Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 67

• 18 241
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Аз напр. заради жлъчката не смея да ям по 6 яйца на ден, ям само 3-4  на ден по време на фаста + зрели сирена. Много вода и бронирано кафе.

# 541
Аз още не съм правила, ама имам желание, че съм в огромен застой. Върнах се днес от почивка 2 седмици на морето и утре с ужас ще се кача на кантара.

# 542
Аз я правя като стандартна мусака тази с тиквичките. А то сега разбрах, че може и да не се слага вода, аз винаги слагам много 😂 и докато изкипи минат час и половина 2😂

И аз като теб и я чакам после с часове 🤣

Долче на 20ти катуна потегля 😃

О яйчен фаст абсурд с тая жлъчка не смея 🙄

Ох това е точно като за понеделник 🤣

# 543
Ураганче, и аз слагам вода. Май другия път няма да сложа, да видим пък.

Аливи, аз след като палувам и мърсувам вече не се качвам. За да не се стресирам, стреса ми е забранен Rolling Eyes
Усещам, че нещо съм се поиздула. Качвам се след 3 дни на чист режим. Няма да си развалям настроението.
Сега обаче не качвам почти нищо. Преди да почна фастове малко нещо около цикъла да направя и се почва 2-3 кила. То вода всъщност.

# 544
Дара, то не останало.😃
Аз на последния яйчен фаст ядох по 6 яйца. С едно или две хранения за деня, по 10 грама мазнина на яйце. С малко сирене. Ако ям повече яйца, не увеличавам мазнините.
Вечерята беше кюфтета, последните пушени коремчета от сьомга, салата от китайско зеле, краставица, маслини със сосче от заквасена сметана, чесън, зехтин, ябълков оцет, сол и листа босилек. Днес повече салатки, по 100 грама печени зеленчуци и заквасена сметана, малко чесън...и вгх литнали на 47 грама вгх- нетните вгх са 34,9.🙃
Две скилидки чесън (по-скоро големи, но не чак от най-големите) тежаха 10 грама- 3 грама вгх.😃 Ще го запомня.😅

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 21:16 от dolce miele

# 545
Аз се наплющях юнашката. Първо си турих една чиния с 2 парчета, па после още 2. С купа голяма салата отстрани.
Не мога да дишам, ама ми беше супер вкусно! Тва мога да го ям и за закуска, и за обяд, и за вечеря.

Утре ще съгрешавам, от сега знам, защото мама има повод и ще сме на гости у тях. Пита ме днес каква торта да вземе, щото знае, че аз [не консумирам, по-точно не трябва да консумирам, иначе ехееееееее, ше изконсумирам всички торти на света. Та и казах да вземе чийзкейк - когато ям забранени неща и по точно сладкиши - гледам да са или чийзкейк, или тирамису, тъй като имат най-малко ВГХ. Има на една сладкарска фирма чийзкейк, който много ми харесва, не е натъртващо сладък и с много пухкав крем. Та ако взимам, от него взимам винаги. Утре мама ще вземе от него. Поне, според кантара мога да си позволя един освинващ ден. Все пак имах желязна дисциплина на морето!

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 22:53 от sharpy

# 546
При мен скоро не се очертава такъв ден😂
Точно поради липса на дисциплина на морето 😂

# 547
При мен скоро не се очертава такъв ден😂
Точно поради липса на дисциплина на морето 😂
Какво яде бе, Ураганче? Ти май писа от там и останах с впечатлението, че си кльопаш "нашата" си храна.

# 548
  • София
За малко ви пускам моя милост и щерката, които вчера превземахме Витоша Joy

Скрит текст:
Blush

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 09:07 от BFF_

# 549
Е да, първите 2 дни ядох нашата си храна, после включих и сладолед, чийзкейк и трилече 😂 Не можах да държа дисциплина 🤧

# 550
Ураганче, това трилече изглежда вкусно, видях го. Ама не съм го яла. Ако някъде видя, мога да попалувам.
Иначе на море дегустирам сладоледи, ама после много ходя.

# 551
Ураганче, това трилече изглежда вкусно, видях го. Ама не съм го яла. Ако някъде видя, мога да попалувам.
И аз уж се движих, ни пак качих 5 кг водна задръжка. Голям проблем имам аз с въглехидратите. Почти свалих кг де за 1 седмица. Сега си спазвам стриктно всичко. Да не съм яла🤧
То всичкп беше наред със сладкото, докато не донесоха въпросното трилече и чийз кейка😕😕😕

# 552
Има на една сладкарска фирма чийзкейк, който много ми харесва, не е натъртващо сладък и с много пухкав крем. Та ако взимам, от него взимам винаги. Утре мама ще вземе от него. Поне, според кантара мога да си позволя един освинващ ден. Все пак имах желязна дисциплина на морето!
[/quote]

На коя фирма е чийз кейка?

# 553
И аз уж се движих, ни пак качих 5 кг водна задръжка. Голям проблем имам аз с въглехидратите. Почти свалих кг де за 1 седмица. Сега си спазвам стриктно всичко. Да не съм яла🤧
То всичкп беше наред със сладкото, докато не донесоха въпросното трилече и чийз кейка😕😕😕

Първите 4-5 години от режима и аз бях така. Качвах си, независимо, че и плувах, ходех.
След фастовете нещата се пооправиха.
Абе има хора за пет месеца може да влязат в норма с ир, други, по-тежки случаи много време трябва. То затова режима е до живот.

# 554
Аз ако спра режима, ще върна кг много бързо. Нали видях за една седмица какво стана. Пълен абсурд 🤧

Общи условия

Активация на акаунт