Отговори
# 90
  • волно калдъръмче
Айде сега излезе, че насърчаваме хипохондрик. Тези хора са в зората на връзката си. Жената е вметнала, че не получава грижи, но по-важно е отношението му - нахоква я и се спасява в стаята си.

Разбирам, че има жени, които не биха допуснали някой да се грижи за тях, защото им е под достойнството, но пък има и други, които обичат да са обгрижвани и то не само, когато са болни. Като казвам обгижвана, имам предвид да не те оставя да носиш тежко; да те завива; да те прегръща и да ти говори с любов; да се вслушва, когато си казваш какво обичаш; да ти сипе чаша вино, докато приготвяте вечеря; да не те оставя да вършиш черната работа вкъщи.

# 91
И мен ме озадачи това за стаята. Пресни съпрузи са - не спят ли в една стая?

# 92
Ако сега е такъв темерут, след като имате дете ще бъде троен. Приготви се психически, че романтиката съвсем ще изфиряса. Просто не сте един за друг, но ти виждаш, че майка ти се е примирила и изтърпяла баща ти и смяташ, че и твоите нерви са железни. Мъжът ти няма да се промени. Пробвай и виж как ще сте след още 10 години. Може и да му изневериш ти, а не той, при такова отношение... Която жена иска мили думи, не спира да си ги иска и все отнякъде ги получава.

# 93
  • Далечният изток
И на този въпрос не отговори, но и аз да питам - секс правите ли, че верно тази негова стая ми прозвуча много зле и егоистично. Та как е в сексуално отношение?

# 94
На мен ви звучи грубичко това държание. Не съм специалист по супер дългосрочни отношения, но се сещам за 1 мисъл, че браковете се провалят, защото жените смятат, че могат да променят мъжа, а мъжете - че жената никога няма да се промени. Не мога да преценя доколко наистина един мъж не може да се промени.
Виждала съм малки промени, но когато човекът наистина иска да ги направи, за да те направи щастлива, не с вечно врънкане.

Но ако твоят си е бил такъв винаги, да очакваш, че ще го научиш да е нещо друго, за съжаление може би там ти е грешката. Не може да се отдадеш на някого разчитайки, че ще се промени и след 10 години да мърмориш за неща, за които си знаела от самото начало.

# 95
  • София
Авторке, като ти чета коментарите, ми се струва, че си се омъжила за баща си и чакаш на старт да повториш модела на майка си. Той няма да се промени, та се запитай, ти готова ли си да се примириш, както е направила майка ти? И ще бъдеш ли цял живот нещастна от избора си?

# 96
Твоя ми напомня на един бивш, който много обичах, ама него хич го нямаше в отношенията.А аз съм винаги много любвеобилна, обичам да го гушкам, да го целувам, да правя какви ли не жестове, 5 езика на любовта …
все едно си хвърлях усилията по стена.И като му го казах, той заяви, че не обича да си изразява чувствата, а моята нужда от малко повече близост го притеснявала и не знаел как да отговори.Е разделихме се накрая, но се измъчвах около година.

Особено при възможността да намериш човек със същите потребности като теб, мисля че стоиш в тази връзка като мравка за сламка.Чувстваш ли се щастлива така?Защото на мен силно ми липсваше близост.Особено такива неща като подкрепа, когато не си добре, това ако го няма е червен флаг за мен.
Баща ми и майка ми бяха върли комунисти неромантици, даже не се целуваха много много, но ако единият беше болен, другият беше готов всичко да направи за да помогне.

# 97
Авторке, каква е тази негова стая в която се затваря?
Измислена като цялата тема.

# 98
И най-големият "пън" и неромантик се преобразява, когато е влюбен. Да прегърнеш, да целунеш, да се закачиш за нещо, да направиш мил жест... това е универсален любовен език и всеки го говори. Когато е влюбен, когато обича и има чувства. Изобщо не вярвам, че има хора, които не умеят да изразяват любов, то става несъзнателно и напълно естествено, просто има хора, които не обичат. Същият този, който не й вярва, че е болна, не иска да ходи с нея на почивка, не й прави подаръци - ако утре се влюби ще стане най-любвеобилният човек на света.
Не се залъгвайте с глупости и не си почерняйте живота и младостта, като се примирявате с необичащ партньор. Животът е кратък, търсете и намерете любов.

# 99
  • Чужбина
Темата най-вероятно е пързалка.
Мен ме учудва как с лека ръка се дават мнения и съвети да се унищоже един млад брак, в който двойката се обича и подкрепя.

Самата тема съдържа вътрешно противоречие, затова и генерира трафик.

Всичко било супер, но липсвали някои романтични жестове. Ами осигуряването на дом не е ли голям житейски романтичен жест?

Вие живеете във вид договореност. При която все още се уважавате. Какво повече може да откриеш?

Изяснете някои детайли, покажи му ти романтиката, прикоткай го като жена.

Разбира се, че трябва и търпение. Без него няма как да има брак.

Переспективите ви са много добри!

# 100
Нищо няма да направи авторката, въпреки тези проблеми миналата година са се оженили. Наистина си преповтаря модела. Ако желае може да пробва терапия. Ако роди и това дете ще повтаря модела и така до безкрай.

# 101
Аз пък не разбирам идеята да се пази "един млад брак", сякаш е някаква свещена крава, ако е неудовлетворителен. Ми хубаво, нека си внуши, че това е нормално поведение, защото той нали е мъж, пък те мъжете са такива и да живее гладна и жадна за емоция.

# 102
  • Чужбина
Гладна и жадна за емоция, брей не напоила се, бре Simple Smile)

Намерила стабилен мъж, на който може да разчита, настанила се в къщата му, обичат се, а той ходел от време на време за риба или я подтиквал да стане и да бъде здрава, когато тя се отлежава.
Ами и ако тя не е идеална и няма кой да й предложи друга къща?
Нали се обичат, какви емоции повече? Той да се прави на палячо, щото я е прибрал вкъщи? А тя какво допринася за брака им?

# 103
Гладна и жадна за емоция, брей не напоила се, бре Simple Smile)

Намерила стабилен мъж, на който може да разчита, настанила се в къщата му, обичат се, а той ходел от време на време за риба или я подтиквал да стане и да бъде здрава, когато тя се отлежава.
Ами и ако тя не е идеална и няма кой да й предложи друга къща?
Нали се обичат, какви емоции повече? Той да се прави на палячо, щото я е прибрал вкъщи? А тя какво допринася за брака им?

Това, ако е стабилен мъж..... Какво значи "прибрал я е в къщата си"? От улицата ли я е взел? И правилно си заключил - той е купил къща за себе си, а тя живее там. Като на гости 😄

# 104
  • София
я подтиквал да стане и да бъде здрава, когато тя се отлежава.

Тоест, когато мъжът легне болен, тя трябва да му каже, че се преструва, глези се и нищо му няма? И че е прекалено заета да му вземе нещо от магазина? В крайна сметка, тя така го подтиква да стане и да бъде здрав, когато той видно се отлежава Relieved Авторке, просто прави като мъжа си, той най-добре знае Wink

Общи условия

Активация на акаунт