имала. Схващания, пукания.
Като се замисля май откакто съм на режима нямам. Само чат пат изпуква гадно. Ама аз съм с крив гръбнак, дискови хернии та нещо мрънкоти понякога. Ама си правя моя си гимнастика за тия неща от един спец, който ми показа хубави упражнения.

Таня, браво за успеха. Това си е режим доживотен.

Шарпи, страхотен планк, страхотно тяло. Я кажи колко секунди издържаш на планк. Оф, аз на плаж не мога да правя гимнастика. Там мързелувам и плувам.
Ми какво гледа таз злобарка, да почва и тя.
Оф, колко хора са така. Само им кажи, че си свали 50 кила и почва злобата. Не всички, ама...
Миналата година една жена си правеше гимнастика на плажа. Зяпах я, ама не от завист, а ми бяха интересни упражненията.

Хм, запазвам си този шампоан. Няма ли го в бг?
Оф, все ще намеря някой да ми го донесе.
Нани, каква е таз невралгия? Какво ти има точно?

Таис, пия. Ама поспря действието. С много неща съм така като почна Confused
Иначе вчера не пих, днес също. Заплеснах се, ще пия.

# 261
Тва е абсолютно сигурно! 🤣😁
Зухта май вече е мама на бебок. Ще чакаме да се включи.
Баси писах 20 минути и ми даде грешка и ми се изтри. Ай ше му ...
Забравих ся кво писах.
Долче, от много плюскане, макар да е и режимно, понякога се чувствам като слон. Тук ям определено повече, а аз си ям по принцип доста. Но може би целодневното стоене на слънце + доста плуване + разходки вечер ме държат да не се чувствам така. Добре, че успях да сменя отпуска и да сме тук тая седмица БЕЗ да съм в цикъл, за да плувам на воля. Нямам кантар тук, нямам идея как е в момента, но поне се чувствам ок.
Хавлията ми е спомен от автомобилния бизнес, докато се занимавах с коли. На гумите Michelin. Изобразено е човечето на Мишелин и като се замисля действа като стимул в нашия режим. Хапнеш торта и ставаш като него. Не хапваш торта и си с бедра като sladko. Сладко, изглеждаш супер!

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 00:15 от sharpy

# 262
Направо действа като стимул!🤣
Ох, избутах и днешния ден...😊 Много вода ми се пиеше днес в тази жега- 4,5 литра дотук, а със сигурност ще пия и още. Уж се отводнявах доста днес, но определено има накъде още...
За утре уж 38 градуса- а като предскажат така, обикновено е повече. Хайде честито...а на морето 28 градуса.😃

# 263
Шарпи, на море идва голям апетит.
Ям и аз като съм там и то доста. От самото печене и плуване.
Миналата година и сладолед ядях бая, ама не бях качила като се прибрах, само имах издуване на корема,  което изчезна за 3 дни режим.
Начи чакам да ми кажеш колко време правиш планка.
Не мога да повярвам какви слаби жени тук се мъндъхерцат с ир.
Ама всякакви хора бре.
Сладко, супер си и ти. Да не си роднина на Шарпи?

# 264
Шарпи, на море идва голям апетит.
Ям и аз като съм там и то доста. От самото печене и плуване.
Миналата година и сладолед ядях бая, ама не бях качила като се прибрах, само имах издуване на корема,  което изчезна за 3 дни режим.
Начи чакам да ми кажеш колко време правиш планка.
Не мога да повярвам какви слаби жени тук се мъндъхерцат с ир.
Ама всякакви хора бре.
Сладко, супер си и ти. Да не си роднина на Шарпи?
По 2 минути някъде. Днес правих 3 пъти и единия беше около 3 минути, щото моя като снима, такива снимки прави, че няма ти казвам. Излизаш в долния ляв ъгъл, па хванал чичката отзад с шкембето до коленете. Та докато ме снима " качествено", станаха почти 3 минути. Но на пясъка някак по-яко се правят.
За апетита на морето съм абсолютно съгласна!

# 265
2 минути!!! Аз ще загина.
Абе мога 1. Всъщност най-много по 40 или 45 секунди правя.
Ако увелича повече после се обажда нерва. Имам един прищипан нерв на лакътя.
Та правя 3 планка по 40-45 секунди.
Изглеждаш все едно нищо не е това за теб.

# 266
Вероятно от проблема с ръката не можеш да издържиш повече. Не знам. Аз имам много сила в ръцете, та 2 минути правя без проблем. Но при евентуална контузия, надали бих могла по толкова.

# 267
Правя по 2-3 минути спокойно и аз. Но си мисля колко ли е яко да правиш планк на плажа, докато те гледа лошо някоя леля.😃
Не знам дали е точно от сила в ръцете по колко време човек издържа планк...🤔 Споделяла съм многократно, че моите ръце не са като на Шарпи.😅 Не съм забелязала "силните" ми ръце да се напрягат от планка. Може би по-скоро областта корем/кръст трябва да се държи в правилна позиция...🙂
Между другото, като гледам...вкъщи всички са по-гладни от мен.😄😂

# 268
Оф, даже като бях дебела съм се радвала на тия на плажа дето правят гимнастика.
То не бяха виновни те, че не правех тогава.

Вероятно от проблема с ръката не можеш да издържиш повече. Не знам. Аз имам много сила в ръцете, та 2 минути правя без проблем. Но при евентуална контузия, надали бих могла по толкова.
Ами слаби са ми ръцете. Но мога минута, просто после се обажда ръката и се схващат пръстите на дясната. Максимум до 45 секунди и съм установила, че нямам проблем. Но и нямам такива развити мускули като твоите, то ти и затова издържаш.
Майка ми също няма мускули на ръцете, но явно самите ръце са и здрави, защото до минута и 30 го докарва без проблем.
Кръста трябва да е в правилна. Самия планк помага на хора с болен кръст, заздравява мускулите на гърба, кръста и корема. И преди години като ходех по лекари за дисковата ми казваха освен отслабване, трябва да се тренира и за мускули, защото имаш ли здрав корем и малък, няма да има драми.
В началото като почнах имах неправилна поза и ме болеше, зарязах го. След месец почнах да чета как се прави, защото позната ми каза, че укрепва кръста и явно съм правила неправилно, та коригирах.
Планински катерач е като планка, но то вече не се препоръчва за болен кръст.
Него като го въведох имаше супер ефек за корема само от два дни упражнения, но на третия ден ми се скапа кръста. После прочетох, че хора с болен кръст не трябва да го правят.
Понякога го правя, но като на забавен каданс и няма ефекта като при нормален интензитет.

# 269
По- добре да направиш 3 по-кратки и правилни, отколкото нито един. Аз преди 2 години не можех да задържа и 20 секунди, но нямах толкова развита мускулатура и бях дунда.

Общи условия

Активация на акаунт